|
![]() |
#511 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
hvala Swarm dude ![]() hvala ![]() ne svidja ti se plava opcenito ili samo u ovom slucaju? plavetnilo je od nekonki (ne vide se osim ako ne gurnes glavu u kuciste (to bas ne radim cesto ![]() update: mozda se ovdje bolje vidi: Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 20.12.2007. u 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma osobno iman takav ukus da mi neonke ne paše. Evo baš san uzeo CM690 i s njim dobio jedan 120mm koji daje plavo. Nema šanse da on meni ikad zavrti ![]() @Omega - Bravo. Još kad bi se nekako rješio krkljanca ![]() Nego zanimljivo rješenje za disk... Naprijed predpostavljam nema ventilator? Temp?
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
nemogu se rijesiti krkljanca... 2 voda trebam razvuci punom duzinom sa straznje strane maticne, jedan vod mi treba za optiku/hdd/aerogate. ostaje jos 8pin vod, ostalo su kablovi od ventova... nemogu sakrit nesto sta mora ici sa jedne strane kucista prema drugoj ![]() hdd : 35/40 idle/load |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Je da se "posao" produžio na 5 dana zbog 101 obveze sa druge strane, al nadam se da ću to uskoro privest kraju te da će vrijedit truda ![]() ![]() To je dobro ![]()
![]() |
![]() |
#516 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo da se i ja pridružim... Dakle, odlučih isprekopati kućište.... Prvo pripreme: ![]() ![]() prilika da isprobam novu kutiju jeftinog alata i vezice koje sam kupio u Pevecu za 9 kuna Pa onda generalno raskapanje, sauganje prašine... ![]() Kućište mi baš i ne dozvoljava manevriranje (Prodao sam staro Chembro Gaming Bomb, pa uzeo ovo frontie shinobi i požalio, al za 400kn...) ![]() Onda sam ubacio optiku i ladice, popikao kartice i diskove... ![]() ![]() ![]() Ali, kuda onda s ovim... ![]() Nekoliko minuta psovanja i 3-4 cigarete kasnije... ![]() Htio sam još i ovo urediti ali... i ne vidi se pa nije bitno :P ![]() I to je to... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() A za bike..Ma naravno,vidim vec po onakvim diskovima(donsono,cijeli zadnji kotac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#523 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Torrent freek
|
![]() |
#526 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
e mr ex....zar nebi bilo bolje ako imas naravno mogucnost,nisam upoznat tvojim kucistem da napajanje okrenes drugacije tako da izvlaci zrak iz kucista van a ne da sam prasinu kupi i puse van?
![]() |
#527 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Imaš i u sigu link. @bego2 - Fala (ps. uživo izgleda lipše ![]()
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo da i ja izlozim kistru kriticarima oka sokolovog, dal sam gotovo sve od sebe, ali bolje ne mogu sloziti kablovinje, tak da znam da sve to skupa moze i puno bolje, ali ja ne mogu ![]() ![]() Hvala svima na prijasnjim postovima, jer je jako ocigledno da sam im maznuo dosta ideja (SU i ostali majstori kablovinja) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Solberg. 29.02.2008. u 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
greska je koristenje okruglih IDE kablova, a ostale detalje treba malo jos sredit sa kakvim kartonom i pravocrtnim provlacenjem kablova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Prečupavi mod
|
Tomy, odlicno, svaka cast... doduse, spasava te malo komponenti, ali mrak, vidim disk je okrenut, znaci zna se znanje ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
®
|
svake minute sve bolje.pa da nemam przu ni 2hdd ni slicno ![]() evo ti jedna starija slikica,nemam drugu. krš krš krš... ![]() ![]() ![]() Edit: trenutno sam usred posla.naprijed ide maskica full bruseni aluminij (bez ikake rupe,ili pak samo on restart led usb,inace ide sastrane),ici ce na ove sarafe koji ce distancirati lim (thx plastisa) ispod ide spuzva. mora biti prehebeno tiho (sonic)+spuzve na hdd,bez ventova i evo fortrona... glac reguliran sa fanmateom + sleevani kablovi hahaha... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Premium
|
kuciste sa ledicom koja ubija oci ![]() kuciste unutra sa puuuuuno zica skoro sve od potenciometra (one tanje) ![]() zice koje izlaze iz potenciometra ![]() to bi bilo sve od mene. bit ce jos ako uspijem sakrit zice ![]() ![]()
Intel Quad Core 6600@Freezer 7 pro, Nvidia 8800GT, Abit IP35-E, Samsung 320GB, 4x 1GB DDR800, 5-5-5-18, OCZ 500W, @Sharkoon Rebel 9, Logitech G5, Surround 5.1 Logitech X-530 Zadnje izmijenjeno od: malcom. 07.03.2008. u 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
|
smanjio sam sad ![]() ![]()
![]() |
#540 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005