|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam pitanje koje nije vezano uz paypal,ali je slicno. Dakle,zelim istaknut jedan oglas na njuskalu,to sam vec napravio prije par mjeseci i sve je radilo bez problema,ali sad su stavili t com payway i kad upisem sve podatke,pise da je autorizacija zavrsena i onda javi error:Pogreška unutar 3DSecure programa Sta to znaci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
što se tiče plaćanja preko PayPala...teti na šalteru treba reći da želim kunski žiro račun te potvrdim da uz to dobivam i karticu Visa Electron, i to je to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
evo sad sam malo eksperimentirao sa karticom od starog, on ima deviznu vizu i go karticu.. Viza nije prošla jer je istekla, a go karticu (mastercard) je prošao, tj paypal je rekao da nakon 2-3 dana provjerim izvod računa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Da se nadovezem na moje staro pitanje, Sa slovenskim paypalom, moze li se povezati Visa Electron kartica (sa pripadajucim tekucim racunom) koja je napravljena u nekoj hrvatskoj banci? Koristio bih samo withdraw funkciju, tj. kada mi netko posalje novce, da ih mogu vratiti nazad na karticu. Odbiju li oni karticu kad vide da je iz inozemstva ili prolazi ok? Evo sto paypal kaze, http://i51.tinypic.com/2qsxcgz.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 | |
/
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
ne postoji devizni kunski ![]() devizni je u devizama (dolar, euro, funta...) i placa se godisnje nekih 60ak kuna, dok kunski ziroracun je besplatan kod PBZa. ja imam devizni (u eurima) u PBZu i sam dodjem na salter i kazem da ocu uplatit 100kn i oni mi automatski preracunaju po srednjem tecaju HNBa na taj dan kolko je to eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja imam žiro račun s netbankingom(8kn mjesečno+upisnina od 45kn; upisnina se na početku samo plati) i sve šljaka. Kad nešto kupiš Paypal automatski povuće novce s kartice i pošalje. Sve u redu do sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Nema veze netbaknig sa paypalom u smislu da je netbanking neki uvijet za paypal. Jedino nemoraš ić u banku da pogledaš onaj kod za verifikaciju, za ostalo je nebitno.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nedavno sam čuo od poznanika (kojem su to navodno rekli u banci) da će od 1.1.2011. biti moguće i primati novce na paypal račune u hr - zna li netko više? Znam da se odnedavno preko pbz može preko internet bankarstva napraviti uplata na inozemni račun (prije se moralo ići u banku), i navodno je sad jeftinije (rekli su mi na 0800 da je sad 30 kn, pred koju godinu sam platio oko 150 za uplatu u njemačku za ebay transakciju), pa možda i paypal bude skoro moguć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Premium
|
Citiraj:
ako se radi o onih par centi koje skinu da autoriziraju karticu, nisam siguran jer se ne sjećam više, ali mislim da ti to ostaje kao kredit do prve kupovine, kad ti iznos koji platis umanje za tih par centi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
Premium
|
Citiraj:
možda još jedna napomena, mislim da je bitno da si staviš negdje opciju da konverziju deviza radi tvoja banka a ne paypal (recimo, imaš karticu i račun u eurima, kupuješ nekaj u dolarima- ako paypal radi konverziju, tečaj je nepovoljniji i rjeđe se obnavlja). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#889 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#890 |
Premium
|
mislim da je jako teško (ili nemoguće?) naći u postavkama, ali kad plaćaš ti piše "conversion options" ili tak nekaj, i kad jednom odabereš ostane za svaki sljedeći put (osim ako opet ne promijeniš prilikom plaćanja). mislim da je default vrijednost da paypal radi konverziju, a to je nama nepovoljnije nego da nam banka napravi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa moras tih 2$ pronaci u svojim bankovnim izvodima i kod, koji je u opisu placanja, iskoristiti da aktiviras karticu na paypalu, teko onda nakon nekih 7-10 dana dobijes pare natrag na racun. Nema umanjivanja iznosa kupnje vec se mora stornirati taj iznos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
več je potvrđena kartica, 13.11 je došo izvod računa, več su obavljene neke kupnje na ebayu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Neće ti vratit na go karticu nego će ti ostavit na paypal računu pa kod slijedeće kupnje ti umanjit iznos naplate kartice za iznos na paypalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
mhmh,da li će amazon od 1.1.2011 slat sve u hrvatsku,kad budemo mogli i primat novce na pay pal ili to neće imat veze??jer trenutno this item could not be shipped to delivered adress,iako bi ovo trebao amazon pitat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Racun u drugoj drzavi?
Zanima me jel moguce otvoriti devizni ili debitni racun u drugoj drzavi koji bi mi sluzio za paypal da mogu slati i primati pare preko njega zanima me jel to ko radio i probo zanima me za italiju, negdje sam trazio na netu i procito da moras biti prijavjem imati vizu ... sto se toga tice, imam radnu vizu nisma se jos uputio u banku jer jos nisam bas najbolje s talijanskim |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
http://www.netokracija.com/paypal-hr...duzetnici-5208
![]() |
![]() |
#898 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Što bi ovo trebalo značiti? Da se sad može primati lova na PP na obični račun, a da jači računi ne mogu? Kako je ekipa iz WTFJeansa primala lovu uopće?
![]() |
![]() |
#899 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Registered User