|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
2x opteron 265
koja je optimalna maticna za 2 opterona 265. gledao sam tyan i cine se ok. sta kazete?jel se isplati riskirat i clockat opterone?na kolko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Joj nek te Bubba vidi biti će : giljotin Serverske ploče, tipa tyan, supermicro, nemaju baš opcija u biosu za kloukanje, tj nemaju uopće. Ako oćeš optija za kloukanje kupit ćeš si nekog iz 1xx serije, i neku dfi ploču i bit sretan.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
kako da dodjem do bubbe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
A što ti treba? Da te pošteno izvrijeđa za overklokersku ideju godine? Uobičajeni način na forumu je PM...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
LOL dual opteron ploča i clockanje... čemu? dual core je sasvim ok za kućne potrebe a izađe te puno manje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() Pa ako nisi najmanje 10 topica već otvorio za svoj workstation...e da si jedan pošteni pod konfiguracije otvorio i amen... Već sam u jednom rekao, oćeš taku mrcinu, za "profesionalnu" uporabu, izbi si ouverkloking iz glave i spremi se na iskeširanje poprilične svote za tako jednu ploču, dva proca i ECC memoriju... A kolko sam skužio radi se o 3D modeliranju, pa onda pikneš jednu Fire gl za 6k kuna i to je to, nema ouverklokanja...ali se meni sve više i više čini da tebi treba tzv. ePenis a ne komp na kojem ćeš radit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
inace tyan je jaaaaaaaaaaaaaako dobra ploca za opteronceke ali to ti nije za klokanje ni pod razno.
![]() |
#9 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ak kupis tyana i stavis na nju dva opterona i na njih dva sonic towera, 4xgigu ocz-a, molim te uslikaj mi da si stavim na desktop.... Molim, molim molim... ![]() Al priznajte da bi čovjek bio car s time, ja da imam para ja bi se tak s guštom hvalio s tom konfiguracijom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja da imam para bi kupio od ibm-a deep blue (superracunalo jel ![]() ![]() daj samo zamisli koliko bi imao super pi ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
www.2cpu.com na njihovom forumu imaš odlične teme, savjete i stickye od dual proc kompovima makar se slažem sa gore komentarima: bezveze, nepotrebno, preser***nje ![]()
![]() |
#16 |
Premium
|
sta mislis pod render farmu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005