![]() |
najvisa sobna temperatura koika vam je?
|
kod mene ide do majviše 38-40C.
|
jel rendula, tjelesna il sobna temp?? :D
kod mene ugodnih 29...:fuming: |
..cca 28..dovoljno da mi komp ima open air festival : roller : ..čitaj,bez poklopca na toweru radi...: flyingey
|
hehe meni je trenutna 30 :):) inace se drzi oko 28-29
|
Evo s klimom jedva se spusti na 25-26°C, a bez klime, oko 30°C i vise.
Vruce je pun kujac :D |
Hvala ti Bože na klimi... kad prosječna temeperatura prijeđe 28-29 stupnjeva, palim klimu i spuštam na 23.
Jučer popodne/navečer sam uživao, hladna piva i zagorska pizza, kanta hladnih nezačinjenih krastavaca i paradajza, Sledge Hammer na ekranu, temperatura nekih 20 stupnjeva niža nego vani...:) Uffff....kriva tema, ovo je za Žderonje... |
Oko 29°C mi je temperatura u sobi. Vent spasava situaciju.
|
Trenutno 26°C :) nemam klimu, nemam vent... Ali je jako dobar položaj stana (na pola ispod zemlje). Trenutno je ovdje vani u hladu 35 stupnjeva.
|
hehe, meni upravo sada 22C :D doduše klima radi skoro cijeli dan, a ja u potkrovlju, ali recimo tu izvan moje sobe je ugodnih 36 :eek:
|
Izašao sad s posla (klimatizirano, Bogu hvala) kupiti Colu u obližnji kiosk...nešto neopisivo...kao da netko stoji iza vrata sa bacačem plamena...VUŠŠŠŠŠŠŠ...:eek:
|
Klima radi 0-24 i doma i u autu.
Skuho sam se danas dok sam hodao poslje mature na parking do auta. Sad bezim opet u grad :( |
ugodnih 30 (bez klime) navecer oko 25... lagani propuh...
|
Nikad ispod 35 :)
|
bio maloprije na trgu, temp na onom semaforu 36!!
kad sam odlazio iz stana ostavio klimu upaljenu tako da me dočekalo 26 u stanu (automatski način rada), bit će red stavit na klasično hlađenje bez automatike... spustit na 24 jer mi je i ovako toplo... fuck me... nije za mene vrućina, morat ću bježat u Velebit... :D |
Ja sam mislio da si odbacio zimsko krzno, lički medvjede. :)
|
Mjerio sam prije sat vremena, vani u hladu je bilo 37c a u sobi ugodnih 32c:eek:
|
33c...
kuham se lagano |
29-30 u sobi, puno bolje podnosim vrucinu nego hladnocu pa me i ne smeta previse no vani(37) je cak i za mene malo prevec...
|
35 po celzijusu
moze i vise...... |
Mene sve strah staviti termometar u sobu. Ali onako, rekao bih da je preko 30 sigurno...
Inače, klima nije zdrava ako se previše stavi nisko (preporuka je 7-8°C max. manje nego li je vani), a i toplinski udar (ovo kaj je Sky opisal kao VUŠŠŠŠ :D) nisu dobri. Mene spašava vent koji mi puše na vratima sobe prema gore, inače me tikva počne bolit... Budem kasnije probao staviti termometar... EDIT: stao između 33-34°C. Stvarno je ovo prešlo svaku mjeru... |
Placeni oglas:
Mjereno HARTMANN Digital toplomjerom 34.20°C and going on... Hladjeno kome made klimom (otvoreni prozori na krovu,balkonu i 2 u sobi..) :D Nemam venta, nemam klime,ako mi je hladno grije me opty... :) Mrtvi,ovo ne kuzim... |
Kod mene vruće.... 35 negdje...
|
35-40C u sobi!!!A tek temp. u kompu KATASTROFA!!!
|
23°C sa klimom.
33°C bez klime. (potkrovlje) |
I kod mene je sad 33C u potkrovlju bez fcking klime i s time da su svi prozori zatvoreni jer da ih otvorim temp. odmah poraste za cca. 1,5C.. Ovo vrijeme zaista nije normalno, a to je sve zato sto je prije ovog toplinskog udara danima padala kisa! :grrr: :grrr: :grrr:
Jos je dobro kako god da je jer sam ocekivao temperature blizu 40C, a to kako je krenulo nije nemoguce |
25C dve klime deru cijeli dan na automatici namještenoj na 25C, tj tako deru već dva tjedna...
|
29 C piše na klimi znači 32 C u sobi
Citiraj:
|
Ugodnih 24.
Čak mi je malo hladno za noge pa moram nositi šlape.. |
23C
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:09. |