|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
[Project]:Silent Black Tower
i tako.... ![]() @OMEGA- kolika je cijena one tekućine s kojom se skida boja? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ponosan na svoje rupe,stvarno su super ispale ,iz prvog puta s ubodnom ,nakon toliko vježbanja ![]() Zadnje izmijenjeno od: SetH. 23.07.2008. u 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
case ti je idealan za ugradnju vodenjare (nesto tipa lcs serija kucista od tt) ![]() za sve detalje, ako te to zanima, pitaj Juggernauta, on je tak nest napravil s chieftekom (samo kaj mu je sve prenatrpano ^^) btw. ispod ovog kaveza za diskove ti stane jos jedan kavezic kojeg mores objesiti na konce ili neku plasitku |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
razrjedivac u vecim kolicinama moze nagristi i metal, a za plastiku je neupotrebljiv. tekucina za skidanje boje od hempela je nekih 60-ak kn. jedna kantica mislim ima oko pola litre i dovoljna je za cijeli case. ima i jeftinijih brandova koji su neznatno losiji za nekih 40-ak kn. koji god nades dobro je |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ovo bi bilo idealno za neki dual turbine, za sto bolje protok zraka ako vec neces vodu... http://casemodblog.com/gallery/showp...oto=95&cat=550 bio je negdje tu i guide kak se to radi, prilicno je jednostavno, komad plastike i hrpa fiberglasa (evo ga: http://www.youtube.com/watch?v=DtuVE2CC7qw http://www.youtube.com/watch?v=Zo9U3...eature=related ) ovo je npr hebenica http://casemodblog.com/gallery/showp...100&ppuser=111 ako jos nisi plastiku isjekao ovako nesto ne bi bilo lose http://casemodblog.com/gallery/showp...415&ppuser=111 Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 23.07.2008. u 01:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
pitanje za sve...jel istina da ima više vrsta kita?za drvo,metal,bla bla @bluefluid - za turbinu znam ali problem je što nisam u zgu da to mogu nabavit bez problema ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pa naravno... imas i kitove za razlicite vrste metala, univerzalne za sve metale, plastiku, drvo, pa onda imas sa staklenom vunom, bez staklene vune... mali milijun razlicitih vrsta za razlicite namjene |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
Fakat, a i kuciste ima kilometara ![]() Nego, kako rece Omega, ima vise vrsta kitova, cak se ovi za metal razlikuju i po efektu/namjeni, bar ovi za aute ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
onaj tip za turbinu koristi fiberglas, nikakav git, jer navodno moze doci do pucanja, a ovaj trpi blaga savijanja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
na prednju stranu sam izrezao onaj logo,ispalo jako dobro,budem slike stavio,na gornju stranu ide ručka koja sam uzeo u čipoteci(služi za prenošenje onih velikih audio kutija), težnja ide na farbanju cjelog case u crno i audio izolaciji |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaj je to? Frontier Big Tower? ![]()
![]() |
#19 |
Super Moderators
|
![]() |
#20 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Je to je taj imal sam ja takvog isto tj imam ga još na tavanu kupljen kod nobilisa davno oko 900kn je bil |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Super Moderators
|
I ovaj moj bivši je imao... Gledam slikice i iznutra i izvana-isto. Visoko, usko i teško đubre od kućišta ![]()
![]() |
#24 |
Banned
|
Uff k tome moje još i smrdi po cigaretama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Super Moderators
|
![]() |
#26 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
Ma vidim ja to al moj je bio na stolu ,a pepeljara pokraj njega tak da je moj izvana kakav je tvoj iznutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Super Moderators
|
I ja sam kupio u Nobilisu ![]() I moje je bilo žuto. Od nikotina ![]() Mislim da ga je choby kupil...
![]() |
#30 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|