Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 10:28   #1
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Plex

Nisam pronasao bas konkretnu temu za plex a siguran sam da nas ima dosta koji ga koristimo.

Vrti mi se plex na konfi iz moj komp. imam ga 24/7 upaljenog.
jos 2 frenda gledaju remote preko apple tva.
imam slozen sonarr i radarr za automatsko skidanje. trackeri su torrenthr, tday i neki za anime. on je jedini public.

kod arr. apova mi se svida sto automaski skida sve nadolazece epizode ako je serija jos aktivan i izlaze nove epizode. pa ne moram o tome brinuti.

slozio sam i to kad na plexu dodam neki film ili seriju u watchlistu on to doda automatski u arr. app ovisno jel serija ili film i stavi kroz odredeno vrijeme skidat.

tako me frendovi vise ne spamaju da im skinem nesto. dodaju u watchlistu i za par sati imaju skinuto.

e sad, to je super radilo. ali iz nekog razloga radarr za filmove vise ne radi savrseno. dodam u watchlistu, nakon nekog vremena film se doda na listu u radarr i tamo stoji. par dana. iako ima zadovoljavajuca verzija za skinuti.
ako rucno stisnem na search u radaru on insta prepozna film i pocne skidati.

cak i ako rucno dodam film u radar ako ima odgovarajuca verzija on ju odmah pocne skidat.

ne znam od kud pocet troubleshootat...

sonarr za serije radi savrseno.

ako je tema u krivom dijelu slobodno prebaciti
Zeryx je online   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge