![]() |
Nekoliko pitanja o WLAN-u
znači, imam 2 računala povezana bežično na D-Linkov G-684T modem (svako računalo ima D-Linkovu DWL-G510 bežičnu karticu) i zanima me mogu li se jednom od ta dva računala dodijeliti asministratorske ovlasti na neki način, da može upravljati npr. koliko vremena će ono drugo računalo biti na netu i sl.? Drugo pitanje je vezano uz pojedine igre - naime pri igranju npr. Call of dutya 2 pojavljuju se ogromne oscilacije u igri u pogledu pinga, koji skače pa se vrati u normalu, jednom u svake 2-3 minute se na sekundu pojavljuje "connection interupted" obavijest i sl. No indikator jačine signala je na računalu pun... ovo mi se nije događalo dok sam imao normalan, žični modem... unaprijed hvala svima na odgovorima!
|
Probaj upgrade-at noviji firmware, probaj se igrat malo s kanalom na kojem ti radi mreža.
Meni se s njime svakih 7 sek pojavljivala oscilacija s njime, ostalih 6 sek je ping bio 2 - 3 ms, a tu 7.u je bio ~3k. Upgrade firmware-a, šaltanje moda ( b / g ) i kanala je pomoglo. :chears: |
Citiraj:
|
probaj na b mod ,.. on je sporiji ali je jaci i bolji sigal,.. a i meni se isto to dogada,.. kad je jedna kartica spojena na taj ap sve fino radi,.. a vec dvije malo nevalja bar je kod mene tako,..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
There may be new firmware for your DSL-G684T to improve functionality and performance. |
Citiraj:
|
Ne, mjenjanjem fw gubiš sve pred - pripremljene postavke od T-Coma.
Međutim postupak opisan ovdje: Orginal Firmware za D-link DSL-G684T i kako ga upogoniti da radi MaxTV nije kompliciran i kad ga odradiš imat ćeš originalni (noviji i stabilniji) fw i postavke za MaxTv. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47. |