PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Konvertor iz avi. i sl u 3gpp (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=19594)

The legend boy 11.04.2005. 01:37

Konvertor iz avi. i sl u 3gpp

Ako ko zna konvertor koji ce konvertovati u 3gpp format nek kaže bio bih veoma zahvalan
treba mi za moj mobitel LG U8120 jer podržava samo ovaj format!?!?!

Costa 11.04.2005. 09:58

Ovdje imas opisano vise metoda:
http://www.gromkov.com/faq/faq2004-0067.html

tin. 11.04.2005. 19:57

Re: Konvertor iz avi. i sl u 3gpp

Citiraj:

Originally posted by The legend boy
Ako ko zna konvertor koji ce konvertovati u 3gpp format nek kaže bio bih veoma zahvalan
treba mi za moj mobitel LG U8120 jer podržava samo ovaj format!?!?!

...i ovdje je software s kojim ja prebacujem DVD-je na svoj P910i

http://www.makayama.com/

a ovdje player koji moraš instalirati

www.mpegable.com

i moraš odabrati za koji uređaj....Za slabije mobitele srednje klase (imaš popis modela) odabireš Symbian verziju , a za aparate iz vrha klase (Sony i Nokia Comunicator) UIQ generaciju...eto.player je free ,a programi koštaju...luda stvar.

tin. 11.04.2005. 20:00

Re: Re: Konvertor iz avi. i sl u 3gpp

ustvari...koliko sam vidio mobitel ti kao i svi jači...podržava i MPEG4 format, pa to možeš napraviti i s NERO-m...ak imaš NERO DIGITAL MPEG4...a skineš ga s NERO stranice.

bolja je slika s MPEG4 codecom... ali mi je na 1GB memory stick duo karticu stalo samo 90 minuta...a ja htio prebaciti Gospodare Prstenova. Slika u 3gpp-u je slabije kvalitete no to se ionako vidi samo na večim ekranima...moram si podhitno kupiti Nokiu Comunicator 9500...frend si ga je kupio i ima bolju rezoluciju od Sonyericssona ( makar su tu negdje kak sam vidio kod njega).

The legend boy 11.04.2005. 20:02

Hvala puno....a posebno tebi "tin" nisam ni znao da mi telefon pofržava MPEG4 format....
hvala!?!?!?

tin. 11.04.2005. 20:06

Citiraj:

Hvala puno....a posebno tebi "tin" nisam ni znao da mi telefon pofržava MPEG4 format....
hvala!?!?!?

podržava tvoj mobitel još puuuno toga:)

ovi gore programi su mrak...ali imaju limit na 5 minuta...a ti znaš gdje i kako pronači i to izbjeći, ne ?!?;)

The legend boy 11.04.2005. 21:11

E sad da neotvaram novi topic jel zna neko slucajno kako i odakle skinuti msn messenger i mirc i sl programe za mobitel!?!?
Hvala
može i wap i http link!!??!

tin. 11.04.2005. 21:54

Citiraj:

E sad da neotvaram novi topic jel zna neko slucajno kako i odakle skinuti msn messenger i mirc i sl programe za mobitel!?!?
Hvala
može i wap i http link!!??!

a kaj briješ ? pa kaj stvarno misliš da ti je sad mobitel toliko jak ?
kakav msn messanger ? koji browser imaš gore? wap linkova imaš di god hoćeš i to u samom mobitelu...pa ak imaš previše para pa ti surfaj:D :D
...a kao drugo nemaš EDGE tehnologiju...

bilo bi ti dobro učlaniti se na stranicu proizvođača mobitela pa pogledati što ti stvarno podržava mobitel...a i ekran i memorija su ti premali za ozbiljnije surfanje...osim za slikice na VIP-u...
odi ovdje i skini si podatke o svom aparatu, firewall i antivirusni program se podrazumijevaju sami po sebi....http://www.phoneyworld.com/sitemap.html ...

...no...mislim da je ova tematika otišla od glavne teme ovog pdf-a....

tin. 11.04.2005. 22:03

...jedini J2ME software ti je "YSTJACK" i navodno podržava Yahoo messanger,ali neznam jel za tvoj model...stranica nije dostupna jer ih je Yahoo zbanirao....

The legend boy 11.04.2005. 22:03

Pa evo jedan primjer V525 motorolu ima jedan moj prijatelj i na njoj ima i messenger i mirc!?!?!!
Pa reko kad on može imati na slabijem telefonu zašto i ja nebih mogao na svom!?!?
Toliko

The legend boy 12.04.2005. 00:43

Evo samo da kažem da sam upravo skinuo na mobitel msn messenger i super mi radi!?!?!
I još da dodam da mi je intenet na mobitelu besplatan jer posjedujem posebnu ip adresu!?!?!
Toliko

tin. 12.04.2005. 15:28

Citiraj:

Evo samo da kažem da sam upravo skinuo na mobitel msn messenger i super mi radi!?!?!
I još da dodam da mi je intenet na mobitelu besplatan jer posjedujem posebnu ip adresu!?!?!
Toliko

a koji onda provider koristiš ? prek VIP-a je 100kb oko 6 kuna...ak se ne varam...ovo za messanger mi je za takav aparat prvi glas...izvrsno...bar ću znati ubuduće...:)

The legend boy 12.04.2005. 19:31

Uglavnom posjedujem posebnu ip adresu i sve mi je besplatno,a korisnik sam bhtelecoma!?!?!

tin. 12.04.2005. 20:46

Citiraj:

Uglavnom posjedujem posebnu ip adresu i sve mi je besplatno,a korisnik sam bhtelecoma!?!?!

zakon...probaj Makayamu ...

The legend boy 12.04.2005. 23:05

Citiraj:

Originally posted by tin.
zakon...probaj Makayamu ...
hmmmm........A šta je makayama!?!?!

tin. 13.04.2005. 18:41

Citiraj:

hmmmm........A šta je makayama!?!?!

?????

pa jel ti uopće čitaš topic ?

pa onda si niti nisi skinuo program za prebacivanje i konvertiranje videa na mobitel...

to je link prije 4-5 postova iznad zbog kojeg si mi se i zahvalio.....

Caligula 14.04.2005. 05:55

Samo usput onako: imam Nokiu 6230 koja ne podržava Symbian
i spada u "klasu 40" uređaja, ali podržava svejedno mpeg4, 3gp, mp3 i amr multimediju.
Video fajlove i DVD direktno konvertiram preko IMtoo 3GP video convertera. Konvertiram u rezu 128x96, 160KBps, 15fps i rezultat je iznenađujuće dobar!!! DVD format 16:9 cropam u 4:3 preko flasKMPEG-a.
Naglašavam da mi to nije primarna namjena mobitela.
Onaj tko mu to treba će vjerojatno kupiti N6600 i ostale Symbian telefone. :gringo:

tin. 14.04.2005. 21:53

Citiraj:

Originally posted by Caligula
Samo usput onako: imam Nokiu 6230 koja ne podržava Symbian
i spada u "klasu 40" uređaja, ali podržava svejedno mpeg4, 3gp, mp3 i amr multimediju.
Video fajlove i DVD direktno konvertiram preko IMtoo 3GP video convertera. Konvertiram u rezu 128x96, 160KBps, 15fps i rezultat je iznenađujuće dobar!!! DVD format 16:9 cropam u 4:3 preko flasKMPEG-a.
Naglašavam da mi to nije primarna namjena mobitela.
Onaj tko mu to treba će vjerojatno kupiti N6600 i ostale Symbian telefone. :gringo:

samo usput onako ;

NAGLAŠAVAM : primarna namjena mobitela je primiti i odgovoriti na poziv...

Mobitel ti je generacija iz prošlog stoljeća....

....kupi si NOKIA Communicator 9500 ko i ja pa buš onda frajer....

reza ti je premala,fps je premal, i rezultat ti je doslovno očajan na tako očajno malom ekranu s tako očajnim mobitelom za 1000 kuna....:D :D

i pitanje...kako može aparat bez Symbian platforme podržavati medije koje si naveo ?...neki trik ?

postaj kod mene na forumu www.allaboutsymbian.com ...i imati ćeš 1000 postova najmanje...:D

nabit ćeš rating...:D

The legend boy 15.04.2005. 00:55

Citiraj:

?????

pa jel ti uopće čitaš topic ?

pa onda si niti nisi skinuo program za prebacivanje i konvertiranje videa na mobitel...

to je link prije 4-5 postova iznad zbog kojeg si mi se i zahvalio.....

ma zajebavam se ba !!?!?!
heh

Caligula 16.04.2005. 12:20

O-ho-ho, što je momak ciničan!!
Sine, 35 mi je godina tek, i ja sam iz prošlog stoljeća.:p
BTW, da znaš - trebo mi je mp3 pocket player i ništa više i novi mobach, pa sam uzeo N6230.
;)

tin. 16.04.2005. 12:23

Citiraj:

O-ho-ho, što je momak ciničan!!
Sine, 35 mi je godina tek, i ja sam iz prošlog stoljeća.:p
BTW, da znaš - trebo mi je mp3 pocket player i ništa više i novi mobach, pa sam uzeo N6230.
;)

:D i meni je 35 na grbači...starimo....

Caligula 16.04.2005. 12:24

Citiraj:

samo usput onako ;

i pitanje...kako može aparat bez Symbian platforme podržavati medije koje si naveo ?...neki trik ?

nabit ćeš rating...:D

DA, umalo zaboravih - podržava sve te formate, pa ti si sad misli.

Caligula 16.04.2005. 12:27

Ma, čuj prika, izgledao mi je onako crn, uštogljen, jednostavnih linija, mali, jednostavno cool za 35-godišnjaka:cool:
E, daaaaaa.
Klincima ću kada odrastu kupiti Communicator:beer:

tin. 16.04.2005. 15:54

Citiraj:

Ma, čuj prika, izgledao mi je onako crn, uštogljen, jednostavnih linija, mali, jednostavno cool za 35-godišnjaka:cool:
E, daaaaaa.
Klincima ću kada odrastu kupiti Communicator:beer:

sječam se svoje Nokie 7650...nekad davno je bio revolucija...a vrijeme ide...

klinci te budu obožavali....imajući u vidu kako to strahovito ide naprijed... onda vjerojatno nebu ni bilo komunikatora,nego nekaj sasvim stotog...

isaac@hi.htnet. 13.06.2006. 23:05

Citiraj:

Autor tin.
podržava tvoj mobitel još puuuno toga:)

ovi gore programi su mrak...ali imaju limit na 5 minuta...a ti znaš gdje i kako pronači i to izbjeći, ne ?!?;)

USPIO SAM KONVERTIRATI DVD U GPP I PREBACIO SAM FILM U MOBITEL.
NO KAO ŠTO SI I REKAO PLAYER JE OGRANIĆEN NA 3 MINUTE.KAKO TO IZBJEĆI?
RADI SE O SONY ERICSONNU S700.
THANKS

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:52.