|
![]() |
#61 | |
Guest
|
Citiraj:
"krivo" ga drzis, g9 je napravljen za tzv. claw grip, ne palm grip. |
|
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
sva sreca sta mi ljudi imamo šape a ne ruke ![]() nigdje nisam rekao da je g9 los mis... dapace, odlican je no i meni i kolegi koji ga je zajedno smenom testirao bio je premalen. kako god ga drzao, fali mu gabarita za vecu ruku. ili sapu... kako god ti je draze ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Kad već imate takve gigantske šake (ti i "kolega"), napravi presliku (ili navedi dimenzije) da ekipa može procijeniti ugrubo što je to "veća ruka". Uostalom, mogao si naći i nekog s manjom šakom da iznese svoje dojmove, ako je zbilja taj miš tako sitan i veličina šake je toliki problem (za razliku od ispravnog držanja). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ajd nemojte komplicirat. G9 i slicni misevi su od onih koji ljudima ili odgovara ili ne, tu nema sredine. Recimo, uopce nemam veliku sapu ali mi G9 nikako ne odgovara. Igrati se jos i da ali neki normalan rad...tesko. Nije zato ni predvidjen u krajnjem slucaju ali ne znam nikoga tko se bas samo igra. Mislim osobno, takvih sigurno ima. Ja od claw grip miseva mogu jedino dobiti upalu zglobova ![]() Covjeku se ne svidja/ne odgovara mu i gotovo. Imas suprotno misljenje? Napisi review i objavi ga negdje, mozes i na ovom forumu ako nemas bolje mjesto. Fanatizam oko brandova mi nikada nije bio jasan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
claw!=paw.... neznam, ja sve misonje drzim samo sa prstima, samo prste i pomicem.. pa necu valjda cijelu ruku smarat... a bogme bi trebao mis i pol da ga bas primim, onako ko pivu ![]() inace sto se tice kone-a ne svidja mi se bas... da je 200-300kn jos jos.. ovako big no no.. i mislim da ocjena nije realna. nebih ulazio u postotke ali prema logiju je trebao imat losiju ocjenu. posto je logiju kao jedina mana navedena cijena, (velicina je presubjektivna, mozda nekom saponji pase mali mis), a pegla konea u driverima (po onom sto sam citao okolo, pa tako i na ovom reviewu), logi ima opcepoznato dobar (ako ne i ponajbolji) support.. itd. inace 5 za trud i slikice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |||||
Premium
|
Citiraj:
a ne smijem se sprdat? nisam nista lose mislio, al jel moram stalno biti full ozbiljan? ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
|
svatko ima pravo na svoje stajaliste ![]() kone je napravio jako dobrog misa i bili bi glupi da ne poprave softverski dio... no vec se pomalo vrtimo u krug. ako mislite pljucat po misu, probati pa onda pljucati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
zgubidan
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() kolika ti je duzina srednjeg? ![]() pa tebi je i roccat malen bice, meni je tu 18cm duzine (14 godina ![]() Znam da ce mnoge ove "duzine" podsjetit na nesto |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
nope... rocat mi je bio taman, a vjerujem da bi i ljudima sa manjim claw/paw/sapama/rukama bio oke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Kandža=šapa? Ovo prvi puta čujem,pogotovo da nekog ideš ispravljat.Jesi pušio šta? ![]() ![]() Znamo kako je prošao zadnji koji je toliko minusa nabrojao u "reviewu",pa dao ocjenu 90% ![]() G9 ili traži dugu prilagodbu,ili jednostavno nije za ljude kojima miš ulazi u bazu dlana.Ergonomija imo mu nema šta tražiti u društvu G5 ili MX518,to je jedini razlog zbog kojeg sam još uvijek na G5,iako bih se možda i mogao priviknut,nemam veliki dlan,imam dugačke prste.Imam kolegu koji je prešao sa G7 na G9 i zadovoljan je.O velikoj se lovi radi i obojica imaju loše prolazno vrijeme.Blago naginjem Logitechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
!= Not Equal To (a comparison operator): not equal to another expression. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
Koji je onda smisao njegovog repliciranja liku koji je ironijom rekao da je paw šapa? Mislim kako kontekst i smisao onog šta netko napiše ima prioritet nad c-ovskim ili bilo kakvim drugim izdrkavanjima. ![]() Zadnje izmijenjeno od: žile. 31.03.2009. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
sudeci po vremenu kad je napisan post, vjerojatno jesam. smisao onoga sto sam ja napisao je da to nije isto (claw i paw). to sto ti to nisi razumio pa je to automatski izdrkavanje je jedan buuu za tebe. nhf |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
fkors,totalno si me posjedovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||||
Premium
|
Istina. Još nam objasni zašto meni repliciraš, kad je to bila poanta mog prijašnjeg posta (kojeg si djelomično citirao). Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Na http://en.wikipedia.org/wiki/Hand (znam da nije neki izvor) navedeno je 189 mm prosječna duljina i 84 mm prosječna širina šake muškarca. Znači tvoja šaka je bitno veća (~20%) od prosječne. Možda bi se moglo na osnovi nekih statističkih predviđanja i pretpostavki (normalna razdioba) odrediti "točan" postotak šaka manjih od tvoje, ali imam pametnijih stvari za napraviti (ie. spavati ![]() Dakle, za očekivati je da ti je miš namijenjen ljudima prosječne veličine šake premal. I to si i naveo u svom reviewu. Više puta. Odlično. Samo to ne znači puno "normalnim" ljudima koji taj review većinom čitaju. Pozivajući se na subjektivnost reviewa može se puno stvari opravdati, ali treba težiti objektivnosti i biti objektivan gdje je to moguće (u ovom slučaju tražiti mišljenje o ergonomiji od čovjeka manje veličine šake, možda je Kone njemu prevelik?). Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
|
svaka cast na postu ![]() sto se tice ocjena, stojim iza njih 100% i oba misa cu preporuciti kao identicno dobra. ova razlika od 2% je mizerna i u konacnici se moze svesti na ovih par postotaka jadnika sta imaju veliku ruku i ne mogu koristit g9 ![]() na kraju krajeva, sad nakon svega imam osjecaj da sam pregrubo nastupio prema Kone-u kako ste krenuli sa njim. no dobro, bit ce dobro drugi put. za prvi test miseva sam zadovoljan i drago mi je sta kritizirate jer uvijek moze bolje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Omega. 01.04.2009. u 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
|
mozda u nekom drugom zivotu kad budem imao sitnu rukicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Da se vratimo na temu ![]() meni jucer stigo moj KONE i za sad moji dojmovi: - Ergonomija / polozaj ruke su mi odlicni (inace imam 1kom MX500, 2 kom MX510 i 1 kom MX518 na poslu i to mi je jedini mish koji mi ima dovoljno programibilnih tipki (a da lici na nesto) pa sam trazio slicni layout a G5 ima recimo jednu manje pa je ispaa iz konkurencije ![]() - Tipke na palcu - bolje i vece nego na MX seriji - Scroller gladji i laksi nego na MX seriji (bolje klizi ![]() - MMB tipka (stiskanje scrolera) pre tvrdo - nadam se da ce malo popustit s vremenom jer i na MXu je bilo tvrdje u pocetku dok je danas nakon 2+ godine rada dosta lagano. - ove male tipkice okolo scrollera (meni bitne za 3D modeliranje jer su isprograne neke funkcije) isto pre tvrde za sad. Ustvari jedna je meksa ("-") od druge dvije pa se nadam da ce i ove malo "popustiti" s vremeno posto cu ih intenzivno koristit svakodnevno. Jedino sto je malo bolje jest to sto su malo vise izbocene van u odnosu na MX510 pa ih je lakse "pronaci" ![]() - driveri / cutomizacija - vrhunski. Obilje opcija naspram Logitecha ![]() - osjetljvost misha i kalibracija radi svrseno na mojo Razer eXactMat podlozi (speed strana) Za sad ja zadovoljan P.S. jos da skuzim kako da ugasim LEDice dok je komp ugasen i ustedit cu na racunu za struju ![]() ![]() Driveri verzija v1.29 a FirmWare misha v1.32
![]() |
#82 |
its slightly turbocharged
|
U Vemilu ima odlična akcija Logitech G11 + Logitech G9 paket za 840 kn Mislim da ću uzeti to, iako mi G11 nije baš nešto zbog onih tipki lijevo, ovakva prilika se ne nalazi često da proizvode u vrijednosti 1300+ kn kupiš za 840 kn Jučer sam se razmišljao pa nisam kupio na kraju, sad ću vidjeti za koji dan.
![]() |
#83 |
Banned
|
Nije baš tako,G9 kod njih košta bezobrazno puno,skoro 700kn. Uštediš možda 150kn kada ideš kupovat na toj akciji u odnosu na druge trgovine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
its slightly turbocharged
|
Da. A uštedi se kojih 200 kn Najjeftiniji na nabavi G9-580 kn, i G11-450 kn, dakle nekih 1050 kn Taman 200 kn... Ma dobra je akcija, robu u vrijednosti 1050 kn (okolo u HR, Protis i još neka trgovina) dobiješ u jednoj trgovini za nešto preko 800 kn. A neznam vise...
![]() |
#85 |
a-wAnnaBe
|
fps 4 me Roccat Kone review/recenzija
Evo nakon jako dugo kašnjena, roccat kone recenzija: http://fps4.me/featured/roccat-kone/ Rewiew je zapravo napisan u 4tom mjesecu, ali nikak da se udostojimo stranicu izbacit van ![]()
![]() |
#87 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Jedina kritika (moja) je da si pre spor sa recenzijom ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
a-wAnnaBe
|
Jep, priznajem da sam spor bio. Kad je svaki tjedan bilo stranicu cemo za tjedan dana, pa onda kompletno novu radimo jer smo bili nezadovoljnni i tak, pre pre dugo je trajalo ![]() i ovim cu mozda nekom izmamiti smješak, ali spomenuti miš ide na prodaju: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=151906
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni je 295 kuna izmamilo smješak, bar da si 300 stavio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|