|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pitanje: arctic-cooling vga silencer,rev. 3.0
zna li neko paše li ovaj kuler na 9550xt infinity? zamijenio bi stock cooler s ovim, no zanima me hoće li biti nekog dobitka (mislim mu ju malo dići ![]() oko temperature i clocka grafa kao ima hladnjake od 9800pro, ali.. ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
grafa ce ti se dosta hladiti al sad je pitanje dal ces je moc vishe overclockat , |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a sto se tice 9550 od gigabytea , jel bi se to isplatilo .... sa onim svojim pasivcem gore i artic silver 5 pastom ide na 351 270 , da li bi se isplatilo da stavim one male pasivce sto se dobiju s epoxicom na memoriju mozda? i dali bi ti pasivci pasali uz vga silencer? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Space for ramsinks is 17mm evo ovo sam naso ako nekog zanima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...stiglo danas iz hgshrota skupa sa coolermaster hladnjacima za memoriju,javljam rezultate sa 9700 nakon montiranja,bice vruce... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
super , blago tebi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
nemam vent viska ali onaj vent sa bocne stanice puse drito na nju tako da mislim da nisam imo srece sto se tice graficke ![]() e kako da stavim pasivce na memoriju .. sad sam ih zaljepio sa onim ljepilom sta su na njima jel nisam imo volje se zajebavat s tim (mislio sam stavit pastu i maljo ljepila sastrane , to sam negdje procitao ) ali mislim da je to bilo vrlo glupo , sta vi mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
hm moji su imali one ljpljive trakice... Pa ak si ih vec zaljepio sta onda pitas kak ih zaljepit? ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
danas sam ga narucio iz linksa...bas me zanima koliko je tisi.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
pitam kako da ih efikasnije zaljepim ![]() jel mozete vi koji imate ovu karticu reci do kolko vam ide sa stock kulerom da usporedim ,pa ako imate neki novi kuler kolko ide s njim i koji je to kuler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
za lijepljenje se stavi as5 ili artic ceramique i po dvije kapi super attacka(male) u dva kuta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
jel moze neko prastaro ljepilo za makete "contacta" , oce se to dat skinuti i kak ? jedva sam odljepio pasivac s gpu-a od one sugave paste sta je bila na njemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
digo sam mu frekvu na 357 i na kraju 3dmarka03 se zgasio onda sam popipao pasivac i i bio je prilicno vruc tako da brijem da cu si kupit ipak kuler... ![]() sad jos samo da odnekud skemijam pare i bice super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa jel nije jednostavnije kupit Zalmanovo dvokomponentno termalno ljepilo (cca 18kn) i to poljepit.
![]() |
![]() |
#17 | |
music freak
|
Citiraj:
..nema problema,cekam artic ceramic pastu i zalmanovo dvokomponentno ljepilo koje nisu imali prije par dana kad sam ovo uzimao,valjda ce sutra ili u ponediljak doci pa javim rezultate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() jel uz to treba stavljat pastu ili ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Na memoriji imam CM-ove aluminijske pasivce ARC01 ili tako nešto (samoljepljivi) i memorija je na 270 (540). Bez prijespomenutog ventilatora budu i GPU i memorija vreli. Na defaultu mi kartica daje nekih 8000 3dmarkova, a clockana 11500-12000. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
music freak
|
Citiraj:
...sad radi na 324~620 bios od pro verzije,citao sam po netu da su sa vga silencerom isli i do 400mhz za gpu ukoliko je sam chip dobar za overclock,treba probati,ja cu kad stigne ovo.... evo linka : h**p://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=295 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
da vga silencer puknem gore sa artic silverom ? jel s ovime sam dobio neki silikon i to mi je malo cudno pa eto zato pitam ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Ja sam stavio Ceramique, malo ga teže razmazivati zbog gustoće i ljepljvosti, ali se poslije lako briše. Razlike između njega i AS5 nisu velike (ako ih i ima), a mislim da sam našao negdje da sa AS5 treba biti oprezan da ne dođe po elektronici okolo budući da je od 99% srebra. Nemam pojma jel to istina il ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma kakvi. Ako se ne varam, GF2MX je bila prva kojoj je GPU radio brže od rama (SDRAM obični je bio u pitanju), a čak i moj Voodoo Rush je išo u asinhronom modu (barem sudeći po nekom šugavom tweak programu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Alkohol, maramice i štapići za uši
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|