|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Set za vodeno hlađenje?
Ljudi što mislite o gotovim setovima za vodeno hlađenje? http://www.zalman.co.kr/eng/product/...x=285&code=021 tako nešto ili slično. Uložio bih 2000-2500 kuna u vodeno pa ako netko ima kakvu sugestiju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da si mozes sloziti puno bolji sistem za tu lovu, pogledaj malo www.cool-pc.org ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ti treba samo za CPU ili i za GPU te još nešto? gdje bi instalirao vodeno (killer van kućišta ili unutar?) definiraj malo pa ćemo ti reć komponente? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
imam ti ja svega , a trenutno razmišljam o prelasku na zračno hlađenje, pa bih mooožda ovo svoje sve prodavao Imam: Eheim pumpu najjaču radijator 1x12, 2x12 i 3x12 cm crijeva, uvodnice automatske 8mm i 10mm, blokove za cpu, čipset, vga, sve sve sve imam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
|
jest, ti valjda pola ZG možeš opskrbit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
|
vidi sa vexom šta on ima za prodat... ![]() al uglavnom pumpa Eheim 1046/1048/1250 (i 1046 je sasvim dosta) ili Hydor L20, radijator kolko velik hoćeš (ako možeš stavi najveći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
kako dobiti robu od tamo, to je u Sloveniji?! Jel imaju koju shemu da to što naručim dobijem u Zadar? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A da pitas njih direkt? Jedno vrijeme je dolazio covjek iz cool-pca svako toliko u Zagreb i mogao si naruciti, pa on donese. A za Zadar stvarno ne znam.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ljepo žicaš nekog od nas koji smo blizu granice i ide u taj dućan ili makar u isti grad da ti donese i mejla kad se vrati... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|