|
![]() |
#61 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
upravo je 35 celzijevaca kod mene : sweating : sweating : sweating
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
@duffy Care ono sa si cuo na radio najc funkcionira ja sada prije 15min to upogonio i temp laganini pocela down bilo 31,1 sada je 30, ![]() sve u svemu funkcionira dosta dobro : cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
evo meni su boce u zamrzivacu i sutra cu si napraviti i isprobati "uradi sam klimu" pa vam javim |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Zašto ja u 2 sata u jutro moram trčati na balkon da ne prokuham...popizdit ću od ove vrućine. Tata kupi mi kliiiiiimu, vodeno i peltieeeer.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Brum brum...
|
![]() evo meni sa 33 C max sobna teperatura otisla na 34 C ....ali evo stize nam kisa..... ![]() i isprobao sam "uradi sam klimu" i ohladi za par stupnja sobu ali se voda u bocama otopi u rekordnom vremenu (a i kaplje sa boce kondezirana voda) ali je ohladila za trenutak sobu i ja mislim da se iplatilo ...sad samo da nabavim jos vece neke boce....... hmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bome je sad lakše, sad mi je u sobi 29°C, a vani je oko 25°C. Opet mi neće propuh povuć ![]() Ste vidili kaj je padalo u Švabiji? Led veličine teniske loptice, aute je tak stuklo da brijem da je bolje novi kupit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
duffy ja sam boce stavio u foru sa je prije bila za CD-e izgleda ko plastican kutija pa kondenzacija ode u u nju ![]() sada nakon kise (ok jos pada) temp je 25 u sobi propuh fino vuce ![]() ,,,,,,,, je pokriva osiguranje stetu koju led napravi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vani 23 a u sobi uredno 29...: suicide |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
cim vidim sunce bez oblaka i osjetim toplinu palim klimu (to cesto pocne bit u 4. mjesecu: roller :, salim se al cim vani predje 28 palim) uglavnom klima je na 22*C namještena znaci u sobi bude oko 24 *C, Opteron se drzi na 34*C idle sto je stvarno ok s obzirom da u kucistu ima samo 2x120 mm @650 rpm ![]()
![]() |
#74 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Neznam kolika mi je temp. u dnevnom boravku gdje sam premjestio komp ali je vruće. Toliko vruće da kada kodiram ninje kornjače u mpeg2 moram namjestiti sobni ventilator od 40 cm da puše u poluotvoreno kućište jer mi se inače komp restarta. Naravno nemam klimu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Brum brum...
|
da u njemackoj padaju lubenice leda... i osiguranje (osnovno) ti ne pokriva stetu nastalu od leda e i koje boce (koliko litara) koristite za "klimu" i koliko vam treba da se odlede? to bi trebalo imati vojsku boca pa samo mjenjati.... dok ne bude oko 22C u sobi: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
meni je sad ziher nekih 23-26. ali to je zato jer je kisa pala inace mi je ujutro 30-ak a popodne kad sunce upre sitnih 35-36. nema klime, a za hladenje samoga sbe koristim 120mm vent na bocnoj stranici ![]()
![]() |
#77 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam sa klimom s***************ao sinuse upravo.... jučer sam umirao, danas mi samo nos curi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Brum brum...
|
Citiraj:
blago tebi ti imas klimu .... ![]() ![]() evo kod mene ujutro bude 30 a kasnije se mjenja 33-34 ali nije jos doslo do 35C : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
koga briga za sinuse? ako ti cijeli dan glava otpada... mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Brum brum...
|
a evo meni se glava kuha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
kod mene oko 30-33 stalno sky me podsjetio kad je spomenuo bacac plamena na ovu anegdotu u dubaiu sam izasao iz hotela u kojem je ugodnih 25 stupnjeva vani na 46 ![]() a bio je tek kraj 4 mjeseca kak ti ljudi zive u 8 mjesecu??????? ja sam mislio da cu umrijet |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Prekjucer bila tuca ko` jaja ovdje! Mislim da bi neki forumaši to voljeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Brum brum...
|
yep super je sad ...ugodno ALI kazi vec poslje utorka oped vrucine...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Prokleti vjetar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Brum brum...
|
da sad je vec pomalo i hladno ali i uz otvoren prozor mi nije bas hladno bude oko 27-29C |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|