|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Problem sa gašenjem kompa :(
Pozz, Slažem si prvi HTPC i do sada sve više manje štima osim jednoga VELIKOG problema. Kada želim ugasiti komp koristim daljinas Trust RC-2400 stisnem na tipku power i komp se ugasi nestane slike ali ostanu raditi svi ventilatori i zelena led dioda STALNO blinka ??!! Kako da ga ugasim ? Probao sam resetirati bios, stavio novu verziju mijenjao postavke u ACPI (S1 I S3), ali se preko daljinca neče ugasiti jedino se da ugasiti "normalno" na shut down. Inače koristim Vista MC a ploča je Gigabyte GA-MA780M-S2H U čemu bi mogao biti problem ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Mozda ti ode samo u standby. Pogledaj postavke, namjesti kada stisnes tipku power, da ode u shut down |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
E sada pošto nema nikakvih programa ne mogu ili neznam da promjenim postavku na daljinskom za tipku power da gasi komp sa hibernate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#6 |
|
pa pusti onda S1 i S3 na miru ![]() prebaci na shut down u onom izborniku sto sam ti slikao i to je to. inace, u bilo kojem standby modu(s1 ili s3) ce ti blinkati ledica na kucistu, pa ako te to smeta, moras ju odpojiti sa mbo ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
ŠLJAKA ŠLJAKA HURAAAAA ![]() prebacio sam u power options/system settings gdje pita When I press the sleep button: HIBERNATE a problem je bio što mi to prije nije nudio ( nakon instalacije SP1 ) več samo "Do nothing" ili "Sleep" a cijelo riješenje je ako netko bude imao istih ili sličnih problema sljedeče: otiči u Accessories i pokrenuti Command Prompt te ukucati powercfg.exe /hibernate on restartati komp i hibernate je opet tu ![]() Hvala svima na pomoči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
super da ti radi ![]() čudno da ti je nudio samo sleep i do nothing, morao bi nuditi i shut down i ask what to do... no mogao si i upaliti hibernaciju klikom miša, samo iduci tab u onom 'Power' izborniku, problem je bio u tome što ti je ovo iskljuceno, a ti si to upalio putem command prompta, ista stvar samo drugi nacin ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Kak si zadovoljan tim daljinecem, mislim na koristenje u Vista Media Centru? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|