|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Plex
Nisam pronasao bas konkretnu temu za plex a siguran sam da nas ima dosta koji ga koristimo. Vrti mi se plex na konfi iz moj komp. imam ga 24/7 upaljenog. jos 2 frenda gledaju remote preko apple tva. imam slozen sonarr i radarr za automatsko skidanje. trackeri su torrenthr, tday i neki za anime. on je jedini public. kod arr. apova mi se svida sto automaski skida sve nadolazece epizode ako je serija jos aktivan i izlaze nove epizode. pa ne moram o tome brinuti. slozio sam i to kad na plexu dodam neki film ili seriju u watchlistu on to doda automatski u arr. app ovisno jel serija ili film i stavi kroz odredeno vrijeme skidat. tako me frendovi vise ne spamaju da im skinem nesto. dodaju u watchlistu i za par sati imaju skinuto. e sad, to je super radilo. ali iz nekog razloga radarr za filmove vise ne radi savrseno. dodam u watchlistu, nakon nekog vremena film se doda na listu u radarr i tamo stoji. par dana. iako ima zadovoljavajuca verzija za skinuti. ako rucno stisnem na search u radaru on insta prepozna film i pocne skidati. cak i ako rucno dodam film u radar ako ima odgovarajuca verzija on ju odmah pocne skidat. ne znam od kud pocet troubleshootat... sonarr za serije radi savrseno. ako je tema u krivom dijelu slobodno prebaciti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|