|
![]() |
#1 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
najvisa sobna temperatura koika vam je?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
kod mene ide do majviše 38-40C. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo s klimom jedva se spusti na 25-26°C, a bez klime, oko 30°C i vise. Vruce je pun kujac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hvala ti Bože na klimi... kad prosječna temeperatura prijeđe 28-29 stupnjeva, palim klimu i spuštam na 23. Jučer popodne/navečer sam uživao, hladna piva i zagorska pizza, kanta hladnih nezačinjenih krastavaca i paradajza, Sledge Hammer na ekranu, temperatura nekih 20 stupnjeva niža nego vani... ![]() Uffff....kriva tema, ovo je za Žderonje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehe, meni upravo sada 22C ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Izašao sad s posla (klimatizirano, Bogu hvala) kupiti Colu u obližnji kiosk...nešto neopisivo...kao da netko stoji iza vrata sa bacačem plamena...VUŠŠŠŠŠŠŠ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Klima radi 0-24 i doma i u autu. Skuho sam se danas dok sam hodao poslje mature na parking do auta. Sad bezim opet u grad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
bio maloprije na trgu, temp na onom semaforu 36!! kad sam odlazio iz stana ostavio klimu upaljenu tako da me dočekalo 26 u stanu (automatski način rada), bit će red stavit na klasično hlađenje bez automatike... spustit na 24 jer mi je i ovako toplo... fuck me... nije za mene vrućina, morat ću bježat u Velebit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
Ja sam mislio da si odbacio zimsko krzno, lički medvjede. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mjerio sam prije sat vremena, vani u hladu je bilo 37c a u sobi ugodnih 32c ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mene sve strah staviti termometar u sobu. Ali onako, rekao bih da je preko 30 sigurno... Inače, klima nije zdrava ako se previše stavi nisko (preporuka je 7-8°C max. manje nego li je vani), a i toplinski udar (ovo kaj je Sky opisal kao VUŠŠŠŠ ![]() Mene spašava vent koji mi puše na vratima sobe prema gore, inače me tikva počne bolit... Budem kasnije probao staviti termometar... EDIT: stao između 33-34°C. Stvarno je ovo prešlo svaku mjeru... Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 27.06.2006. u 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Placeni oglas: Mjereno HARTMANN Digital toplomjerom 34.20°C and going on... Hladjeno kome made klimom (otvoreni prozori na krovu,balkonu i 2 u sobi..) ![]() Nemam venta, nemam klime,ako mi je hladno grije me opty... ![]() Mrtvi,ovo ne kuzim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Kod mene vruće.... 35 negdje...
![]() |
#24 |
NECRIS DARKWALKER
Datum registracije: May 2006
|
35-40C u sobi!!!A tek temp. u kompu KATASTROFA!!!
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
I kod mene je sad 33C u potkrovlju bez fcking klime i s time da su svi prozori zatvoreni jer da ih otvorim temp. odmah poraste za cca. 1,5C.. Ovo vrijeme zaista nije normalno, a to je sve zato sto je prije ovog toplinskog udara danima padala kisa! ![]() ![]() ![]() Jos je dobro kako god da je jer sam ocekivao temperature blizu 40C, a to kako je krenulo nije nemoguce |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
25C dve klime deru cijeli dan na automatici namještenoj na 25C, tj tako deru već dva tjedna...
![]() |
#30 |
Guest
|
23C |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |