|
![]() |
#1 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Firefox 2.0 nestalo sve?!?!
evo sada sam instaliravao IE7, i sve lijepo prošlo, no onda nakon restarta palim Firefox kad ono, hladan tuš, WTF? nestali mi svi bookmarkovi, sve postavke koje sam toliko vremena organizirao jednostavno sam ispalio! ![]() zanima me dali se još nakome to dogodilo i kako spriječiti, jer sam prilično siguran da se ovo ne može vratiti: hitthewa
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
C:\Documents and Settings\ime_korisnika\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\i5uq0eif.default Tu su ti booksi pa pogledaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledaj prvo da li imaš bookmarke u folderu: C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default Prvo njih negdje kopiraj, a zatim pokreni Firefox preko switcha -p, možda su se samo profili pobrkali. Meni se tak nešto nikad nije dogodilo, da ne ureknem sad... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
teta Mraz
|
znam to Tore, znam, toliko sam obrazovan ![]() edit: još jedan problem, kad sada idem "bookmarkat" neku stranicu u bookmarks toolbar neće da je stavi, stavlja je samo u bookmarks toolbar folder, čini mi se da ću jednostavno reinstalirat FF: baad :
![]() |
#5 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Već san čua za ovaj problem kod FF 2.0. Kolega ga nije uspija rješit, tj. vratit sve svoje podatke zato se ja još držim 1.5 (.0.8 )
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
To se i meni isto dogodilo (par puta) kad mi se jednom komp restartao usred rada u FF-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni isto ![]() Evo, uopce mi nece stavljat bookmarkse, a skoro svaki 2. put mi baca poruku da je uspjesno instaliran DL helper, od onda se to dogadja. 1.5.0.8 ver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
|
Da, da ni bookmarkse neće stavljati...a ako stavi onda ne piše niš...samo praznina : stoopid , događalo se i na 1.5.0.8 i sad na 2.0...čini se da ćemo morati malo probati Operu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
da, meni se desilo evo jucer to je standard kod FF-a, i oni koji misle da ce ih 1.5 spasit, e pa nece, to je standaran prob. kod FF vec neko vrijeme zato trebate nabavit program okji se zove MozBack (tako nekako, mozete ga nac na www.recenzije.hr) i on vam backupira sve bookmarke, toolbare, ekstenzije, teme...SVE |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Torrent freek
|
Hm meni se to nije događalo do sad uopće... Ima san 1.0 ( ako se dobro sićan ), pa 1.5, pa sad 1.5.0.8 i sve kompletno stabilno i ok. Doduše jednom su mi se pobrkali profili, al ništa nije izbrisano nego san samo napravija novi profil, C/P neke fajlove i vozi dalje. Da nemate neku ''ludu'' ekstenziju il da nije dublji problem ( Windows recimo ) EDIT: Il san srećković ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Treba ga na čisto instalirati pa će sve biti OK. Kod instaliranja nove verzije treba počistiti sve ostatke stare, obrisati profil i zaostale ključeve u registryju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
|
Sumnjam da je do Windowsa...jednom su bili friško instalirani, a drugi put isto, ne baš pretrpani...i da, nisam imao niti jednu ekstenziju... edit: ev baš ću sad probat sve pobrisat pa baš da vidim jel će to riješit problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
teta Mraz
|
moj windows je origigi iz dučana, tak da tu sigurno nije problem, exenzije u koje trebaju biti, virusa nema sigurno, moj je konačni zaključak da FF nakon dugog i ugodnog rada sa njim nažalost odlazi iz mog kompa, jer ne želim da mi se ovo ponovi, imao sam, onako od prilike, preko 500 spremljenih stranica, linkova svakakvih....:mad:
![]() |
#14 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
2.0 je po meni još beta, u biti alpha al s masu problema. Ka recimo Window bez SP1 tako da se držin 1.5.x.x još neko vrime ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#16 |
Premium
|
ja mislim da je to stara ''bolest'' FF-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
meni se dogadja bar jednom mjesecno na laptopu da mi firefox pobrise sve bookmarkse i ukljuci autoupdate makar ga ja ugasio, dok mi se na kucnom pc to nije nikad dogodilo. Nemam pojma zasto se to dogadja, ja sam cak promijenio hard i memoriju i mislio da se vise nece ponoviti ali vraga , dogadja se opet, jedini lijek je Foxmarks Bookmark Synchronizer
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
vidio sam to par puta srećom na drugim računalima.....na jednom sam probao vratit..bez uspjeha...sa raznim alatima za vraćanje izbrisanih datoteka.......kod mene od 1.5 verzije sve ok..još sam na 1.5 uključen autoupdate, 6-7 ekstenzija, nijedna tema i gomila bookmarka.....ipak radim često backup bookmarka... u zadnje vrijeme se ponekad dogodi da se firefox zatvori i javi grešku pri pokušaju otvaranja nekih stranica...npr. aukcije.hgspot... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
|
Mene jedino za***ava kad otvaram Imageshack, svaki peti pokušaj uploada završi rušenjem Firefoxa. To me prati od verzije 1.0.x...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
.
|
Ev sad još jedan problem - svaki put kad upalim FF (v.2.0) resetira se toolbar...znači lijepo sve stavim buttone ovo ono...i svaki put se sve vrati na defaultne vrijednosti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|