|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
preporuka zvučne kartice za gamere do 300kn
moze neka , ne razumijem se nimalo u to, te mi treba jedna zvučna za gaming do 300kn , da bude neka pristojna i da svoj posao obavlja kako treba
![]() |
#2 |
Premium
|
anybody?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#5 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
OK, a daj mi još reci jel pucanj realističniji na, recimo X-Fi nego što je na nekoj, recimo ALC888? ![]()
![]() |
#7 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#9 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
PA kvalitetnija zvučna se itekako osjeti pogotovo u kombinaciji sa kvalitetnijim sluškama... npr COD2 sa x-fi audio i 5,1 slušaliscama je nebo i zemlja naspram integruše sa tim istim slušalicama... Tko nije probao bolje neka se ne izjašnjava jer razlika postoji!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Definitivno, igram Americas Army več gotovo 2 godine i tek nedavno sam nabavio x-fi i poštene sluške....čujte, nije svejedno jel čujete lika na 5 metara ili na 50 ? Koraci po pjesku se čuju na drugi kraj mape doslovno a sa integrušom nema toga. U aa-u je zvuk najbitnija stvar...... tako da, tko ne proba neka ne govori ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Razlika je utoliko dal ima EAX ili ne, što se tiče igara. Ja imam nforce2 sa soundstormom, i jedan od razloga zašto nisam na visti je jer nema drivera za istu. Nema šanse da se odreknem 3ms buffera u ASIO-u na fruity loopsima, niti EAX-a. A što se tiče creativea... http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=628428 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
evo ti odgovora sto ce mi , krava mi se treba teliti pa sam postavio mikrofone u štalu i sad trebam kvalitetniju zvucnu da cujem kad mi se krava teli , jer ima više nacina mukanja u kojim ona pokazuje svoje stanje i kako se osjeca , zato mi treba kvalitetna zvucna do 300kn a i usput bih igrao cod4 u mp.. zadrži te price za sebe i svoje gejmere...ja sam samo trazio jebenu preporuku zvucne kartice do 300kn koja bi se koristila u igrama najviše.... više nemžeš ni nešto tražiti a da ti svi dođu soliti pamet..... koliko je prije bilo ljepše na ovom forumu kad je bila normalna ekipa koja je htjela pomoci sarkasm i bullshit off ova integruša na maticnoj mi ne radi i trebam neku novu zvucnu , eto zasto mi treba , i zelim dati 300kn da bude kvalitetna neka ( jer uz mp gaming i slusam glazbu , (da ne povjerujes))
![]() |
![]() |
#13 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() kup si audigy SE, gajbu pive i kilu mesine za 1. maja
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
znaci audigy SE ( jel ima tocno kakav model ili bilo koja) jel provjereno onda da uz gajbu pive bolje cujem i zvuk je čišći i kristalniji?
![]() |
#15 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
CREATIVE LABS Live!, Player 5.1, bulk u hg spota za 120kn jer dosta starija kartica od recimo audigy se i ostalih novijih sra*a iz creative-a ali ima daleko bolji zvuk i postoji mali miljun moddanih drivera za nju,moja preporuka da uzmes bas ovaj model,imao sam sve moguce serije kartica od creativa a ova je najbolja tj audigy 4 ako nadjes polovnu jos bolji izbor ![]()
![]() |
#16 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Solidna je to kartica. Audigy SE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
moras provjerit sam, gajba pive krije mnoge cari, i puna i prazna Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
EAX pod vistom možete zaboraviti jer ionako sve ide preko OpenALa ili nativno(nove igre) ili soft preko alchemya, tako da nije da bog zna što pomaže s vistom (niej niti prije s novim procevima neke performanse nabijalo ali ajde), a ako ko oće imati DX 10 mora i Vistu (osim ako se naglo nije preporodio DX 10 XP projekt) tako da je dobitak što se toga tiče nepostojeći, zato je Creativve i lansirao ovu osakaćenu "X-Fi extreme audio" koja uopće nema hardwaresko procesiranje EAX efekata s idejom da ionako niko neće skužiti... Sad razlika u kvaliteti zvuka između integruče i dobre zvučne se može čuti na highend (pa i vičem midrange čak) segmentu zvučnika ali to će teško važiti za x-fi extreme audio i x-fi extreme gamer (ove poluvisoke kartiie za reduciranim sklopovljem) dok extreme music i ostale full size već nisu loše, e sad cakica je u tme da su cjene x-fi highend segmenta velike u odnosu na to da nemaju akceleracije više pa se onda IMHO više isplati neku CMI baziranu Auzentech karticu uzeti a bar imati uber ljep i čist signal ili pak neku Audigy (ali full šipset za koje imaju pravi driveri za vistu) baziranu...
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Hm... A koja od njih ima hard mixing OpenAL-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004