|
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
i ja nemam sliku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#634 | |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ako ćemo dalje od toga,uz malo strpljenja i nekih translate pluginova za firefox,najbolji tracker postaje torrents.ru . 2 MILIJUNA usera i 350 TISUĆA torenata. Neusporedivo. S tim da su mi brzine bile maksimalne kad god bi nešto vukao od tamo i to na torentima sa 5-6 seedera. Kad bi loadao torrent na sbox,vuklo bi 3-4 MB/s -za ne povjerovat je kako dobre veze rusi imaju. A ima stvari tako rijetkih i opskurnih da ih nemožeš ni na eMuleu ili demonoidu naći. Samo treba paziti kod video sadržaja da audio nije na ruskom,vole sjebat stvar sa sinkronizacijama. ![]()
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jedna zanimljiva stvarčica vezana uz privatne trackere - moguće je pretraživanje više privatnih trackera od jednom iz jednog prozora u firefoxu. Stvar je relativno nova i krenula je s what.cd-a. Za više informacija upišite u google private tracker metasearch i kliknite na drugi link ![]()
![]() |
#636 |
4K FTW
|
hd-bits ro ima neka nova pravila. s njega ionako rijetko skidam, a ako se stvarno misle držati ovog pravila ispod, onda ću definitivno odustati od hd bits ro. (New)Use your account! Accounts with a cumulate traffic (download and upload) less than 10GB/month will be disabled. This is an average value, actually you are not forced to upload/download every month. Freelech download isn't taken into account. ne znam za vas, ali kombinacija bit-hdtv + tvt ro je po meni idealna, jer većinom me zanima hd kvaliteta (još samo da se vrati tvt ro....) na hd ro imam i 4 pozivnice, ako ih sad podijelim i akaunt mi disejblaju zbog tog pravila, hoće li i pozvani članovi spušit akaunte? Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 30.01.2009. u 02:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Nikad nisan volija ta ograničenja tipa: skini toliko i toliko, inače ću te banirat. Dok se u biti načelno i slažem s tim, jer ima previše ekipe šta ima i po 20-30-ak trackera, a koristi ih 2,3 dok ove ostale ili čuva za ukras ili za trade ili se nada da će sutra, prekosutra to nešto postat level 10 ![]() Jer u biti kad pogledaš, 10 GB (odma možeš računat +-30% plus šta piše da se neće držat toga ka pijan plota, nego da će gledat to kao nekakvi okvir) ti je u biti 1 ili max 2 HD filma mjesečno. A to je kurac i ako to nisi u stanju ostvarit, onda nek te diseblaju, pa ćeš ostavit mjesto za nekog ko će uistinu koristit tracker ![]() Da ne bi ispalo da ja ovdje moraliziram drugima, evo ja prvi iman bar 5 trackera koje držim u rezervi rezerva..pa čak i dotični HD-Nits.ro, Iman HD-Bits.org, iman BIT-HDTV i ovog stvarno neman kad koristit, pošto navedena 2 pokrivaju sigurno 99% scene, a i šire... Samo eto, glupo mi ga se odreć ![]() nego: tvt.ro u nijednoj kombinaciji ne može bit idealan ![]()
![]() |
#639 | |
4K FTW
|
Citiraj:
tvt.ro se srozao, to jest. koliko vidim, irc server im ne radi a normalni link (bez dodavanja :8000) opet radi, izgleda da još samo malo pa će opet biti funkcionalni. previše mi je drag, ekipa će se vratiti na tvt.ro, pa mi nije bed pretrpjeti ovaj veći krš/lom/nerad negoli svako toliko down od hd-bits.ro, kao što je rečeno u pretprošlom postu, služi mi kao backup a nekom bi možda dobrodošao eto, 4 pozivnice čekaju na vas ![]() EDIT: TVT.ro opet back i nastavljau punom parom - weee ![]() Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 30.01.2009. u 11:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
- Sretnik -
Datum registracije: Dec 2008
|
tvt.ro se vratio među žive. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Jedna obavijest sa whata. ako ste korisnik what-a i TvT.ro-a pročitajte Security notice for former members of tvt.ro A former administrator of the now defunct site tvt.ro has been caught breaking into users' accounts on many trackers including this one, by trying username/password combinations from the tvt.ro database. The accounts are then being sold. He is also hijacking passkeys of members who rent a seedbox from him. Anyone who had an account at tvt.ro with the same password as here, or who rents a seedbox whose IP resolves to te01.techentrance.com/is connected to a user called DjHarbuz is requested to change their password and reset their passkey immediately.
![]() |
![]() |
#643 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Po ovom se ne racuna. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |||
4K FTW
|
Citiraj:
pa spomenuo sam to pravilo u par postova namjerno... evo link na raspravu: hd-bits.ro/forumshd.php?action=viewtopic&topicid=1277 Citiraj:
filesharingtalk.com/vb3/f-bittorrent-43/t-tvtro-admin-scammer-332769/page7 novi update sa what-a, kakvih sve budala ima Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 31.01.2009. u 11:58. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
relativno sam nov sa tim privatnim stranicama. sada sam se regao na zemundu i dakle skidam jednu stvar od 6Gb. pretpostavljam da moram isto toliko uploadat. a 6GB uploada nije malo a i iziskuje mnogo vremena. kako se vi nosite sa takvim "problemima" |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tako da na početku skinem veće free leach stvari. Koristim rss pri skidanju novih stvari, seedam 24/7, te imam kantu koja je namjenjena samo za torrente.
![]() |
#647 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
znači sada bih trebao skinuti možda neki novi film ili neki album i njega seeeeedati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ne mogu nikako postaviti avatar na bit-hdtv, propisane je veličine & težine, čak je i manji, isti ovaj koji tu imam. Ne kužim u čemu bi mogla biti caka ?? Dobijem samo prikaz kao razlomljene datoteke, tj. papira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Pročitaj pravila i FAQ od trackera. Skini nešto free leach(kada se računa samo upload, a ne download). Pazi na to da je broj leechera veći nego broj seedera i gledaj na to da je datoteka što veća 3-4GB+. Obično ekipa ne voli držati velike stvari na hardu/seed box-u, pa se tebi kao početniku otvara prostor da seedaš. Niti na jednom trackeru mi nije bilo problem održavati ratio. Sve što je potrebno je malo logike i zdravog razuma ![]()
![]() |
![]() |
#651 |
Premium
|
skidaj vise novijh torrenta ali samo dio njega npr do 100MB i to seedaj. tako da ces imat vise toga za ponudit. nemojte se odmah zanest sa skidanjem. @stuc: na koji si hosting stavio sliku. mozda si dao adresu stranice od slike, a ne direktan link slike. ukoliko si stavio na imagesforme adresa ti mora ici ovako http://www.imagesforme.com/out.php/______ ime slike |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nemoj skidat s TL dok ne napravish vishe od 7 GB uploada (da ti se u potpunosti makne wait time). a onda ako npr. skidash serije namjesitsh s RSS i deri. dok se ujutro probudish imash sigurno 1.0 ratio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Eto, nabavio ja i "famozni" What.CD. Dodjem gore, pogledam koliko albuma i kazem, suuuper, predobro. Posto imam skoro 2TB glazbe, odoh ja gore pod upload u desno kutu i citam da su sljedeci albumi zabranjeni za share UKOLIKO ne ispunjavaju zahtjeve napisane pod comment. I vidim ja justin timberlake - mr. timberlake i kazem, imam to, da vidim kaj pod comment pise. Pise user compiled (tak nest, znaci nije sluzbeni album) i nijedan drugi zahtjev. Ja napravio torrent, sav sretan kaj cu nesto ratio nabit. Probudim se ujutro, i pise mi, your account has been disabled. ![]() Koliko god da ima taj What.CD albuma gore i koliko god da ima albuma, uvijek postoji alternativa kako doci do navedenog albuma, jer ocito na tom What.CD-u admini su hrpa kretena koji bannaju one koji zele nesto podijelit s drugima. Eto, toliko od mene o tom famoznom What.CD-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
http://www.time.com/time/specials/20...691341,00.html
![]() |
![]() |
#657 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
@ filko: koji si ti njub, pa kaj je tako tesko procitati pravila btw. na passthepopcorn (tracker za filmove) kolekcija 1001 Movies You Must See Before You Die je freeleech do 08.02.2009.
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |