|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2017
|
mp3 media player za smartphone
hi, trazim vec duze vrijeme neki media player za android smartphone u kojem cu imat muziku u folderu spremljenu. Uvijek isti problem imam na bilo kojem media playeru na mobitelu , kada je neki orginalan album poput npr. the clash london calling koji se nalazi u folderu onda je sve ok, folder mi je u music library odem tamo kliknem na folder the clash london calling i odaberem pjesmu unutar njega koju hocu slusat. Medjutim imam foldere na laptopu sa muzikom u kojima nisu orginalni albumi vec npr. dam ime folderu Techno i unutar njega mi se razne stvari nalaze, kada takav jedan folder prebacim na mobitel onda se u music library ne nalazi taj folder i ne mogu na njega kliknut i odabrat pjesmu kao kod orginalnog albuma vec mi se samo pjesme pojave i onda su sve razbacane i pomijesane jedna s drugom , pa ne znam kako nac koju zelim, znaci ja bi htio da su mi i ti folderi sa raznim stvarima ko i orginalni albumi u jednom folderu da kliknem na taj folder npr. techno i odaberem stvar , koji media player bi trebao skinut? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
probaj možda Pi Music Player. Slabo puštam ziku na mobitelu pa nisam previše playera isprobao, al za ovoga znam da ima dobar stari folder view koji je sortiran kak god si ih seljački naštelaš bez da mrda i grupira stvari po tagovima (iako može i to) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala na odgovoru budem probao, inace nasao sam i ja jedan ,poweramp koji prikazuje foldere sortirane, samo kaj mi kod njega smeta sto mi ne pise cijeli naslov npr. pjesma 23 prosinac pise mi samo prosinac bez 23, onda recimo imam vise stvari od david bowiea i ne vidim naziv pjesme vec samo npr. david bowie m umjesto david bowie modern love, tako da ne znam kod nekih koja je koja stvar, mozda je stvar u tome sto imam besplatnu verziju powerampa,mozda da kupim full verziju od 7.50eur ne bi toga bilo , ne znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Check out "AIMP" https://play.google.com/store/apps/d...om.aimp.player |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja sam godinama koristio "bubble upnp" i "mezzmo" oba mogu streamat sa kućne mreže ili sa lokalnog poslužitelja (mobitela) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
thanks svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Blackplayer ex GoneMAD music player |
![]() |
![]() |
|
|