![]() |
Set za vodeno hlađenje?
Ljudi što mislite o gotovim setovima za vodeno hlađenje?
http://www.zalman.co.kr/eng/product/...x=285&code=021 tako nešto ili slično. Uložio bih 2000-2500 kuna u vodeno pa ako netko ima kakvu sugestiju.... |
Mislim da si mozes sloziti puno bolji sistem za tu lovu, pogledaj malo www.cool-pc.org :)
|
ti treba samo za CPU ili i za GPU te još nešto? gdje bi instalirao vodeno (killer van kućišta ili unutar?)
definiraj malo pa ćemo ti reć komponente? |
imam ti ja svega , a trenutno razmišljam o prelasku na zračno hlađenje, pa bih mooožda ovo svoje sve prodavao
Imam: Eheim pumpu najjaču radijator 1x12, 2x12 i 3x12 cm crijeva, uvodnice automatske 8mm i 10mm, blokove za cpu, čipset, vga, sve sve sve imam |
jest, ti valjda pola ZG možeš opskrbit :D
|
Citiraj:
Van kućišta. |
vidi sa vexom šta on ima za prodat... :)
al uglavnom pumpa Eheim 1046/1048/1250 (i 1046 je sasvim dosta) ili Hydor L20, radijator kolko velik hoćeš (ako možeš stavi najveći :)) pumpe će gurat bez beda to... |
Citiraj:
:D :lol2: |
Citiraj:
kako dobiti robu od tamo, to je u Sloveniji?! Jel imaju koju shemu da to što naručim dobijem u Zadar? |
A da pitas njih direkt? Jedno vrijeme je dolazio covjek iz cool-pca svako toliko u Zagreb i mogao si naruciti, pa on donese. A za Zadar stvarno ne znam.
|
Ljepo žicaš nekog od nas koji smo blizu granice i ide u taj dućan ili makar u isti grad da ti donese i mejla kad se vrati... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |