|
![]() |
#1 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() di se mogu u hrvata kupit pumpe za vodeno, nesto slicno onima kaj imaju u cool pc-u, odnosno dal se takve stvari u hr uopce mogu kupit il cu trebat zicat frana iz cool-pca da mi jednu dofura? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
u LINKS-u ak prodaju posebno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
|
pet shopovi, možda bauhaus |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
imaš kupiti pumpu za akvari tj. ribice ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
What's inside???
|
Citiraj:
neznam kolko su bucne/glomazne te za aquarij, al u svakom slucaju jedna od opcija je neki pet shop za provjeru prije narucivanja... btw, kolko bi mogla kostat protocna za aquarij, ova u cool-pc-u je 186 kn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
oko stotinjak kuna ne više ja mislin da je meni sestra dala za akvari oko 70-80kn ![]()
![]() |
#8 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ja kad sam kupoval za akvarij sam zel jenu za 60 kn i jenu za 240 kn . Ova prva je riknula nakon tjedan dana a ova druga i dan danas dela. a imam i jednu jako jako veliku za jezera u dvorišču ![]() dakle imaš jeftinih i skupih , a ti zemi nekakvu srednju. I kolko ja čujem , nič ne čujem , tj nečujna je ova koju imam sad u akvariju ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
kao i obicno, pare i muzika ![]()
![]() |
#10 |
What's inside???
|
danas sam bil u jednom gorickom ducanu kucnim ljubimcima i imaju samo potopne (jedna 70+ kn, druga oko 100), a meni treba protocna btw. kakve bi mi snage trebala pumpa, kad sam uletil u ducan treba me pitala za kolki aquarij (kolko litara) mi treba... radil bi wb za cpu, gpu i chipset nisam ziher, al killer bi bio finih dimenzija, ak uspijem nac, uzimam nes kaj bi bilo 30x20 cm (+/-) Zadnje izmijenjeno od: Bipe. 09.04.2004. u 16:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
doduse, potopnu. i bila je oko 150kn, deklariranih 1100l/h ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
What's inside???
|
potopna mi se neda uzimat jer ne mislim se zajebavat jos i sa posudom za vodu u koju bi je metnul, jer posto cu imat velki (nadam se) killer koji bi hladila 2 120 mm venta, nema potrebe, a kuciste mi je ionako dosta tesko, jos sada da stavljam posudu s litrom-dve vode, nema smisla |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|