|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Zaštita od prašine
Pozdrav svima, zanima me kako se vi borite protiv prašine. Naime, sad sam bio u adm-u i htio kupt ovo: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=1463 ali više nemaju i vjerojatno neće ni dobit. Pa me zanim dal netko zna gdi ima nešto slično (meni jedino pada na pamet u neom dućanu s materijalima ili uzet fino platno ili neku jako tanku spužvu). Ako netko ima kakvu ideju... ![]() (uglavnom to mi treba da stavim ispred ovog venta: http://www.sharkoon.com/pix/illus/hi...al_black_5.jpg ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
User Fleks je nekada prodao takvo nešto slično i ljudi su to masovno kupovali od njega. Doduše, ne znam je li dotični još uvijek aktivan na ovom forumu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako hoces bas filter za prasinu koji ide pred vent, onda ili najlonku ili mrezu za komarce. A Fleks je prodavao spuzvu kojom oblijepis stranice kako bi smanjio buku. Tu spuzvu imas u trgovini Dobar Zvuk - inace sluzi dampiranju zvucnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
A ima ko da je videl uživo to iz ADM-a (iz prvog posta), kakvo je to, je to obična tanka spužva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
imam ja slican filter od chiefteca... takoder predebeo bio, uzeo skalpel i prepolovio ga sad obavlja posao jednako dobro uz veci protok zraka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
A kak da ja dođem do tak nečeg? Ili mislite da je najlonka bolja ideja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
kupil sam rebel 9 value. S prednje strane ima, ali s bočne nema. Tak da ovisim o filteru koji ja nabavim. Ne bi pital inače. A i ugrađeni vjerojatno treba kad tad zamjenit pa si opet na istom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Uf to je nezgodno, jer 25cm vent na bocnoj stranici ubacuje jako puno prasine. A tesko da ces ikako moc sredit da citavu tu rupetinu promjera 25cm "filtriras". Imho najradije onda zacepi tu rupu (izvadi vent, nadji kakav komad kartona pa zalijepi izolir trakom) i samo imaj sprijeda 120mm vent i jedan 120mm straga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma ne, vent mi je bolji od onog napred, pet put je tiši. Ništ, ako se neko ne javi s boljom idejom stavil budem najlonku između venta ibočne stranice. Ak se sjetim, jednog dana možda javim kak to funkcionira. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|