![]() |
pumpa za vodeno - where 2 buy?
di se mogu u hrvata kupit pumpe za vodeno, nesto slicno onima kaj imaju u cool pc-u, odnosno dal se takve stvari u hr uopce mogu kupit il cu trebat zicat frana iz cool-pca da mi jednu dofura? :D
|
u LINKS-u ak prodaju posebno
|
Ne još.
Odi u neki pet centar i nađi odgovarajuču za akvarij... |
pet shopovi, možda bauhaus
|
imaš kupiti pumpu za akvari tj. ribice :D :D
|
Citiraj:
neznam kolko su bucne/glomazne te za aquarij, al u svakom slucaju jedna od opcija je neki pet shop za provjeru prije narucivanja... btw, kolko bi mogla kostat protocna za aquarij, ova u cool-pc-u je 186 kn |
oko stotinjak kuna ne više ja mislin da je meni sestra dala za akvari oko 70-80kn:cool:
|
ja kad sam kupoval za akvarij sam zel jenu za 60 kn i jenu za 240 kn . Ova prva je riknula nakon tjedan dana a ova druga i dan danas dela.
a imam i jednu jako jako veliku za jezera u dvorišču :) dakle imaš jeftinih i skupih , a ti zemi nekakvu srednju. I kolko ja čujem , nič ne čujem , tj nečujna je ova koju imam sad u akvariju:p |
kao i obicno, pare i muzika :D
|
danas sam bil u jednom gorickom ducanu kucnim ljubimcima i imaju samo potopne (jedna 70+ kn, druga oko 100), a meni treba protocna
btw. kakve bi mi snage trebala pumpa, kad sam uletil u ducan treba me pitala za kolki aquarij (kolko litara) mi treba... radil bi wb za cpu, gpu i chipset nisam ziher, al killer bi bio finih dimenzija, ak uspijem nac, uzimam nes kaj bi bilo 30x20 cm (+/-) |
u importane centru imaš jedan dučan i tam imaš pumpica kakve ti god srce poželi :)
|
Citiraj:
doduse, potopnu. i bila je oko 150kn, deklariranih 1100l/h :D |
potopna mi se neda uzimat jer ne mislim se zajebavat jos i sa posudom za vodu u koju bi je metnul, jer posto cu imat velki (nadam se) killer koji bi hladila 2 120 mm venta, nema potrebe, a kuciste mi je ionako dosta tesko, jos sada da stavljam posudu s litrom-dve vode, nema smisla
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:21. |