|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Nema zvuka na dvd-u
Kupio sam film na DVD-u no nema zvuka kada ga gledam preko DVD-a u racunalu. Kao player koristim Power DVD. Na linijskom DVD-u kod frenda reproducira se normalno i slika i zvuk. Zna li tko o cemu se tu radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
fale ti odredjeni codeci za zvuk. skini si nimo codec pack pa ga instaliraj. neznam napamet koji tocno ti treba, moguce nesto tipa mpeg2 audio decoder...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
(°_°)
|
imo sam isti problem, preinstaliro sam powerdvd al nije pomoglo... nimo je pomogao :confused:
![]() |
#5 |
Moderator
|
Hvala na savjetima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Instalirao si previse toga pa ti se medjusobno kolju. PowerDVD dolazi sa Cyberlinkovim mpeg2 i ac3 decoderom tako da mora raditi. Jel ti sigurno imas DVD u pravom smislu (mpeg2 i mp2 ili ac3) ili imas DivX na DVD-u?
![]() |
#7 |
Moderator
|
Rijec je o orginal DVD-u (kupljenom u ducanu tu u Ri-u u Rijeci) filma Lord of the Ring 1, ali i o drugim posudenim iz videokluba... Probat cu sutra kad budem imao vremena jos malo prckati (instalirati,uninstalirati) da skuzim u cemu je tocno stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
Kao što je Costa rekao svaki softwerski DVD player u paketu doalzi s svime potrebnim što se tiče zvuka i slike za gledanje DVD-a. Kod Power DVD se dešava to da kad se koristi krivi HM, jelte C**** (ona zabranjena riječ) on automatski javlja da je registriran ali nedaj zvuk van. Rješenje je naravno kupovina dotičnog ili nekog drugog DVD playera pa s time nema onda beda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Znaci to je ![]() Prvo sam zabrijal da mislis na CODEC pa si mislim kaj je tu zabranjeno :confused: a onda mi sine da mislis na C**** ![]()
![]() |
#10 |
Administrator
|
Ko ja? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
eto da kazem da sam i ja imao isti problem sa jednim dvd-om koji je imao zvuk samo na najavnoj spici,a kasnije njic!dakle,nije stvar u playeru ili codecu,barem pretpostavljam.a u cem je pojma nemam!od codeca imam sta mi treba:ac3,xvid,divx.isprobao sam powerdvd,na kojem sam gledao sve prijasnje,microdvd,media classic,.. kada sam sripao ac3 zvuk na hdd,on je to doista i bio,moglo ga se je i cuti!izgleda da dolazi nova invazija dvd-a koja trazi kodiranje da bi se gledala? ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 22.04.2004. u 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Ponavljam za one koji nisu culi: Za gledanje DVD-a trebate kupiti neki DVD player, npr. PowerDVD, WinDVD...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|