![]() |
preporuka zvučne kartice za gamere do 300kn
moze neka , ne razumijem se nimalo u to, te mi treba jedna zvučna za gaming do 300kn , da bude neka pristojna i da svoj posao obavlja kako treba
|
anybody?
|
A što fali integruši ako smijem pitat?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
za pametne igrice onda trebaš i pro karticu.
zomg. |
PA kvalitetnija zvučna se itekako osjeti pogotovo u kombinaciji sa kvalitetnijim sluškama...
npr COD2 sa x-fi audio i 5,1 slušaliscama je nebo i zemlja naspram integruše sa tim istim slušalicama... Tko nije probao bolje neka se ne izjašnjava jer razlika postoji!! |
Citiraj:
tako da, tko ne proba neka ne govori :chears: |
Razlika je utoliko dal ima EAX ili ne, što se tiče igara.
Ja imam nforce2 sa soundstormom, i jedan od razloga zašto nisam na visti je jer nema drivera za istu. Nema šanse da se odreknem 3ms buffera u ASIO-u na fruity loopsima, niti EAX-a. A što se tiče creativea... http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=628428 |
Citiraj:
evo ti odgovora sto ce mi , krava mi se treba teliti pa sam postavio mikrofone u štalu i sad trebam kvalitetniju zvucnu da cujem kad mi se krava teli , jer ima više nacina mukanja u kojim ona pokazuje svoje stanje i kako se osjeca , zato mi treba kvalitetna zvucna do 300kn a i usput bih igrao cod4 u mp.. zadrži te price za sebe i svoje gejmere...ja sam samo trazio jebenu preporuku zvucne kartice do 300kn koja bi se koristila u igrama najviše.... više nemžeš ni nešto tražiti a da ti svi dođu soliti pamet..... koliko je prije bilo ljepše na ovom forumu kad je bila normalna ekipa koja je htjela pomoci sarkasm i bullshit off ova integruša na maticnoj mi ne radi i trebam neku novu zvucnu , eto zasto mi treba , i zelim dati 300kn da bude kvalitetna neka ( jer uz mp gaming i slusam glazbu , (da ne povjerujes)) |
Citiraj:
kup si audigy SE, gajbu pive i kilu mesine za 1. maja |
znaci audigy SE ( jel ima tocno kakav model ili bilo koja)
jel provjereno onda da uz gajbu pive bolje cujem i zvuk je čišći i kristalniji? |
CREATIVE LABS Live!, Player 5.1, bulk u hg spota za 120kn jer dosta starija kartica od recimo audigy se i ostalih novijih sra*a iz creative-a ali ima daleko bolji zvuk i postoji mali miljun moddanih drivera za nju,moja preporuka da uzmes bas ovaj model,imao sam sve moguce serije kartica od creativa a ova je najbolja tj audigy 4 ako nadjes polovnu jos bolji izbor ;)
|
Solidna je to kartica. Audigy SE.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
EAX pod vistom možete zaboraviti jer ionako sve ide preko OpenALa ili nativno(nove igre) ili soft preko alchemya, tako da nije da bog zna što pomaže s vistom (niej niti prije s novim procevima neke performanse nabijalo ali ajde), a ako ko oće imati DX 10 mora i Vistu (osim ako se naglo nije preporodio DX 10 XP projekt) tako da je dobitak što se toga tiče nepostojeći, zato je Creativve i lansirao ovu osakaćenu "X-Fi extreme audio" koja uopće nema hardwaresko procesiranje EAX efekata s idejom da ionako niko neće skužiti...
Sad razlika u kvaliteti zvuka između integruče i dobre zvučne se može čuti na highend (pa i vičem midrange čak) segmentu zvučnika ali to će teško važiti za x-fi extreme audio i x-fi extreme gamer (ove poluvisoke kartiie za reduciranim sklopovljem) dok extreme music i ostale full size već nisu loše, e sad cakica je u tme da su cjene x-fi highend segmenta velike u odnosu na to da nemaju akceleracije više pa se onda IMHO više isplati neku CMI baziranu Auzentech karticu uzeti a bar imati uber ljep i čist signal ili pak neku Audigy (ali full šipset za koje imaju pravi driveri za vistu) baziranu... |
Hm... A koja od njih ima hard mixing OpenAL-a?
|
A to ti koju točno ulogu igra u igrama?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |