|
![]() |
#1 |
waiting for a new rig
Datum registracije: Nov 2004
|
skidanje sinkronizacije sa Divx-a
dakle narode spasite me, imam DVD rip u Divx formatu i film je sinkroniziran na poljski (mada se u pozadini čuje govor na eng pošto je sinkronizacija na kvadrat) dakle zanima me kako da uklonim taj jedan ; recimo layer zvuka na kojem je to sranje???? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ne mozes to napraviti jer u posjedu imas film izdan za poljsko trziste. Oni rade prijevod tako da jedan lik cijelo vrijeme prevodi (hladnokrvno) na orginal zvuk ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
waiting for a new rig
|
ma daj, odoše sati downloada u propast F... it, e svarno lik nije normalan on sam sve govori i to tako hladno da je to nešto nepojmljivo, JADNI ljudi koji moraju gledati film u tim uvijetima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otvori film u VirtualDubModu i vidi šta sve ima pod Stream List. Ako su dvije datoteke, velika je mogućnost da ćeš moć odvojit jedan jezik odnosno stream, a ako je jedna, zaboravi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
waiting for a new rig
|
čini se da moram zaboraviti ![]() |
![]() |
![]() |
|