|
![]() |
#451 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja ću ti dati savjet kako ja igram,vsync je obavezno ON,da sinkronizira refresh rate i frame na 60 fps,više ti ni ne treba,igram na 1920x1200 sve full, 4xAF,2xAA i frame je zalockan na 60. Igra mi se nijednom do sada nije srušila a isto imam Vistu x64 i 8.11 drivere. Probaj ti malo te postavke unutar samih Catalysta gledati,eh da,vent mi je na 35% u Rivatuneru. Mislim da ti ni friški OS,ni probavanje deset drugih drivera neće pomoći. Jednostavno moraš igru prilagoditi kartici,odnosno karticu samoj igri,ja sam se namučio Boga mi,ali radi ko urica sada. Ostavi Vsync ON,i to always on. 60fps je 60hz na LCD-u i to je posve dovoljno,kad bi svaka igra tako radila,odmah bi potpisao,na 1920x1200 govorim. Probaj,pa javi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
to se meni znalo desavati isto, kad stavim nove windowse onda se ne rusi, npr stavim vistu 32bit i sve lijepo instaliram i upalim bilo koju igru nakon nekog vremena samo plavi ekran, pa sam se vratio na xp 32bit i nema vise plavog ekrana, ajde bas stavi xp32 bit pa onda vidi |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
u igri: setting - music OFF, ali baš tu opciju, ne samo smanjiti volume na min. i od onda nisam imao nijedan BSOD, a do onda je bilo redovito svakih 20minuta igre. pa probaj i vidi, možda i tebi pomogne ![]()
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Nabavio sapphire 4870x2 i stavio 8.12 drivere i probao stalker cs,far cry 2,3d mark 06 i sve savrseno radi ali kad probam 3d mark vantage dobivam glitcheve i cijeli ekran je pun toga i nejde vise od 15 fps-a.Sve drugo savrseno radi. Koristim vistu 64. Ima li ko doticnu karticu da kaze da li ima te probleme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
ATi Sapphire HD4870 x2
ovak... imam win xp sp2, od djelova, Quadc q9400 2.66ghz, 4gb ram... maticna je: DFI blood iron... Uglavnom problem je u grafi... Pa ako neko ima kakvu ideju radi cega je to bio bi zahvalan... Dakle imam Atijevu pafirku, 4870x2 , i onda bi trebala imat 2gb DDR5, ali kod mene ocito nema rofl... slike... Jel ima netko ideju jer to radi 32bit windowsa, neka slicna fora i s ovim, ili nes nije uredu s driverima, ili pak neznam koliko je to moguce da dio memorije na grafi krepa a ostalo radi?? Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 13.12.2008. u 11:07. Razlog: Slike u thumb! |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
neznam ne kuzim se bas najbolje vise pa zato pitam... Dakle po cipu ima? ah... |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
Not a big bang...
Ne bih navodio da nisam jucer ili prekjucer procitao review na TPU. Uglavnom, nije ih se nesto jako dojmila, ali mi nije jasno kako ovo moze biti pod thumb down: Citiraj:
Taj W1zzard je nekakav nViidia fanboy, or what? Ocekivao sam nekak vise novinarskog stiha a ne pubertetske korporativne zaljubljenosti...iskreno me upravo to najvise zasmetalo. Jos da je usporedni test, pa ok, ali ovako... 1. ovo je i tako proizvod za popunjavanje "nishe", a 4870x2 je u globalu naj-single-slot rjesenje sada, kaj ne? bar po vecini bencheva, ako se ne varam. 2. Cini mi se da postoje 2 moguca svemira. Ili imamo low-end maticnu i low-end grafickom (i s H2O hladjenjem ![]() ![]() ![]() 3. Zakaj bi ATI podrzavao nVidia proprietary technologiju?! Ili bar jednu od njih? Sorry, znam da je zapraf offtopic, dobijem dojam da je ovaj Atomic Edition zapravo polusklepan citajuci review... I ili sam nesto propustio/zabrijao ili je TPU ...something else? Razocaran... ![]() (Uglavnom, ima li tko iskustva sa H2O hladjenjem HD4870 u sustavu sa CPU-om?) ............ EDIT: post je bio na podforumu NOVOSTI. Stavio sam krivi naslov. Mada je prebacen ovamo kao shaka u oko, al nema veze. ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: naram-sin. 23.12.2008. u 23:11. Razlog: Upsss!!! :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nedavno sam imao prilike probati ovu karticu http://autronic.hr/cms/Detaljno.aspx...Kategorija=197 mogu reči da ako imaš kvalitetno vodeno ovaj blok čini čuda temp su bezobrazno niske ![]() osobno sam je vrtio sa QX6850 a hladio ih je CoolerMaster Aquagate Max u novom Chipu imaš članak
![]() |
![]() |
#470 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#471 |
Moderator
|
pa nisam reko da je jeftina u biti samo taj blok košta nekih 600-700kn a uz grafu dolazi blok i dva para uvodnica čovjek je pitao ima li tko iskustva sa HD4870 koje su vodom hlađene i odgovorio sam nije pitao jel isplativa i ima li boljih btw pogledaj koliko koštaju grafe sa predinstaliranim EK blokovima ![]()
![]() |
#472 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ma citao sam po netu da je par ljudi imalo isto problema s tim pa se resetira i onda je ok.A i vjerojatno ti radi jer imas 2 4870x2 a ja sam imao 2 4870. Sad sam ih zamijenio za jednu 4870x2 safirku i sve sljaka. Nego kako ti izdrzis buku 2 4870x2 kad igras? Meni je ova kad igram na 45% vent u ful loadu i glasna mi je pa ide sad pod vodu a netrebam ni pitat kako se tebi 2 grafe cuju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim si promjenit plocu, prec sa nvidije 780sli na X48 neku... Postoji li koja certificirana x48 maticna od strane atija/sapphira da radi 100% bez blue screenova sa 4870x2? Na ati stranici imaju samo certificirane ploce sa AMD cipovima (koristim Intel Q6600). |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Rade sve normalno, jedino je DFI imao problema ali su ih riješili novim biosom.
![]() |
![]() |
#477 |
Moderator
|
Sve X48 ploče rade normalno sa HD4870X2 Jedino kod DFI X48 LanParty serije moraš flashat zadnju verziju BIOS-a jer znaju kenjat u smislu da nemaš slike
![]() |
#478 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
AMD, tj. njegov grafički dio ATI je prošli tjedan objavio dobru vijest, da će smanjiti maloprodajne cijene Radeona HD 4870x2. Stara cijena bilo je 549$, no oni su je spustili za cijelih 100$, tako da je sada nova cijena 449$. Naravno, razlog toga je veća konkurencija NVIDIA-i koja je upravo predstavila 2 nova modela GTX285 i GTX295. AMD je takodjer najavio da je njegov cilj ponovno osvojiti 50% tržišta. Informacija uzeta sa: Code:
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20090108221331_AMD_Cuts_Price_of_ATI_Radeon_HD_4870_X2_Graphics_Card.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Radeon 4870 X2 hlađenje
Trebam preporuku za odličan hldnjak za grafu (4870 X2) cijena nije važna bilo bi dobro da nije vodeni ali ako je vodeno jedino rješenje napišite pa ču ih pogledat. THX |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|