|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
remote upravljanje
dakle, treba mi program, freeware, koji će mi omogućit da sa jednog compa u LAN-u preuzmem kontrolu nad drugim compom u LAN-u. znači, vidim njegov desktop, mičem mu miša i to...ali isto tako da kad dođem do tog drugog da onda direktno radim s njim)... navodno to radi netmeeting, ali ako ima nekaj nezavisno od windowsa, bilo bi preferirano |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
NetBus, Back Orifice, SubSeven... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
imate neke preporuke za pojedini program? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
NetBus ti je ziva legenda, ali najbolje da ih sve isprobas ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() zahvaljujem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
a jeste ludi, pa ne treba meni trojan, treba mi normalan program koji će to radit sasvim legalno...ili su svi takvi programi trojani? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Stavi NetBus, ispravno konfiguriraj firewall i peri. Ne vidim sto je ilegalno ako su kompovi tvoji. Pazi na konfiguriranje firewalla da ti se ne bi neki (ne)znanci spojili ![]()
![]() |
#9 |
Ekspert iz sjene ...
|
Hehe, možda mu i treba legalno, a ne trojanac recimo za održavanje compa u firmi. Npr. 20 compova, a tenkre izbriše dokumente ( koji su narafski u košu ) - zemeš fino kontrolu nad compom i riješiš problem bez odlaska do tuđeg ureda. Just a thought - sand in da wind ![]() BTW. Kaj nemaju Win XP remote desktop :confused: Ako se toćno zna IP adresa ( a radi se o LAN-u ) lijepo se pomoću njega preuzme kontrola nad tuđim desktopom - koji je normalno pojavi na tvom ekranu. Najjednostavnija riješenja su obićno i najbolja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Program je VNC. Prestanite srati. Remote control od XP-a je super ako imaš samo XP u mreži. Security paranoici bi rekli da je užas i to s pravom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
da, upravo sam skinuo taj vnc + još neki imena remote access jedan comp je na xp-u (moj), a drugi je na 98se i da, najjednostavnija rješenja su i najbolja ako to rješenje nije made by MS RAK, kaj se žestiš odma na ljude, popi koju ![]() nadam se da se vidimo u ponedjeljak pa bumo spili koju skupa |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Cini se dobar taj vnc, no ipak ostajem pri jednom drugom ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Eto ja htio napisati novi post i vidi remote control. Evo želim isto. No nije mi bitno upravljanje tuđim kompjuterom, osim gašenja i paljenja ! Dakle spojen sam na DSL s frendom, on ide na skijanje, rekao je da bi ostavio komp 24/7, no ja želim ipak to kontrolirati. Dakle da li mu se komp. Wake on LAN pali kada ja upalim komp. ili kako !? Internet konekciju mogu kontrolirati, još samo gašenje ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Wake-up On Lan treba podesiti u biosu na njegovom kompu (kolko sam shvatio, ti nemožeš do njegovog kompa doć), pa onda ne znam kako ćeš to uspijeti. WOL radi kada dobije paket sa mreže pali komp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
***2CROwded***
|
Ma on ide tek 3.1 na skijanje ! Evo VNC radi, mrak, malo sam ga scimao s mišem ![]() Ok je mogu mu ugasiti komp., mogu kontrolirati internet ! Ali Wake on LAN u BIOSU neznamo namjestiti (jer nisam kod njega), a ima ABIT NF7 !!! Pomoć oko Wake On LAN I mislim da smo i to sredili no jednostavno mu se ne pali komp. Da li je to zato što je stavio da komp pali na tipku !? Zadnje izmijenjeno od: Kova. 20.12.2003. u 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
***2CROwded***
|
Kakvu karticu ?! Radi se o mrežnoj na matičnoj ! Ili običnoj mrežnoj, neznam na šta mu je AP spojen ! Ajde malo detaljnije, kako da to sredimo !? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako je na ploči onda moraš u bios prepisati MAC Adresu koja se nalazi na LPT portu u obliku naljepnice. Bez MACa nema WOLa .
![]() |
#19 |
***2CROwded***
|
Kako mi svi dobro objašnjavate ! Ja moram prepisati kod njega ili on od mene ili on od sebe ?! Dakle on mora staviti u BIOS Wake on LAN i mora napisati čiju MAC tj. s čije naljepnice.. A kako to dalje funkcionira? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa svoju MAC adresu sebi !! i onda ti skineš program PowerOFF /supplied by Black Dragon ..kilkneš na WAKE ON LAN , pa specify gore desno te tamo upišeš IP adresu , subnet masku te MAC adresu. CAPISH !?
![]() |
#21 |
***2CROwded***
|
Ček želim njegov komp upaliti s mrežom... I kod sebe to moram uključiti !? Iss. ne kužim ništa.. Kako upaliti njegov komp. Gdje instalirati programe.. Ajde nemogu sve znati, tukac sam za ovo. STEP BY STEP ! Dakle ja želim njegov s mrežom UPALITI ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
***2CROwded***
|
Ah ti problemi ! ![]() Prvo je radilo sve kako spada, no sada mi PowerOff ne radi baš kako treba. Neznam zašto no kada bi mi bile postavke na automatski i kada bi njemu bio komp upaljen, postavili bi nam IP Adrese (192.168.0.1 i 192.168.0.2), no čim on ugasi komp. meni postavi nešto (165.247.215.40 ili sl.). Ja ručno postavim na 192.168.0.2, znam od frenda MAC adresu upišem sve u PowerOFF no ništa se ne događa. Ovaj puta je frend na skijanju, a ja nemogu upaliti njegov komp. preko Wlana !?!? Ima li još koji program za paljenje preko mreže ?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|