![]() |
ROCCAT!!!
Dali netko za tj. dali je netko cuo kada ce se ovo pojaviti kod nas u prodaji.Za sada sam nasao samo podloge da ima za kupiti kod nas u jednoj doticnoj trgovoni u ZG_u.
http://www.roccat.org/home/ |
|
Mousepad imaš u Linksu a uskoro bi i mišonja trebao doći ;-)
EDIT: Danas je Tihomir iz linksa napisao da kona neće doći....steta... :-(( |
Da to sam i napisao,nisam htio reci ime Trgovine:)
|
Pa ako si zainteresovan mozes dobiti ROCCAT KONE i podlogu koju želiš u vrlo brzo. Mi smo već počeli sa prodajom i robu imamo na lageru. Cijena je EUR 70,00 za KONE i EUR 20,00 za podlogu. Dostava je 5,00 EUR. Pozdrav Armin
|
|
Znaci kod nas ga nece biti nigdje onda ili :(??
Cekam ga da izadje vec 6+ mjeseci i sad kad je napokon krenulo sad cu morait izvana da narucim :(. |
dali je neko nabavio miša? vidim ad ga ima kod nas za occ 550kn
Kakvi su dojmovi? kako se drži sa konkurencijom razer i logitech? |
I ja cekam da cujem vijesti iz prve ruke :). Saznao sam od jendog online forumasa da su driveri odlicni i da mozes programirati macroe za tipke i da mozes imati programirane tipke posebno za razne aplikacije i da jedina tipka koja se neda isprogramirati na keyboardu (za sad) je "~" - tilda.
|
http://www.imagesforme.com/show.php/329973_Feniks.JPG
Evo na stranicama Feniks kompjutor-a kaže da je miš raspoloživ nisam zvao pa koga interesira neka zove:D uglavnom glodavac izgleda odlično kao i recenzije za isti.:chears: |
uhh, skupi su onda u Feniksu, Links ima bolju cjenu :).
|
Da ali u Links-u ga navodno nema i neče doči tako kažu ako sam dobro pratio temu netko je naveo.
A onaj tko ima love i traži fency igračku:D če si priuštiti navedeno ili če čekati 1-2-3mj. da dođe u naše trgovine ili če naručiti izvana i opet platiti toliko ako ne i više. |
Neznam tj. nemogu garantirait ali na WEBu stoji da je raspoloziv u ZG/ST/RI pa sad ako nisu updejtali ond aje greska kod njih premda nisam imao slucaj da nema ako pise da je raspolozivo :).
|
Ihh, miš i tipkovnica su prebolesni, sweet :)), kolko negdi dođe tipkovnica ?
|
Citiraj:
"The ROCCAT(tm) Valo Gaming Keyboard is not released yet. We can fully understand you waiting impatiently for the product. Unfortunately at this point of time, we cannot state a release date. Since the Keyboard is currently in the process of being redesigned to better fit the needs of the gamers we also cannot state technical information. I can however assure you that I will be released :)" |
Citiraj:
http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/942 |
Imam Kone od Božića, dobio kao poklon od cure. :)
Zasad ga mogu samo nahvaliti, i to po pitanju ergonomije i općenitog osjećaja pod rukom. Software je lijep i intuitivan, te dopušta brdo kontrole nad mišonjom. Nažalost, zaokupljen poslom i inim obavezama, nisam se stigao ozbiljnije pozabaviti detaljima i podešavanjem stoga na tom planu nemam baš mnogo za napisati. Osobno sam vrlo zadovoljan jer je kvaliteta izvedbe na visini, od finiša kućišta, općenitog izgleda i ležanja u ruci. Naravno, imam jednu malu zamjerku, a to je malčice slabiji dojam tipki - koje blago narušavaju inače monolitnu izvedbu kućišta mišonje. Naime, tipke proizvode zvuk koji me asocira na jeftiniju plastiku i slabiju izvedbu mehanizma te podsvjesno tjera da "štedim" glavne tipke. Vizualni pregled tog dijela Konea ne otkriva nikakvu manjkavost u izvedbi, pa cijelu priču pripisujem isključivo zvuku kojeg tipke proizvode prilikom "klikanja". Moram pohvaliti mogućnost potpunog umrtljivanja ukrasnih ledica na mišu kao i općenitu kontrolu istim. Nekima će odgovarati svijetlosni efekti koje je Kone u stanju izvesti i isti su veeeelika guba mom malom šogiju, no meni ipak smetaju pa sam ih potpuno isključio. Žao mi je što zasad ne mogu ući u detalje i dati više informacijama "gamerima" i inim userima kojima bi ovaj miš mogao biti interesantan, no svakako ga mogu proglasiti boljim od predhodnih miševa u mom vlasništvu. Da ne nabrajam sve, spomenuti ću samo zadnje - neuništivi Ergo 525 (josh uvijek ga nosam uz lap, već dvije godine) i MX Revolution. Iako ne mogu dati bezrezervnu preporuku iz razloga što nisam istražio miš u nekima interesantnu dubinu, mogu iskreno preporučiti svima da ga uvrste na shortlist prilikom kupnje miša, isključivo zbog kvalitetne izvedbe, hvalevrijedne ergonomije, izgleda i kvalitetnog software-a. Svoj ili curin shortlist - potpuno svejedno. :fiju: |
E super, sad nam samo treba jos jedan pravi review sa slikama kad uhvatis vremena :) :).
Thx nisam znao da se ledice mogu totolano ugasit, to je dosta bitno i dobro da su mislili i na taj dio jer nevole svi da je sareno i da svjetli :). |
Citiraj:
http://74.125.43.102/translate_c?hl=...Q2jqeKuy5tVRnA http://www.pcgameshardware.com/aid,6...ouse_reviewed/ |
Domaci review zvonjola domaci, stranih ima vec mjesecima ;).
|
prvi domaci review na sobitza portalu kroz par dana ;)
mis je danas stigao na testiranje |
E too Omega :). I ako mogu zamolit provjeri dali se mogu mapirati SVI buttoni/tipke (navodno Tilda neradi ali mozda je ispravljeno sa novim driverima) i dali razlikuje Numericke brojeve 1,2,3,4.... od "obicnih" 1,2,3,4...
Hvala |
nema problema.
|
Kolega Omega ajd neko trenutno iskustvo glede glodavca jer sam u potrazi za navedenim ukoliko se odlučim:D toliko iskeširati za njega.
Ono trenutna iskustva nabrzaka i zanima me veličina u prvom redu i iz iskustva prve ruke.:D net nedaje baš kompletne podatke(muke po jeziku):hitthewal: |
mishko nije jos otpakiran... malo strpljenja, za vikend ce vjerojatno recenzija biti gotova.
|
isprike na duplom postu.
buduci da ce review vjerojatno malo kasniti, da odgovorim na neka od gore navedenih pitanja. Svi botuni i tipke rade i mogu se mapirati po zelji. U Macro editoru softver razlikuje num pad brojke od obicnih brojki. Mislio sam da ovo nikad necu reci za uber high cool skupe miseve... al vrijedi svake lipe :) mislim da ce mi se biti iznimno tesko vratiti na svoga b58 nakon tjedan dana druzenja sa roccatom :no2drug: |
Valjda če biti istestiran glodavac do kraja 2mj ili jedan vikend nadamo se ove godine:D ili je netko zaboravio na testiranje:D:chears: koje s netrpljenjem očekujemo.
OK, hvala na informacijama ali smo malo nestrpljivi ali sad je barem sve jasnije:chears: |
clanak je u procesu tipkanja :)
pretpostavljam sutra ili prekosutra da ce biti objavljen. isprike na odgadanju ;) |
Hoče li ta recenzija skoro:D ovo se malo više oduljilo:care:.
Alaj smo nestrpljivi da je bilo jučer več bi bilo kasno.:chears: |
Covjek se nemoze odljepit od misha pa nema vremena za recenzije :D :D :D ;).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |