|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nekoliko pitanja o WLAN-u
znači, imam 2 računala povezana bežično na D-Linkov G-684T modem (svako računalo ima D-Linkovu DWL-G510 bežičnu karticu) i zanima me mogu li se jednom od ta dva računala dodijeliti asministratorske ovlasti na neki način, da može upravljati npr. koliko vremena će ono drugo računalo biti na netu i sl.? Drugo pitanje je vezano uz pojedine igre - naime pri igranju npr. Call of dutya 2 pojavljuju se ogromne oscilacije u igri u pogledu pinga, koji skače pa se vrati u normalu, jednom u svake 2-3 minute se na sekundu pojavljuje "connection interupted" obavijest i sl. No indikator jačine signala je na računalu pun... ovo mi se nije događalo dok sam imao normalan, žični modem... unaprijed hvala svima na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj upgrade-at noviji firmware, probaj se igrat malo s kanalom na kojem ti radi mreža. Meni se s njime svakih 7 sek pojavljivala oscilacija s njime, ostalih 6 sek je ping bio 2 - 3 ms, a tu 7.u je bio ~3k. Upgrade firmware-a, šaltanje moda ( b / g ) i kanala je pomoglo. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
još da je meni laiku objasniti to na razumljiv način... no ne znam kako onda maxtv (ukoliko je povezan s time) radi bez greške, bez ikakvih smetnji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
There may be new firmware for your DSL-G684T to improve functionality and performance. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne, mjenjanjem fw gubiš sve pred - pripremljene postavke od T-Coma. Međutim postupak opisan ovdje: Orginal Firmware za D-link DSL-G684T i kako ga upogoniti da radi MaxTV nije kompliciran i kad ga odradiš imat ćeš originalni (noviji i stabilniji) fw i postavke za MaxTv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |