|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
socket 939 na socket A
jeli ikad iko vidio da je neko uspio...ili je mozda netko sam montirao neki od s939 coolera na socket A... preciznije,zanima me hyper6 moze li se nekako modat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ne i nemoj to pokusavat jer je taj kuler pretezak za soket a jezgru! inace teoretski je moguce |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
nije pretezak cooler za socketA ako se pravilno postavi i ravnomjerno raspodjeli tezina po jezgri...i jos malo dodatno osiguras nekom sajlom il slicno....i ne nosas komp okolo...ne bi trebalo biti problema samo me zanima jel iko to negdi vidio...sliku da vidim kako to izgleda i kako je izvedeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the luda ribetna
|
nisam vidio i nisam se prevec pozabavio njime...al ako vec kupujes kuler...uzmi si Tt typhon...slicne ak ne i bolje perfomanse od hyper 6-ice |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
tt nije bolji od 6-ice ![]() sta se tice tezine stavis podlosku za proc i nemas beda mozes ga pripasat al moras improvizirat s kopcom, tj napravit novu koja ce ti se hvatat za socket ili rupe, uglavnom puno posla koji se slabo isplati....
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Koja mrtva podloška.. problem težine je eventualno u tome da ne odvali socket. Uz nešto modanja sve je moguće. Ali imho nema smisla kad psotoje za Socket A izvrsni kuelri popout Zalmana 7000, Thermalrighta SLK 900A, SP 97.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
da ne otvaram novu temu... ima li smisla kupovati bartona 3000+ fsb 400 mhz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
|
za koju lovu?,za koju plocu...dal imas 3-4 soma kuna za novu plocu i proc? itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
proc košta oko 900 kn u wc-milu. a išao bi na ploču abit nf7 sl |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() radije si za tu lovu nabavi malo straijeg barotna 2500+ za cca 400kn i digneš ga bez beda na 3200+...mozes za 550kn nabaviti i mobilnog bartona 2500+ koji ide na 2500MHz samo tako...a ostatak love uložis u kuler i deri... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
mobilac me muči zbog niskog fsb-a procesora... a pojam clockanja procesora mi je potpuno stran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=6829 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pokušaj nać Thermalright SLK900A. ALi imaš i raznih ACovih za Socket A. Pogledaj dal nema još koji Thermlright Recimo ALX 800 ( aluminjski al neznam kakav je)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
ALX je dobar, nije najbolji al razlika je 4-5°C u load-u od najboljeg... imam ga osobno, a na njemu Deltu na 5V koja na 5V puse jace od ikojeg venta (80mm) kojeg sam ja probao...naravno, to je subjektivno misljenje... Za ALX se mora imati malo jaci vent gore, da moze zrak proci kroz one tanke rupe u aluminiju... No, ALX ima dolje i bakreni dio... Ako ocete neku usporedbu (iako su kuleri totalno razlicitih klasa i cijena) ovako stoji: Glacialtech 2470+Glacialtech vent 80mm(protok 32CFM na 2200o/min) zatvoreno kuciste bez dodatnih ventova, mjereno zimi, temp u sobi 20-21°C: CPU 56°C ALX 800+Glacialtechov vent,mjereno po vrucini, u sobi veselih 30°C CPU 52 ALX 800+Delta@5V (2500o/min) CPU 48°C mjereno sad po ovim vrucinama, temp u sobi oko 30°C Inace, temp zimi su bile na ALX 800+delta@5V 33°C na load cijena glacialtecha je 50kn, a ALX 800 160kn + trosak venta Zakljucak: ALX je i sa obicnim ventom bolji po ovim vrucinama nego glacialtech po zimi (razlika u temp. sobe je,usudio bih se reci ogromna), a sa ventom poput delte se dobije i par stupnja niza temp.! Evo, nadam se da se ne ljutite na duljinu posta...
![]() |
#17 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Da ne otvaram novu temu. Zalman 7000 dali stane u klasičan midi tower?
![]() |
#18 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 | ||
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|