![]() |
(riješeno) Napajanje harda
oi, baš uđem u sobu i osjetim smrad i vidim da je komp ugašen a bio je upaljen, kada ga upalim hard struže kao da je ispao iz ležišta :zdero2: a iz napajanja smrdi...jel to otpjevalo svoje il ima nade? (windowsi se ne dižu samo stoji black screen bez zvukova ikakvih)
neznam kaj se moglo dogodit u tih 15 min kaj me nije bilo na kompu a niko mu nije imao pristup... fala |
Neko je plantao PC dok te nije bilo. :D
Nis, preostaje ti probat sa drugim napajanjem, pa onda dalje sa testiranjem komponenti. |
Vrisnulo napajanje 99,9%.
|
da je bar samo napajanje, brine me škljocanje harda :( bumo danas vidli...
|
Kakav je miris bio? Izgorena plastika ili smrdi na baterije? Koliko je star taj Hiper? Na internetu ima samo model s 530w. Brinema se jer također imam Hipera samo novijeg.
Bojim se da je napajanje odnilo i disk sa sobom no ne mora nužno biti. Javi da li radi s novim napajanjem. |
javit ču tu u temu kad uspijem posudit od nekog novo napajanje i kad uhvatim vremena...
|
I ja vjerujem da je napajanje vrisnulo(i da je mozda povuklo HDD za sobom)...
Jer nista drugo ne bi tako smrdilo... |
napajanje vrisnulo, sva sreča nije ništ povuklo, fala svima :)
|
Eto jos jednog razloga zasto Hiper i Co. napajanja nevaljaju, a ljudi ne zele vjerovati :nono:
|
a čuj ja to napajanje imam cca 5 god tak da... :)
|
Vjerovatno ti stariji Hiperi nisu valjali. Nisam gleda tko je ranije radija ta napajanja. Vjerovatno je to bija CWT koji je koristija Fuhyyju kondiće, kao što ih je koristija Tagan i Antec pa su te jedinice krepavale.
Moj Hiper od 630w ima Samxon kondiće za filtriranje izlaznih napona. Samxon je dobar. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:14. |