|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
(riješeno) Napajanje harda
oi, baš uđem u sobu i osjetim smrad i vidim da je komp ugašen a bio je upaljen, kada ga upalim hard struže kao da je ispao iz ležišta ![]() neznam kaj se moglo dogodit u tih 15 min kaj me nije bilo na kompu a niko mu nije imao pristup... fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neko je plantao PC dok te nije bilo. ![]() Nis, preostaje ti probat sa drugim napajanjem, pa onda dalje sa testiranjem komponenti.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
da je bar samo napajanje, brine me škljocanje harda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Kakav je miris bio? Izgorena plastika ili smrdi na baterije? Koliko je star taj Hiper? Na internetu ima samo model s 530w. Brinema se jer također imam Hipera samo novijeg. Bojim se da je napajanje odnilo i disk sa sobom no ne mora nužno biti. Javi da li radi s novim napajanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
javit ču tu u temu kad uspijem posudit od nekog novo napajanje i kad uhvatim vremena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
napajanje vrisnulo, sva sreča nije ništ povuklo, fala svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Eto jos jednog razloga zasto Hiper i Co. napajanja nevaljaju, a ljudi ne zele vjerovati ![]() Zadnje izmijenjeno od: pipe. 13.05.2009. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
a čuj ja to napajanje imam cca 5 god tak da... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Vjerovatno ti stariji Hiperi nisu valjali. Nisam gleda tko je ranije radija ta napajanja. Vjerovatno je to bija CWT koji je koristija Fuhyyju kondiće, kao što ih je koristija Tagan i Antec pa su te jedinice krepavale. Moj Hiper od 630w ima Samxon kondiće za filtriranje izlaznih napona. Samxon je dobar. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|