|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Digitalni prijamnik i scart kabel
Danas kupio digitalni prijamnik, i pitam prodavaca trebam li kupiti kakav dodatni kabel, on kaze da se sve nalazi u kutiji.I skuzim kasnije da mi treba scart kabel.Nemam bas scart kabel pa sam uzeo onaj kabel s one tri(crveno, bijela, zuta) spojio u TV, a na drugi kraj stavio onaj scart utikac u koji ubodem te 3 i na digitalni prijamnik. Ovako nesto ![]() ![]() Trebam li bas kupiti scart kabel ili nesto nije u redu s prijamnikom. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nisi naveo koji je problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
odi u poštu, kupi metar i pol scart kabela za 10kn i miran si. jest da je kabel govno, ali ce posluzit |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma zivciraju me ti debili u trgovini, ja ga lijepo potam dali treba jos neki dodatni kabel on kaze da netreba.Nije problem 10 kn nego sto ima svakakvih debila koji rade u tim informatickim shopovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Zato, take a deep breath, strpi se jedan dan i kupi negdje ono kaj ti fali. Jeftino je! |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Visok, zgodan, plav
Datum registracije: Feb 2009
|
Bez obzira na trgovce , DVB-T prijemnik bi morao raditi i sa tim kablom, ako si poštivao boje spajanja (žuta je video , a crvena i bijela su stereo audio). Naravno moraš i podesiti na TV prijemniku AV kanal na koji si spojio DVB-T prijemnik ! Nisam te shvatio što si mislio pod time kad si iskopčao antenu ??? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imas prekidac in/out na onom SCART adapteru. Poigraj se sa nim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Da mi je samo znati koji je idiot smislio i/ili odobrio takvu reklamu. ![]() ![]() ![]() ![]() Hrpa starijih ljudi (redom penzići) po kvartu me svaki dan gnjavi istim pitanjima: sinko, a šta to treba kupiti i/ili je li to moja tv može i/ili kad kupim onu kutiju oćeš li mi pomoći skinit antenu, ja se ne mogu popeti na krov? Što je najgore radi se o ljudima koji sada vide odašiljač kao na dlanu pa kupovinom dvb-t-a ne dobivaju ništa - osim još jedne škatule, drugog daljinca da ih bolje zbunjuje kad imaju mijenjat program, slike koja će svako malo poći na kvasinu zbog vrhunske vivax i sl. kvalitete...... tj. dobiće samo glavobolju (nažalost i ja s njima). Da je država (OiV, HRT i svi koji tu imaju prste) bar bila fer pa neke najjeftinjake ljudima podijelila za kunu ajde nekako, a ovako čista pljačka.
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
pri tom se, naravno, mislilo na to da nece morati stalno "hvatat" signal… ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|