|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Problem sa subtitlovima nakon backupa DVDa
Sin mi je za rodjendan dobio nekakav original crtic na DVDu. Kako ga sada gleda do besvijesti odlucio sam ga backupirati da ne ode u vjecna lovista. Pritom sam koristio DVDShrink (nemam DL przilicu) sa kojim sam izvukao vob fajlove filma i jos nekakav prilog. Kada takav materijal na disku otvorim sa PowerDVDom sa HDDa, otvara se samo VTS_01_x.vob u kojem je film i titlovi (crtic nije sinhroniziran) se uredno prikazuju kad ih odaberem u PowerDVDu. Medjutim kada isti taj materijal reautoriziram u DVDLabu jer zelim napraviti jednostavan menu da se moze odabrati i film i prilozi jednostavno nema vise subtitlova. WTF? Zar subtitlovi nisu unutar voba? Je li to mana DVDLaba ili ja nesto radim krivo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Koristi DVDShrink za full backup a za meni i reautorizaciju s titlovima Spruce DVDMaestro.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Hocu reci da sam probao DVDLab, TMPGEnc DVD Author i DVDLabPro i niti jedan od njih, kada im ubacis vobove koje sam dobio pomocu DVDShrinka, ne uzima u obradi subtitle stream iz voba. Jednostavno se dobije film na DVDu bez subtitlova. Na kraju sam problem rijesio zaobilazno (kao da idem iz Rijeke u Zagreb preko Dubrovnika), sa subripom sam izvukao titlove i kod reautorizacije u DVDLabProu ih ubacio natrag ![]() Zaheb je poceo kada u DVDShrinku nisam htio identican DVD nego sam tamo isao raditi "Reauthor". Htio majstor svoje menije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
U DVDMaestru mozes dodati titl. Znaci trebas odvojeno video, zvuk i titl. I onda iz toga slozi DVD. Daj jos pogledaj: http://www.videohelp.com/tools?tool=dvdauthor http://www.videohelp.com/tools?tool=DVDAuthorgui
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |