![]() |
2x opteron 265
koja je optimalna maticna za 2 opterona 265. gledao sam tyan i cine se ok. sta kazete?jel se isplati riskirat i clockat opterone?na kolko?
|
Joj nek te Bubba vidi biti će : giljotin
Serverske ploče, tipa tyan, supermicro, nemaju baš opcija u biosu za kloukanje, tj nemaju uopće. Ako oćeš optija za kloukanje kupit ćeš si nekog iz 1xx serije, i neku dfi ploču i bit sretan. |
kako da dodjem do bubbe?
|
A što ti treba? Da te pošteno izvrijeđa za overklokersku ideju godine? Uobičajeni način na forumu je PM...
|
LOL dual opteron ploča i clockanje... čemu? dual core je sasvim ok za kućne potrebe a izađe te puno manje ;)
|
A da ti lijepo odustanes od svega toga? :)
|
Citiraj:
Pa ako nisi najmanje 10 topica već otvorio za svoj workstation...e da si jedan pošteni pod konfiguracije otvorio i amen... Već sam u jednom rekao, oćeš taku mrcinu, za "profesionalnu" uporabu, izbi si ouverkloking iz glave i spremi se na iskeširanje poprilične svote za tako jednu ploču, dva proca i ECC memoriju... A kolko sam skužio radi se o 3D modeliranju, pa onda pikneš jednu Fire gl za 6k kuna i to je to, nema ouverklokanja...ali se meni sve više i više čini da tebi treba tzv. ePenis a ne komp na kojem ćeš radit... |
inace tyan je jaaaaaaaaaaaaaako dobra ploca za opteronceke ali to ti nije za klokanje ni pod razno.
|
Ak kupis tyana i stavis na nju dva opterona i na njih dva sonic towera, 4xgigu ocz-a, molim te uslikaj mi da si stavim na desktop....
Molim, molim molim... :) Al priznajte da bi čovjek bio car s time, ja da imam para ja bi se tak s guštom hvalio s tom konfiguracijom.. |
ja da imam para bi kupio od ibm-a deep blue (superracunalo jel :D ) pa bi se hvlio sa time :D
daj samo zamisli koliko bi imao super pi :D:D:D::D: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
blue gene ima koliko me služi sjećanje negdje oko 65k vrhunskih procesora a kažu da će sad napraviti sa još duplo toliko. :D
|
postoji sad već sa 135k procesora, ali ne znam mu ime.. pročitao u BUGU, proteže se na par hektara?!
|
www.2cpu.com
na njihovom forumu imaš odlične teme, savjete i stickye od dual proc kompovima makar se slažem sa gore komentarima: bezveze, nepotrebno, preser***nje:cool: |
sta mislis pod render farmu??
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:10. |