|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Error - cli.exe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Aerox_ri jesi provao instalirati NET FrameWork?Mozda on rjesi problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
cli.exe je dio ATI Catalyst paketa za grafičke kartice. Reinstaliraj NET, kao i drivere za grafu pa onda probaj. Ako imaš NET 2.0, probaj 3-jku, stavi drugu verziju drivera itd. I da, ako ti se cli.exe nalazi u C:\Windows\System32 onda je virus 100%. AKo nije tamo, onda je riješenje ono što sam prvo napisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
ma nije samo u cli.exe proble, svaka druga aplikacija prilokom pokretanja mi ovako zavrsi, isto sve samo pise drugo ime plikacije. ne kuzim, brijem da nije virus jer kada sam formatirao disk i instalirao windowse odmah mi je napisao isto..... lud sm vise na taj komp... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda je vjerojatno memorija neispravna. Istestiraj je memtestom86+... http://www.memtest.org/#downiso
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Windows Management Instrumentation Windows Management Instrumentation Driver Extensions WMI Performance Adapter Windows User Mode Driver Framework otidi u services.msc pa provjeri dal su ti ovi gori servisi upaljeni |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|