Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 07.10.2006., 00:59   #481
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Ako misliš gledat kvalifikacije ujutro, onda se probudi u 7h! : hello2 :

(izvor: HRT teletext)

please wait

Ramone je offline  
Staro 07.10.2006., 01:34   #482
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
schumi je bio prvi iskljucivo zato jer su i kimi i alonso bili u problemima...ne znam cemu uvijek potreba za uvelicavanjem necega cega nije bilo...valjda su to karakteristika schumijevih fanova
A dašta je tako, kako ti kažeš, neg' kako drugačije!

Samo mala korekcija onoga što si ti napisao:
schumi je bio prvi iskljucivo zato jer su i kimi i alonso i schumi bili u problemima...

Ne znam kako se tebi činilo u prvih 10tak krugova kad je Alonso imao 20tak sekundi prednosti nad MS (+ kolegu iza sebe koji mu je CIJELU utrku činio usluge - da ne upotri***im neku težu riječ)... osobno mi se učinilo da je kakti MS u problemima i da puši utrku? Ako to nisu situacije koje se mogu nazvati problematične za MS; kako se zove situacija kad MS ima prednost 20s nad Alonsom iliti kad Alonso zaostaje 20s?

I 100% se slažem oko tvoje tvrdnje da je odlika Schumijevih fanova za preuveličavanjem nečega čega nije bilo bilo... a nije bilo Giancarlovih problema!! Neka smo i to doživjeli da je MS pobjedio u utrci gdje je barem 1 vozač bio konkurentan! : nuts :

please wait

Ramone je offline  
Staro 07.10.2006., 01:38   #483
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Kaj 8??? 5 do 7(6.55)!!! JIHAAA!!! GO SCHUMI!!!
Matth€w je offline  
Staro 07.10.2006., 11:09   #484
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
nadmoć ferrarija je naprosto prevelika........a i gume imaju (pre)veliki utjecaj.... ali ipak usprkos svemu, ostaje nada u nekakvu pravdu ishođenu višom silom...
glista je offline  
Staro 07.10.2006., 11:27   #485
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
P. No Driver Team - Engine Tyres
1. 6 MASSA Ferrari B
2. 5 M.SCHUMACHER Ferrari B
3. 7 R.SCHUMACHER Toyota B
4. 8 TRULLI Toyota B
5. 1 ALONSO Renault M
6. 2 FISICHELLA Renault M
7. 12 BUTTON Honda M
8. 11 BARRICHELLO Honda M

Opa viđe tojote sta su mocne

Raii je tek 11-ti
Staro 07.10.2006., 11:37   #486
LuXor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor gamer4life Pregled postova
sutra buđenje u 8 da gledam kvalifikacije....ko znam možda kimi nebude imao nesreću(a sreću nikad neće imati).....šugavo je što odlazi u ferrari...inače kubica odlično vozi..šta vi mislite o kubici
Ne slažem se s tobom. Kimi je ogromni potencijal, samo da dobije dobar bolid (čitaj: koji izdrži cijelu utrku).

LuXor je offline  
Staro 07.10.2006., 12:26   #487
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor LuXor Pregled postova
Ne slažem se s tobom. Kimi je ogromni potencijal, samo da dobije dobar bolid (čitaj: koji izdrži cijelu utrku).
i meni je sugavo sa Kimi ide u ferrari Finci su za Mclaren savrseni ali nikako za Ferrari,,,, dosada smo gledali Schumia kako skace ko malo djete nakon svake pobjede a sada ako Kimi bude pobjedivao u tom bolidu bude bilo samo ovo : stoopid

inace tko ce biti prvi vozac u Ferrariu sada?? Massa se dosta popravio i sad odlicno vozi i ono vec je jednu cjelu sezonu u Ferrariju nekako mi nema smisla da sad ubace Kimija u Ferrari i odmah ga stave kao prvog vozaca,,,,,,
speedy-3 je offline  
Staro 07.10.2006., 13:13   #488
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor LuXor Pregled postova

nisam ja rekao da kimi nezna voziti...inače navijam za njega ali više neću jer mrzim ferrari...
Kimi je offline  
Staro 07.10.2006., 13:21   #489
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
i meni je sugavo sa Kimi ide u ferrari Finci su za Mclaren savrseni ali nikako za Ferrari,,,, dosada smo gledali Schumia kako skace ko malo djete nakon svake pobjede a sada ako Kimi bude pobjedivao u tom bolidu bude bilo samo ovo : stoopid

inace tko ce biti prvi vozac u Ferrariu sada?? Massa se dosta popravio i sad odlicno vozi i ono vec je jednu cjelu sezonu u Ferrariju nekako mi nema smisla da sad ubace Kimija u Ferrari i odmah ga stave kao prvog vozaca,,,,,,
Nekad je malo falilo(tamo '99) da Hakkinen predje u Ferrari jer je tad ostvarivao bolje rezultate od msc i to za puno manje para. Tad im msc nije bio isplativ, poslije se to promijenilo.
A sto se tice msc-a, prije Ferrarija je htio vozit za McLaren, ali su ga oni odbili.
SRV je offline  
Staro 07.10.2006., 18:38   #490
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Nekad je malo falilo(tamo '99) da Hakkinen predje u Ferrari jer je tad ostvarivao bolje rezultate od msc i to za puno manje para. Tad im msc nije bio isplativ, poslije se to promijenilo.
A sto se tice msc-a, prije Ferrarija je htio vozit za McLaren, ali su ga oni odbili.
: bonker :
Hakkinen ´99 nije bio ni blizu Fearrija. I nije McLaren odbio Šumahera, nego on njih.: bonker :
Freek je offline  
Staro 08.10.2006., 01:22   #491
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Ramone Pregled postova
A dašta je tako, kako ti kažeš, neg' kako drugačije!

Samo mala korekcija onoga što si ti napisao:
schumi je bio prvi iskljucivo zato jer su i kimi i alonso i schumi bili u problemima...
objasni onda ovu schumijevu izjavu:

http://www.formula1.com/race/news/5047/767.html

Michael Schumacher, Ferrari (1st):
“I am so happy! I want to thank the team for this result, as they did a fantastic job. After the start, I was surprised to find that I could match the pace of those ahead of me, which was better than I had expected. After a while, I was able to close up on Fisichella. I thought that if I could pass him, even if I could not win, then at least I would only lose two points to Fernando (Alonso) and given where I started that would have been a good result. It was very important to reduce the gap to the Renaults when the track began to dry. The crucial moment came with the switch to dry tyres. I knew that even if Fisichella managed to stay ahead of me after his stop, I would have the chance to pass him going into the first corner as he would be in trouble with the temperature of his tyres and that is what happened. In the final laps, I drove very carefully. I had a good gap but the track conditions were getting difficult, however, I was never worried about getting caught. Now we go to Suzuka, a track that I love. But it is difficult to make any predictions and as usual, tyre performance will be crucial.”

znaci schumi nije imao nikakvih problema, osim ako ne mislis na borbu sa fisichellom za poziciju kao problem? zar se trebao maknuti?

Staro 08.10.2006., 08:33   #492
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Unhappy Sad day

Mogu reći samo da samo, jako, jako tužan

Šteta što Schumi neće otići u velikom stilu... Mislim... Može, ali vrlo teško...
Matth€w je offline  
Staro 08.10.2006., 10:25   #493
nicko
Guest

Ne...ja jos ne vjerujem....prestrasno....
Ali nije mi jasno gdje prestaju Alonsovi krumpiri?!?!? Mozda dok ode u McLaren...
Valjda je Schumija pogodio onaj sindrom "Kad se ponadas..."

A jos gad Alonso poslije utrke izjavi: "....I had to recover those unluckily moments that I had (mislio je na trenutke kad mu je motor eksplodirao i guma se odsarafila...)"....jaoooo...gada...samo provocira....
Steta za Schumija, trebao je otici sa titulom...
nicko je offline  
Staro 08.10.2006., 10:38   #494
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Nevjerica, užas... mislim da je Schumievo lice sve reklo. Ipak nad umire zadnja, mozda se dogidi sito u Brazilu samo u obrnutim ulogama , ko zna.... neka vrate Alonsu onog što šarafa zadnju desnu gumu : goood :
Staro 08.10.2006., 10:50   #495
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Vi ste se veselili dok je alonso odustao u mađarskoj i dok mu je prdnuo motor, ali sad smo mi došli na svoje . Sad je alonu dosta samo jedan bod da osvoji prvenstvo u slucaju da ce u zadnjoj utrci schumi biti prvi : cheers2
Problem je offline  
Staro 08.10.2006., 11:19   #496
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
Nevjerica, užas... mislim da je Schumievo lice sve reklo. Ipak nad umire zadnja, mozda se dogidi sito u Brazilu samo u obrnutim ulogama , ko zna.... neka vrate Alonsu onog što šarafa zadnju desnu gumu : goood :
: roller :
Matth€w je offline  
Staro 08.10.2006., 12:42   #497
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

šum će otići kako je zaslužio..., osim toga sve osim naslova za alonsa bila bi velika nepravda jer čovjek je ipak najbolje vozio cijelu sezonu, i na pravom je putu da već za kojih 5-6 godina MS-ove dosege učini potpuno sekundarnim. bravo majstore!
glista je offline  
Staro 08.10.2006., 12:53   #498
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Bravo RENAULT!

Vraca se Schumiju ono za Monzu...
Sweet.
Zasluzio je Alonso naslov jer previse je nepravde ove sezone samo da bi Sch bi prvak,a sada kako izgleda, nema sanse.

: goood :

peroW1 je offline  
Staro 08.10.2006., 12:56   #499
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor glista Pregled postova
šum će otići kako je zaslužio..., osim toga sve osim naslova za alonsa bila bi velika nepravda jer čovjek je ipak najbolje vozio cijelu sezonu, i na pravom je putu da već za kojih 5-6 godina MS-ove dosege učini potpuno sekundarnim. bravo majstore!
MOZDA,,,,,,,, ipak on sada ide u Mclaren a Mclaren s jos od Hakkinena kvari i nezavrsava utrke dok je Hakkinen jos vozio nekada cak nije mogao izdrzatu vise od kruga za zagrijavanje,,,,,,, i sad Dvostruki svjetski prvak ide u tu kantu od bolida,,, : baad : : bonker2 : hitthewa : evil :
speedy-3 je offline  
Staro 08.10.2006., 13:04   #500
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

alonso, ako će biti pametan, može napraviti jako velike stvari, tj. ako se malo ugleda na MS-ovu predanost prema rezvoju bolida. MS ja također prešao u ferrrari kad su ovi bili zadnje smeće, pa vidi gdje ih je doveo.....sve se može kad se malo potrudi, malo me živcira to skorojevićko razmišljanje novije generacije vozača.....i zato neće ferraiju bit lako s kimijem
glista je offline  
Staro 08.10.2006., 13:13   #501
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor peroW1 Pregled postova
Bravo RENAULT!

Vraca se Schumiju ono za Monzu...
Sweet.
Zasluzio je Alonso naslov jer previse je nepravde ove sezone samo da bi Sch bi prvak,a sada kako izgleda, nema sanse.

: goood :
kakve nepravde:confused:
Freek je offline  
Staro 08.10.2006., 13:27   #502
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor Freek Pregled postova
kakve nepravde:confused:
pa ovo izmisljanje nekih nepostojecih pravila od strane FIAe Massino kocenje Alonsa ovdje na ovoj utrci,,,, ukidanje onih gluposti sa su Renaultovi bolidi koristili manje vise pola sezone pa odjedom to kao postalo ilegalno na jednoj stazi na drugoj oke pa opet za skroz izbaceno iz F1,,,,,,, i slicne situacije koje su isle u korist Schumia a protiv Alonsa
speedy-3 je offline  
Staro 08.10.2006., 13:52   #503
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
Da,a zasluzio je da ode kao najbolji i tako ce i otici....A to da ce ga uciniti sekundarnim cisto sumnjam,sekundarnoga su ucinili samo montoyu...o nekim najboljim voznjama nema smisla govoriti,jer covjek je smanjio 40 bodova prednosti...pa me bas zanima koje zasluzio vise po tome...
replace je offline  
Staro 08.10.2006., 13:53   #504
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Mislim,sta placete,Kimi je mogao imati barem jedan naslov da mu se ne dogadjaju iste stvari kao sad Shumiju u neznam koliko godina...Ako imas brz bolid i rikne ti motor,sta tu vozac moze,drzati mehanicarima i ing. predavanje kako napraviti motor?Daj pliz!Druga je prica sa setupom bolida,al sta se motora tice,situacija je vrlo jasna...Toliko o novim vozacima i razvoju bolida...
Staro 08.10.2006., 13:54   #505
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Joj, al ga pričate gluposti. Alonso je imao sreće ko niko dosad. Skoro dvije pune sezone mu se nije ama baš ništa dogodilo (kvar motora, guma, da ga netko udari). Ama baš ništa. Dok se za Schumija ne može to reć, a u isto vrijeme mu je ostajao blizu i borio se za naslov. Toliko o zasluženom. Da Schumi i Alonso voze u uvjetima da niti jedan, niti drugi nemaju nesreće s kvarovima, gumama ili da ih netko udari u gužvi, Alonso šanse ne bi imao. Toliko o zasluženom.
Uostalom, samo se sjetimo koliko je Ferrari na početku sezone imao problema i kako je Alonso nabijao prednost i kad je Ferrari krenio kako treba Alonso nije šanse imao. Toliko o zasluženom.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Staro 08.10.2006., 13:56   #506
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
mislim da u ferrariju vec prave plan kako da se massa zabije u alonsa i shumi zavrsi prvi .
Zao mi je sto nije zavrsio utrku ... nadam se da ce otic sa jos jednom titulom, ali tesko...
Staro 08.10.2006., 13:58   #507
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Citiraj:
pa ovo izmisljanje nekih nepostojecih pravila od strane FIAe Massino kocenje Alonsa ovdje na ovoj utrci,,,, ukidanje onih gluposti sa su Renaultovi bolidi koristili manje vise pola sezone pa odjedom to kao postalo ilegalno na jednoj stazi na drugoj oke pa opet za skroz izbaceno iz F1,,,,,,, i slicne situacije koje su isle u korist Schumia a protiv Alonsa
Massino kočenje Alonsa? A šta je Fisicella ili kako se već piše radio Schumacheru i svim ostalim vozačima kad je bio drugi, a Alonso prvi? De ljudi, budite bar malo objektivni, a ne stalno tražiti šta je Ferrari radio, a ne gledat šta drugi rade iako su to manje-više ista sranja.

Neg, šta je to ukinuto usred sezone a da je Renault koristio?
Gainward Phantom GTX760
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Staro 08.10.2006., 14:06   #508
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
mislim da u ferrariju vec prave plan kako da se massa zabije u alonsa i shumi zavrsi prvi .
Da to naprave kontam da ne bih više nikad za njih navijao, a sigurno bi stekli još puno "navijača" koji bi protiv njih navijali i nadalje. Uostalom, to ne bi bio sigurno način za oprostit se od karijere, tko god da bio u pitanju
Gainward Phantom GTX760
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Staro 08.10.2006., 14:16   #509
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
a odluka da MS starta iz boxa u monacu i napravi cudo na stazi i dodje do 5 MJESTA,a alonsovo kocenje schumija i masse u 2 utrke zaredom,a fisichelino kocenje MS,blokiranje proslu utrku od strane oba renaulta prema MS,a kazne renaultu za proslu utrku,a kazne za cudne putanje po stazi nikad sankcionirane za FA i GF u nekoliko utrka,pa o cemu i ljudi pricamo ovdje....spomonju se neki dijelovi koje je koristio renault,ti dijelovi su zabranjeni jer su fizickki dijelovi koji se nalaze na zabranjenim mjestima lijepo pise u pravilima ali su ono zato pola sezone prali sve po krugu puno i previse dobivali na vremenu tako da ime je to bio veliki poklon i nista nisu bili sankcionirani...i sta rec onda...+ 2 odustajanja MS....

Zadnje izmijenjeno od: cassper. 08.10.2006. u 14:36.
cassper je offline  
Staro 08.10.2006., 14:18   #510
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
Da to naprave kontam da ne bih više nikad za njih navijao, a sigurno bi stekli još puno "navijača" koji bi protiv njih navijali i nadalje. Uostalom, to ne bi bio sigurno način za oprostit se od karijere, tko god da bio u pitanju
Nesto slicno...

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na