|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() "Abit maticne ploce za 50 kn! Krenule su nove aukcije, ovoga puta sa repariranom robom. Radi se o ispravnim komponentama koje su nakon zamjene kupcima ispitane i proglasene ispravnima. Jamstvo na takve komponente ce biti 6 mjeseci. Aukcija je vrlo brzo prihvacena, vec nakon 15 minuta stigle su prve ponude, a trenutne cijene su od 200 kn do 350 kn. Novi proizvodi ce dolaziti svakodnevno, a od danas krecemo i sa video karticama." Izvadak iz maila Hg-šrota. Ovo mi je najače "Radi se o ispravnim komponentama koje su nakon zamjene kupcima ispitane i proglasene ispravnima".... Ispravne komponente koje su proglašenima prvo nevaljalima pa zamjenjene kupcima, pa onda proglašene ispravnima (ne piše popravljenima) pa danima na aukciju :confused: Pas mater, nemreš vjerovati ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Valjda im još nije dosta koliko muzu pare ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ak je tak onda bi se uskoro mogla i naci nova abitica NF7 koju sam ja vratil jel je memorijski kontroler crkel. ploca ne da se nemre dignut nek je mrtva totalka.
#4 |
od LemilicE
|
Jedna NF7-S je več na aukciji ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ova moja je vulgaris NF7. ali i ona bu dosla na red ![]() mislim ono ak je poprave stvarno su genijalci (naravno da radi sljedecih najmanje godinu dana) ali brijem da je to ona fora "drzi vodu dok majstori ne odu" ![]() ![]()
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
sta je to aukcija? na cijem je to situ? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Aukcija je prodavanje po sistemu "tko da najviše, njegovo".(u slučaju da ne znaš što riječ znači ![]() A to je na HGŠrotovom site-u . |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zakon idem si onda nabavit 9800XT s 256MB za 400KN ak bude i onda je prodat dalje za nekih 3000KN!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Najjače što ćeš tamo nać je MX440... A tu foru sa ksnijim preprodavanjem izgleda da je ekipa skužila i sad kemija na aukciji. Nakon 16. će samo te ploče osvanuti na njuzama. Caveat emptor...:burn: |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
|
Ma jel zar stvarno??? ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
Aha, nećeš vjerovat. ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Reći ću samo ono što je subjectovoga posta. hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha ![]()
#14 |
Headbangig Grunf!
|
nf7-s za 550kn.loooooooooooooooooool
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
600 kn... ovo tek sad postaje zbilja zabavno... ![]() Ajde, interna kladionica, hoće li ta reparirana ploča bez opreme i 6 mjeseci garancije postati skuplja od nove? Ja mislim da hoće! ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Sigurno će cijena ići negdje do 50 kn manje od nove ploče i onda će to neka budaletina kupiti. ![]()
#17 |
Ex-Gastarbajter
|
Ima i takvih budala... |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Svijet pun budala.Još je ostalo malo pametnih ljudi sličnih meni. ![]()
#19 |
Premium
|
Dokaz ljudske gluposti: ljudi radje idu kupiti polovnu robu (znaju da je polovna jel pise) koja "bi trebala raditi" sa nesto manju cijenu u ducanu sa plovnom garancijom i bez ikakvih dodataka osim gole ploce nego da kupe preko oglasa ploce za dva put manju cijenu jos se ktome zna da je radila kod vlasnika (konkretno majoa ploca) i da nije bila na popravku. Znaci bolje kupiti za istu cijenu polovnu rubu nego jeftiniju robu koja radi! Hm zanimkjivo.:confused: ![]()
#20 |
Guest
|
Neću niš reći, samo pogledajte koliko je tip dao za KT333 ploču ![]() ![]() ![]() Ja nemam riječi za ovu razinu idiotizma... |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Totalni idiotizam , a taj tip šta je za KT333 je baš debil, toliko je ta ploča koštala prije 1 godinu nova
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
Samo dokaz da se uvijek nađe neka budala... ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Ma sigurno ovi iz HgŠrota dižu cijene, logirani kao obični useri, a onda budale dižu još više.
#26 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
#28 |
Guest
|
Da, ali nisam vidio da je jedan te isti predmet bio na aukciji... |
![]() |
![]() |
#30 |
Headbangig Grunf!
|
Možda su mislili 90,0 Kn al su fulali za jednu decimalu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|