|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Konvertor iz avi. i sl u 3gpp
Ako ko zna konvertor koji ce konvertovati u 3gpp format nek kaže bio bih veoma zahvalan treba mi za moj mobitel LG U8120 jer podržava samo ovaj format!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovdje imas opisano vise metoda: http://www.gromkov.com/faq/faq2004-0067.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: Konvertor iz avi. i sl u 3gpp
Citiraj:
...i ovdje je software s kojim ja prebacujem DVD-je na svoj P910i http://www.makayama.com/ a ovdje player koji moraš instalirati www.mpegable.com i moraš odabrati za koji uređaj....Za slabije mobitele srednje klase (imaš popis modela) odabireš Symbian verziju , a za aparate iz vrha klase (Sony i Nokia Comunicator) UIQ generaciju...eto.player je free ,a programi koštaju...luda stvar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Re: Re: Konvertor iz avi. i sl u 3gpp
ustvari...koliko sam vidio mobitel ti kao i svi jači...podržava i MPEG4 format, pa to možeš napraviti i s NERO-m...ak imaš NERO DIGITAL MPEG4...a skineš ga s NERO stranice. bolja je slika s MPEG4 codecom... ali mi je na 1GB memory stick duo karticu stalo samo 90 minuta...a ja htio prebaciti Gospodare Prstenova. Slika u 3gpp-u je slabije kvalitete no to se ionako vidi samo na večim ekranima...moram si podhitno kupiti Nokiu Comunicator 9500...frend si ga je kupio i ima bolju rezoluciju od Sonyericssona ( makar su tu negdje kak sam vidio kod njega). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hvala puno....a posebno tebi "tin" nisam ni znao da mi telefon pofržava MPEG4 format.... hvala!?!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ovi gore programi su mrak...ali imaju limit na 5 minuta...a ti znaš gdje i kako pronači i to izbjeći, ne ?!? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
E sad da neotvaram novi topic jel zna neko slucajno kako i odakle skinuti msn messenger i mirc i sl programe za mobitel!?!? Hvala može i wap i http link!!??! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
kakav msn messanger ? koji browser imaš gore? wap linkova imaš di god hoćeš i to u samom mobitelu...pa ak imaš previše para pa ti surfaj ![]() ![]() ...a kao drugo nemaš EDGE tehnologiju... bilo bi ti dobro učlaniti se na stranicu proizvođača mobitela pa pogledati što ti stvarno podržava mobitel...a i ekran i memorija su ti premali za ozbiljnije surfanje...osim za slikice na VIP-u... odi ovdje i skini si podatke o svom aparatu, firewall i antivirusni program se podrazumijevaju sami po sebi....http://www.phoneyworld.com/sitemap.html ... ...no...mislim da je ova tematika otišla od glavne teme ovog pdf-a.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
...jedini J2ME software ti je "YSTJACK" i navodno podržava Yahoo messanger,ali neznam jel za tvoj model...stranica nije dostupna jer ih je Yahoo zbanirao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Pa evo jedan primjer V525 motorolu ima jedan moj prijatelj i na njoj ima i messenger i mirc!?!?!! Pa reko kad on može imati na slabijem telefonu zašto i ja nebih mogao na svom!?!? Toliko |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Evo samo da kažem da sam upravo skinuo na mobitel msn messenger i super mi radi!?!?! I još da dodam da mi je intenet na mobitelu besplatan jer posjedujem posebnu ip adresu!?!?! Toliko |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Uglavnom posjedujem posebnu ip adresu i sve mi je besplatno,a korisnik sam bhtelecoma!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
zakon...probaj Makayamu ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
????? pa jel ti uopće čitaš topic ? pa onda si niti nisi skinuo program za prebacivanje i konvertiranje videa na mobitel... to je link prije 4-5 postova iznad zbog kojeg si mi se i zahvalio..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Samo usput onako: imam Nokiu 6230 koja ne podržava Symbian i spada u "klasu 40" uređaja, ali podržava svejedno mpeg4, 3gp, mp3 i amr multimediju. Video fajlove i DVD direktno konvertiram preko IMtoo 3GP video convertera. Konvertiram u rezu 128x96, 160KBps, 15fps i rezultat je iznenađujuće dobar!!! DVD format 16:9 cropam u 4:3 preko flasKMPEG-a. Naglašavam da mi to nije primarna namjena mobitela. Onaj tko mu to treba će vjerojatno kupiti N6600 i ostale Symbian telefone. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
NAGLAŠAVAM : primarna namjena mobitela je primiti i odgovoriti na poziv... Mobitel ti je generacija iz prošlog stoljeća.... ....kupi si NOKIA Communicator 9500 ko i ja pa buš onda frajer.... reza ti je premala,fps je premal, i rezultat ti je doslovno očajan na tako očajno malom ekranu s tako očajnim mobitelom za 1000 kuna.... ![]() ![]() i pitanje...kako može aparat bez Symbian platforme podržavati medije koje si naveo ?...neki trik ? postaj kod mene na forumu www.allaboutsymbian.com ...i imati ćeš 1000 postova najmanje... ![]() nabit ćeš rating... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Registered User
|
Citiraj:
heh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
DA, umalo zaboravih - podržava sve te formate, pa ti si sad misli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
klinci te budu obožavali....imajući u vidu kako to strahovito ide naprijed... onda vjerojatno nebu ni bilo komunikatora,nego nekaj sasvim stotog... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
USPIO SAM KONVERTIRATI DVD U GPP I PREBACIO SAM FILM U MOBITEL. ffice ![]() NO KAO ŠTO SI I REKAO PLAYER JE OGRANIĆEN NA 3 MINUTE.KAKO TO IZBJEĆI? RADI SE O SONY ERICSONNU S700. THANKS |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|