Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.11.2010., 20:10   #871
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Imam pitanje koje nije vezano uz paypal,ali je slicno.
Dakle,zelim istaknut jedan oglas na njuskalu,to sam vec napravio prije par mjeseci i sve je radilo bez problema,ali sad su stavili t com payway i kad upisem sve podatke,pise da je autorizacija zavrsena i onda javi error:Pogreška unutar 3DSecure programa
Sta to znaci?
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2010., 01:13   #872
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
što se tiče plaćanja preko PayPala...teti na šalteru treba reći da želim kunski žiro račun te potvrdim da uz to dobivam i karticu Visa Electron, i to je to?
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2010., 18:26   #873
Hazz
Premium
Moj komp

Hazz's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
evo sad sam malo eksperimentirao sa karticom od starog, on ima deviznu vizu i go karticu.. Viza nije prošla jer je istekla, a go karticu (mastercard) je prošao, tj paypal je rekao da nakon 2-3 dana provjerim izvod računa )) E sad mene zanima, paypal je na moje ime, a kartica na ime od starog.. Oče li tu biti nekih problema oko potvrde ???
Hazz je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2010., 12:03   #874
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Da se nadovezem na moje staro pitanje,

Sa slovenskim paypalom, moze li se povezati Visa Electron kartica (sa pripadajucim tekucim racunom) koja je napravljena u nekoj hrvatskoj banci?

Koristio bih samo withdraw funkciju, tj. kada mi netko posalje novce, da ih mogu vratiti nazad na karticu.
Odbiju li oni karticu kad vide da je iz inozemstva ili prolazi ok?

Evo sto paypal kaze, http://i51.tinypic.com/2qsxcgz.jpg
Staro 16.11.2010., 16:03   #875
Hazz
Premium
Moj komp

Hazz's Avatar

javljam da paypal funkcionira sa gokarticom od zabe, upravo stigo kod za potvrdu i kod je prihvačen
Staro 23.11.2010., 10:23   #876
svebee
/

Citiraj:
Autor svebee Pregled postova
što se tiče plaćanja preko PayPala...teti na šalteru treba reći da želim kunski žiro račun te potvrdim da uz to dobivam i karticu Visa Electron, i to je to?
bump. trebam devizni žiro račun ili kunski? koja je praktična razlika (osim što su naravno na ovom kune, a na ovom devize)? ako je devizni ja moram uplaćivat isključivo u tim devizama (npr. euro) ili mogu dat kune pa se to preračuna u eure ili...?

Staro 23.11.2010., 10:45   #877
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
ne postoji devizni kunski

devizni je u devizama (dolar, euro, funta...) i placa se godisnje nekih 60ak kuna, dok kunski ziroracun je besplatan kod PBZa.

ja imam devizni (u eurima) u PBZu i sam dodjem na salter i kazem da ocu uplatit 100kn i oni mi automatski preracunaju po srednjem tecaju HNBa na taj dan kolko je to eura.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2010., 10:59   #878
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja imam žiro račun s netbankingom(8kn mjesečno+upisnina od 45kn; upisnina se na početku samo plati) i sve šljaka. Kad nešto kupiš Paypal automatski povuće novce s kartice i pošalje. Sve u redu do sada.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2010., 11:36   #879
The Player
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
Ja imam žiro račun kunski, vođenje računa 4 kn + korištenje netbankinga 5 kn mjesečno, ne sjećem se kolika je upisnina.
To je u erste banci.
Radi sve bez problema.
The Player je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2010., 11:37   #880
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Ja imam žiro račun s netbankingom(8kn mjesečno+upisnina od 45kn; upisnina se na početku samo plati) i sve šljaka. Kad nešto kupiš Paypal automatski povuće novce s kartice i pošalje. Sve u redu do sada.

Nema veze netbaknig sa paypalom u smislu da je netbanking neki uvijet za paypal. Jedino nemoraš ić u banku da pogledaš onaj kod za verifikaciju, za ostalo je nebitno.
Staro 23.11.2010., 20:14   #881
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Nema veze netbaknig sa paypalom u smislu da je netbanking neki uvijet za paypal. Jedino nemoraš ić u banku da pogledaš onaj kod za verifikaciju, za ostalo je nebitno.
Ma znam da nema, samo sam čovjeku rekao opciju(al malo na nespretan način). Uglavnom, ako ne trebaš netbanking ne moraš ni uzimat. Ja sam uzeo zbog kontrole računa jer sad u jednom potezu kontroliram nekoliko računa
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2010., 15:27   #882
petarp
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Nedavno sam čuo od poznanika (kojem su to navodno rekli u banci) da će od 1.1.2011. biti moguće i primati novce na paypal račune u hr - zna li netko više? Znam da se odnedavno preko pbz može preko internet bankarstva napraviti uplata na inozemni račun (prije se moralo ići u banku), i navodno je sad jeftinije (rekli su mi na 0800 da je sad 30 kn, pred koju godinu sam platio oko 150 za uplatu u njemačku za ebay transakciju), pa možda i paypal bude skoro moguć?
petarp je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2010., 19:29   #883
Hazz
Premium
Moj komp

Hazz's Avatar

Pozdrav, zanima me zake paypal ne vrača pare na račun, mislim da bi trebalo pisat na stranici da su vratili novce ????? Da čekam do sljedečeg ispisa računa ili da šaljem mail paypalu ??
Staro 26.11.2010., 19:42   #884
petarp
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Hazz Pregled postova
Pozdrav, zanima me zake paypal ne vrača pare na račun, mislim da bi trebalo pisat na stranici da su vratili novce ????? Da čekam do sljedečeg ispisa računa ili da šaljem mail paypalu ??
ako se radi o kupnji na ebayu koja je zbog nečega pošla krivo i trebaš dobiti lovu natrag, novci sjednu na račun nakon cca tjedan dana a pod opis plaćaja ti piše "STORNO ODOBRENJE-PAYPAL *ime-uplatitelja" ili slično.
ako se radi o onih par centi koje skinu da autoriziraju karticu, nisam siguran jer se ne sjećam više, ali mislim da ti to ostaje kao kredit do prve kupovine, kad ti iznos koji platis umanje za tih par centi.
Staro 26.11.2010., 19:52   #885
Hazz
Premium
Moj komp

Hazz's Avatar

nije par centi nego 2 dolara, i kupovinu mi nisu umanjili ni za centa... zato i pitam... Koristim go karticu...
Staro 26.11.2010., 21:51   #886
petarp
Premium
Moj komp

Citiraj:
nije par centi nego 2 dolara, i kupovinu mi nisu umanjili ni za centa... zato i pitam... Koristim go karticu...
mislim da će ti vratiti u roku od 7-10 dana.
možda još jedna napomena, mislim da je bitno da si staviš negdje opciju da konverziju deviza radi tvoja banka a ne paypal (recimo, imaš karticu i račun u eurima, kupuješ nekaj u dolarima- ako paypal radi konverziju, tečaj je nepovoljniji i rjeđe se obnavlja).
Staro 27.11.2010., 11:44   #887
Hazz
Premium
Moj komp

Hazz's Avatar

Prošlo je više od 10 dana, ja misim da je sad 24 dana prošlo... A ovo ču svakako namjestiti... Hvala na savjetu
Staro 27.11.2010., 12:21   #888
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor petarp Pregled postova
možda još jedna napomena, mislim da je bitno da si staviš negdje opciju da konverziju deviza radi tvoja banka a ne paypal (recimo, imaš karticu i račun u eurima, kupuješ nekaj u dolarima- ako paypal radi konverziju, tečaj je nepovoljniji i rjeđe se obnavlja).
Možeš li ovo malo detaljnije opisato pošto ne mogu naći takvu opciju?
Staro 27.11.2010., 13:01   #889
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2010., 15:19   #890
petarp
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Možeš li ovo malo detaljnije opisato pošto ne mogu naći takvu opciju?
mislim da je jako teško (ili nemoguće?) naći u postavkama, ali kad plaćaš ti piše "conversion options" ili tak nekaj, i kad jednom odabereš ostane za svaki sljedeći put (osim ako opet ne promijeniš prilikom plaćanja).
mislim da je default vrijednost da paypal radi konverziju, a to je nama nepovoljnije nego da nam banka napravi.
Staro 27.11.2010., 16:36   #891
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ideš na active reccuring payments - edit funding options - tu imaš karticu i pokraj Conversion Options

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2010., 17:30   #892
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Prošlo je više od 10 dana, ja misim da je sad 24 dana prošlo... A ovo ču svakako namjestiti... Hvala na savjetu
Pa moras tih 2$ pronaci u svojim bankovnim izvodima i kod, koji je u opisu placanja, iskoristiti da aktiviras karticu na paypalu, teko onda nakon nekih 7-10 dana dobijes pare natrag na racun. Nema umanjivanja iznosa kupnje vec se mora stornirati taj iznos.
Los Sam je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2010., 21:50   #893
Hazz
Premium
Moj komp

Hazz's Avatar

več je potvrđena kartica, 13.11 je došo izvod računa, več su obavljene neke kupnje na ebayu , al nisu vratili novce... Nije meni do 2 dolara, nego to kaj ako oni nemogu vratit novce na go karticu, to znači da mi neče moč napravit refund prodavač ako če to bit potrebno..
Staro 29.11.2010., 00:08   #894
boky
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
Neće ti vratit na go karticu nego će ti ostavit na paypal računu pa kod slijedeće kupnje ti umanjit iznos naplate kartice za iznos na paypalu.
boky je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2010., 19:16   #895
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
mhmh,da li će amazon od 1.1.2011 slat sve u hrvatsku,kad budemo mogli i primat novce na pay pal ili to neće imat veze??jer trenutno this item could not be shipped to delivered adress,iako bi ovo trebao amazon pitat.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2010., 01:43   #896
croclocker
Premium

croclocker's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Racun u drugoj drzavi?

Zanima me jel moguce otvoriti devizni ili debitni racun u drugoj drzavi koji bi mi sluzio za paypal da mogu slati i primati pare preko njega
zanima me jel to ko radio i probo
zanima me za italiju, negdje sam trazio na netu i procito da moras biti prijavjem imati vizu ... sto se toga tice, imam radnu vizu
nisma se jos uputio u banku jer jos nisam bas najbolje s talijanskim
croclocker je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2010., 22:57   #897
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor croclocker Pregled postova
Zanima me jel moguce otvoriti devizni ili debitni racun u drugoj drzavi koji bi mi sluzio za paypal da mogu slati i primati pare preko njega
zanima me jel to ko radio i probo
zanima me za italiju, negdje sam trazio na netu i procito da moras biti prijavjem imati vizu ... sto se toga tice, imam radnu vizu
nisma se jos uputio u banku jer jos nisam bas najbolje s talijanskim
To ti neće trebati jer bi od sljedeće godine trebao Paypal u potpunosti raditi i kod nas, ali ako te zanima od 1.1. ćeš smijeti imati račun izvan HR

http://www.netokracija.com/paypal-hr...duzetnici-5208
Staro 16.12.2010., 23:17   #898
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
To ti neće trebati jer bi od sljedeće godine trebao Paypal u potpunosti raditi i kod nas, ali ako te zanima od 1.1. ćeš smijeti imati račun izvan HR

http://www.netokracija.com/paypal-hr...duzetnici-5208
Također je naglasio kako većina problema neće izlaziti na vidjelo ukoliko zaradite manje od 2 tisuće eura. Čim pređete taj iznos i pokušate prebaciti sredstva s PayPal računa na bankovni račun, PayPal će vas blokirati i krenuti u provjeru vašeg poslovanja. Ukoliko postoji sumnja s njihove strane da su kršeni uvjeti poslovanja, blokirati će se korisnički račun

Što bi ovo trebalo značiti? Da se sad može primati lova na PP na obični račun, a da jači računi ne mogu?
Kako je ekipa iz WTFJeansa primala lovu uopće?
Staro 17.12.2010., 00:33   #899
svebee
/

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Kako je ekipa iz WTFJeansa primala lovu uopće?
Preko Francuskog PayPal-a

Mislim da kao rezident u Francuskoj, tamo je bio otvoren račun i sve (koliko sam shvatio). Kasnije su i prešli na francusku banku (nakon ovog s PayPalom).

Ali sigurno su preko Francuskog paypala
Staro 19.12.2010., 19:01   #900
mate11111
Registered User
Moj komp

mate11111's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor pipe Pregled postova
Da se nadovezem na moje staro pitanje,

Sa slovenskim paypalom, moze li se povezati Visa Electron kartica (sa pripadajucim tekucim racunom) koja je napravljena u nekoj hrvatskoj banci?

Koristio bih samo withdraw funkciju, tj. kada mi netko posalje novce, da ih mogu vratiti nazad na karticu.
Odbiju li oni karticu kad vide da je iz inozemstva ili prolazi ok?

Evo sto paypal kaze, http://i51.tinypic.com/2qsxcgz.jpg
Pozz kak si riješil Proof od Adress kad imaš Slovenski PayPal, jer i ja imam isto Slovenski pa su mi stavili Limitation i trebam proof of adress al jebiga nemam nikog iz SLovenije pa neznam kak da to riješim da mi maknu?
Hvala!

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na