|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
Koji je najbolji antivirusni program?
...prije sam koristio Nortona...i nisam bas zadovoljan s njim...spor je, propustio mi je par crvića na komp...tralababalan... ...sad me zanima koji je vama najbolji ili jedan od najboljih antivirusnih programa!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
McAfee najnaj a dobar je i trendmicro 2004 ali McAfee |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Postoje samo Norton i NOD. A što ti je to propustio Norton? Iz mog iskustva se pokazalo da su uglavnom krivi korisnici, ali... Uvijek ima i iznimaka.
![]() |
#4 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
...i to par puta... ...onda sam si morao skinuti 'manulno'...i sam ga istrijebiti... ![]() ...mislim da ja nisam kriv zbog toga jer je svaki put (kad sam bio na netu...a to je u principu svaki dan) update-an... ...i užasno ja spor kaj se tiče scan diska... e da zaboravio sam reć...koristio sam Nortona 2003...sad sam instalirao neki Tend Micro... ...jel koristi ko NOD32? zanima me kolko je bolji do Nortona...dali je uopce bolji...???... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
NOD32, definitivno najbolji. Scan mu je brz(15gb podataka u 6min), auto-update nekada i po tri-četiri na dan, aktivna zaštita, skeniranje mailova.... NOD32 jednostavno najbolji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ma NOD32 je odlican ali jedna zamjerka je sto su definicije virusa velike tj. update je tezak 1.5Mn sto je dosta svaki dan za skidat!
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma meni to ne smeta, imaju dobre servere pa brzo skida.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ja koristim NOD32 otkad je firma postala partner i mogu reći da sam IZNIMNO ZADOVOLjAN. prije mi je uvijek bilo bed kaj je Norton užasno usporavao komp, a sad s NOD-om sve fenomenalno radi. i mejlove skenira kak spada, update-ovi su redovni... sve 5. posebno mi je dobro kaj je jako jeftin. retail bez ikakvog popusta je 300+ kn, a za studente je 260kn. nakon prve godine korištenja cijena je još 50% niža - 130kn !!!
![]() |
#13 |
Registered User
|
Evo skinuo sam trial verziju...za sada... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Chozan nabavi neki firewall ako ga vec ne koristis |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Eto ja koristim Anti Virus Grisoft tj AVG 6.0 i prilično sam zadovoljan. Update-i su česti (kao česti ne znam, svakih par dana skinem update od kojih 300-ak kB, a vidio sam da mogu biti i reda veličine 50kB. Međutim, osloniti se samo na antivirus za zaštitu bi bilo isto kao da staviš par ampula pencilina u džep i odeš golog .urca u ozloglašenu javnu kuću. Daklem, tu je još i firewall, pa non-MS email klijent, pa non-MS browser (ne kažem da su loši, samo su prečesto na meti hakera), patchirano računalo & podešen security (surfate pod admin ovlastima? Tata vas nije niš naučio, a?), i još par trica i kučina iz rukava.
![]() |
#17 |
Moderator
|
Ja bih naveo usporedbu da je imanje samo antivirusa kao da odes u ozloglasenu javnu kucu s par fotografija kurvi za koje se zna da su zarazene s mislju da ce svakog trenutka stici nove fotografije ![]()
![]() |
#18 |
Registered User
|
Koji najbolji firewall? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Zone Alarm (non pro)...malo previše šaren. Prije par godina kad sam ga koristio nisam uspio konfigurirat da propusti port 5001 tak da mi SetiGate radi bez problema. Sad sam na Sygate personal firewallu...besplatan, dobar, kad ga a jedanput podesiš (standardna podešavanja za firewall, tko ima pravo van, a tko unutra, na kojem protokolu i portu) sve štima. I, za razliku od ZA, ne javlja svakih pet minuta da te pol interneta napada.
![]() |
#21 |
Feldwebel
|
Dakle nisi znao podesiti što propuštaš i kako ti javlja napade. OK. Barem priznaš. Sygate je isto dobar. Može oba i tu staje priča o firewallovima.
![]() |
#22 | |
Moderator
|
Citiraj:
Panicni nacin rada mozes konfigurirati tako da ne prijavljuje svaki ping od strane providera i sl.
![]() |
![]() |
#23 |
Ex-Gastarbajter
|
Zone Alarm Pro + NOD32 = ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
NOD 32 me je iznenadio i vec ga koristim nekoliko mjeseci i nemislim ga mijenjati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|