![]() |
Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha
"Abit maticne ploce za 50 kn!
Krenule su nove aukcije, ovoga puta sa repariranom robom. Radi se o ispravnim komponentama koje su nakon zamjene kupcima ispitane i proglasene ispravnima. Jamstvo na takve komponente ce biti 6 mjeseci. Aukcija je vrlo brzo prihvacena, vec nakon 15 minuta stigle su prve ponude, a trenutne cijene su od 200 kn do 350 kn. Novi proizvodi ce dolaziti svakodnevno, a od danas krecemo i sa video karticama." Izvadak iz maila Hg-šrota. Ovo mi je najače "Radi se o ispravnim komponentama koje su nakon zamjene kupcima ispitane i proglasene ispravnima".... Ispravne komponente koje su proglašenima prvo nevaljalima pa zamjenjene kupcima, pa onda proglašene ispravnima (ne piše popravljenima) pa danima na aukciju :confused: Pas mater, nemreš vjerovati:rambo: |
Valjda im još nije dosta koliko muzu pare:rambo:
|
Ak je tak onda bi se uskoro mogla i naci nova abitica NF7 koju sam ja vratil jel je memorijski kontroler crkel.
ploca ne da se nemre dignut nek je mrtva totalka. |
Jedna NF7-S je več na aukciji :D
|
Ova moja je vulgaris NF7. ali i ona bu dosla na red:D .
mislim ono ak je poprave stvarno su genijalci (naravno da radi sljedecih najmanje godinu dana) ali brijem da je to ona fora "drzi vodu dok majstori ne odu" :D :rambo: |
Ja sam vidio jednu koju sam reklamirao. Neispravan 1 memorijski utor. Sad, neko je uzme, ubode 2x ram na ova dva ispravna, ne kuži i ne mjenja više utore (aka, nije s PCE) i eti ti posla....:D
|
sta je to aukcija? na cijem je to situ?
|
Aukcija je prodavanje po sistemu "tko da najviše, njegovo".(u slučaju da ne znaš što riječ znači:))
A to je na HGŠrotovom site-u . |
Zakon idem si onda nabavit 9800XT s 256MB za 400KN ak bude i onda je prodat dalje za nekih 3000KN!
|
Najjače što ćeš tamo nać je MX440... A tu foru sa ksnijim preprodavanjem izgleda da je ekipa skužila i sad kemija na aukciji. Nakon 16. će samo te ploče osvanuti na njuzama.
Caveat emptor...:burn: |
Ma jel zar stvarno???;)
|
Aha, nećeš vjerovat.:)
|
Reći ću samo ono što je subjectovoga posta.
hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha:D |
nf7-s za 550kn.loooooooooooooooooool
|
600 kn... ovo tek sad postaje zbilja zabavno...:D
Ajde, interna kladionica, hoće li ta reparirana ploča bez opreme i 6 mjeseci garancije postati skuplja od nove? Ja mislim da hoće!:D |
Sigurno će cijena ići negdje do 50 kn manje od nove ploče i onda će to neka budaletina kupiti.:D
|
Ima i takvih budala...
|
Svijet pun budala.Još je ostalo malo pametnih ljudi sličnih meni.:D
|
Dokaz ljudske gluposti:
ljudi radje idu kupiti polovnu robu (znaju da je polovna jel pise) koja "bi trebala raditi" sa nesto manju cijenu u ducanu sa plovnom garancijom i bez ikakvih dodataka osim gole ploce nego da kupe preko oglasa ploce za dva put manju cijenu jos se ktome zna da je radila kod vlasnika (konkretno majoa ploca) i da nije bila na popravku. Znaci bolje kupiti za istu cijenu polovnu rubu nego jeftiniju robu koja radi! Hm zanimkjivo.:confused: :rambo: |
Neću niš reći, samo pogledajte koliko je tip dao za KT333 ploču :eek: :eek: :eek:
Ja nemam riječi za ovu razinu idiotizma... |
Možda je sentiMENTALNO:D vezan za nju
|
Totalni idiotizam , a taj tip šta je za KT333 je baš debil, toliko je ta ploča koštala prije 1 godinu nova
|
da, al ova je sa servisa, a svi koji rade sa servisima znaju kolko ih se vrati kakti ispravnih a svejedno nevalja.
|
Samo dokaz da se uvijek nađe neka budala...:D
|
Ma sigurno ovi iz HgŠrota dižu cijene, logirani kao obični useri, a onda budale dižu još više.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, ali nisam vidio da je jedan te isti predmet bio na aukciji...
|
pa ljudi, što se čudite? budala je bilo i bit će
|
Možda su mislili 90,0 Kn al su fulali za jednu decimalu:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |