|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
RaBit 1.3
Ovaj program se bogme non-stop nadograđuje i poboljšava ![]() Azarov Evgeny aka Jaz has updated his RaBit ATI Radeon BIOS editor. The archived date is July 12th, 2004. I have no idea about the actual changes, but better Windows XP integration is evident though. For advanced users only. Unique ATI Radeon BIOS editor with a number of great features: - Real adjusting of 17 (!) memory timings. - Adjusting BIOS memory bus width (32/64/126/256 bit). - BIOS description string editing. - Toggling the type of memory (SDR/DDR). - Adjusting BIOS memory size. - Comprehensive BIOS info logging. - Traditional BIOS Editor controls: Device ID, chip/memory clocks, TV-out options and checksum correction. Adjusting memory timings allows user to gain "free" performance in 3D-games and applications and/or to gain better overclocking results. http://mr-1677.v-mirror.spb.ru/bios/util/RaBiT-1.3.rar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Jel ima još netko ovdje osim mene koji je mijenjao latencije memorije pomoću ovog programa ili su ovakvi topici nepotrebni???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
od LemilicE
|
Da pogledaš prijašnja 2 topica sa Rabitom, onda bi možda i znao.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
vidi vidi tak nekaj sam ja tražio sad kad mi se grafa vrne s reklamacije ćemo ić na štelanje latenicja.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Dakle-i BIOS editor i ispravno prikazivanje tajminga i ispravno upisivanje u BIOS kad stavljaš nove postavke. Meni je u stvari korisniji kao BIOS editor sa par dodatnih điđa. Eventualno bih malo "zategnuo" memorijske postavke na default frekvi-čisto da vidim da li ima kakvog ubrzanja. Imam 9800 non-pro flashanu u XT...ide do 430/365, svako kemijanje bez da obezbijedim dodatno hlađenje bi bilo čista perverzija ![]() Kaj-živcira te soft ![]() Ti bi rađe lemio:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Kemijam nešto da stavim vodeni blok na grafu, pa će i hard-modovi doći na red ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() (osim voltmoda naravno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Evo dečki-na linku je jedna mala gujda o RaBitu i kaj je zanimljivije jedan je benchao svaku stavku posebno i objesio rezultate. Vrijedi pogledati. http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33770434 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja bi se malo igrao sa tim postavkama memorije, može li se kako vratiti stari bios bez PCI grafičke jer ju nemam, ako bude kakvih problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ono-ako ti je kad piskaraš u DOS-u npr. točka pod đ na tipkovnici i slične stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Nakon 5 sati zezanja sa tim postavkama, rezultati su sljedeći 3DMark03:4333 prije 4322, a Aquamark3 GFX:4.069 prije 4.056. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
:clap: a smanjit latencije, pa više clockat mem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
od LemilicE
|
Ja sam si namjestio latencije PRO kartice i dobio nešto više od 200 novih Marka (ne DEM)
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|