|
![]() |
#1 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Torrent trackeri (NE tražite pozivnice ovdje!)
Citiraj:
![]() Nego da...malo on topic: (da se nastavi tradicija po mogucnosti ahhaha) Aj ko hoce pmme, neda mi se postavljati nikakve uvjete jer je beskorisno ![]() ![]() 1x TTi 1x SCC 1x pisexy 2x goem Zadnje izmijenjeno od: PussyCat. 11.09.2008. u 08:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
thnx for the tip Citiraj:
![]() da ne bude upitno: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Glede HDa po meni:
Inače iman pozivnicu za bit-hdtv pa ko hoće nek se javi...morat će proć malu torturu za dobit je, al štaš, situacija je takva ![]() Citiraj:
A onda se jedno jutro probudiš i ..... Dok ne počneš davat samo ljudima kojima 100% moš vjerovat, do tada si na ledu ![]() Al eto i dalje dajem pa će uskoro onih 100 podijeljenih doć do 150 sigurno pa mi sad ti reci jesmo li ja i(li) ti idioti ili su idioti oni koji to iskorištavaju ![]() Da ekipa masovno prestane djelit, odnosno doslovno "razbacivat" pozivnice, dosta jače bi se one cijenile, a samim tim ekipa bi dosta više pazila, ovako kad možeš pozivnicu dobit kako i kad oćeš, onda s njom i radiš šta oćeš... Jer šta je nicku xyz zajebat mene, ako će sutra dobit pozivnicu od tebe, a onda kad se pročuje na ovom forumu da je lopov, otić na neki drugi i tako dok ne odraste ili bar postane odgovoran... ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 11.09.2008. u 14:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
|
Kaj se tice odrzavanja accounta, slazem se Ex.Presidentom, ja sam recimo na HDbits.ro i skinuo sam dosta "free" materijala (bez racunanja downloada), ostavio seedat preko godisnjeg (3 tjedna) i kad sam se vratio ratio mi je jedva dosao do 0.2. Drugim rijecima vrlo rijetko je ekipa skidala od mene i s nasim prilikama je gotovo nemoguce imati dobar ratio.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Nebi se bas slozila sa vama...Nije bas ni najlakse, ali nije ni blizu tesko seedati na hdbits.org...npr. na what ili waffles je skoro pa nemoguce dok nije freeleech. TV 720p se fino seedaju... (ofc sa seedboxem^^^) A hdbits.ro da ne govorim...50gb za nekoliko sati. A po ovom pitanju bi se slozila s mr.ex Presidentom...pomalo mi uvjeti "smijesni" koje postavljate, cuj 100,500,1000 postova, neznam kakve to sad veze ima kakav ce ti invitee biti....(ne govorim zato jer ja imam nekoliko nego ovako objektivno gledajuci :P) Ratioproof moze a i nemora biti koristan (moze se fejkati, uzeti neciji drugi kaj ja znam, a i nista ne znaci jer cijeli upload moze biti fejkan), profile link vec malo bolji ali ipak...speedtest nista specijalno zna se koliko otprilike mozemo...Zasad, srecom, nisam na nijednom bannana, a podjelila isto prilicno pozivnica, mislim vidim da se fejka opako al eto ![]() Zadnje izmijenjeno od: PussyCat. 11.09.2008. u 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
A sa seedboxom sam ja na HDBitsu u 2 mjeseca nabio 600 GB, a otkad sam bez seedboxa sam u 3 mjeseca napravio 5GB ![]() ![]() ![]() Nisan ovo pisa da vas uplašim, već da okvirno znate "na čemu ste" prije traženja HD trackera ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 11.09.2008. u 15:43. Razlog: eto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
PussyCat - ajde malo pocisti post dok te Tor ne uhvati. ne gine ti banana. (i fino zamoli El Presidente da obrise to sto je quote-ao ![]() EDIT: sto od seedboxa providera mozete preporuciti? (normalna cijena - korektan hardware i uplink) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja si gruntam da bi bas nas par mogli zajedno uzet seedbox i svako neg ga rabi par dana u mjesecu i bok... Mislim kolko znam to dosta izadje novaca, pa da ustedimo malo, jer tako i tako netreba niko od nas ovdje 5tb buffera... A i ja sam dosta neupoznat sa tom tematikom, pa da i sebi malo olaksam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
ništa, ostaje demon sa svojim ''bisernim'' brojanjem down/up omjera, ali barem ima lossless u ponudi i para*ox za hd sadržaje... ugl. da ne bude samo žešće offtopičarenje s moje strane, za par dana (do nedjelje najdalje) dobiću pozivnicu za tl. obzirom da je nemam namjeru iskoristit, zavjesit ću ovde kad stigne, pa ko se prvi javi ili štogod...valjda će je iskoristit na pravi način ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ma mozemo ga koristiti zajedno - samo ogranicimo koliko jedna osoba moze imati aktivnih torrenta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
|
nemoj davat TL pozivnicu bilo kome, jer ako taj spusi ban, spusit ce i onaj koji je dao pozivnicu. Daj tu pozivnicu nekome ko je na ti sa torrentima i ko ima odredjenu kolicinu znanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
onda danije3l ![]() ![]() dakle, danij3l, pm-am te kad stigne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Ne vidim razlog zasto moj post nije u skladu s pravilima itd...Invite giveaway i par recenica komentara, savjeta itd. A za seedbox, cujem dosta, a zasad sam koristila Vectoral "Zephyr" (www.vectoral.info) - 100/100mbit, max. upload negdje do 11mb/s sto je sasvim fino, 80gb diska (mozda malo manje), proc ok, 1gb ram. I windows server 2003, sto olaksava sve (samo se spojis preko remote desktopa), netrebas postavljati linuxe preko putty bla bla...Ima bandwith limit (kao i vecina), tako vectorali imaju 500gb/5TB na mjesec. (moj imao 3TB). Support odlican, problemi(kojih nije bilo) bi vrlo brzo bili otklonjeni... EH sad cijena, ne sjecam se tocno ali bilo je oko 500kn+-. Za manje ce se tesko naci box sa win serverom. Imala sam i OVH Kimsufi - (www.ovh.co.uk). Ti serveri su kao sto mozete primjetiti puno jeftiniji, cak duplo bolji po performansama, NEMAJU BANDWITH LIMIT, znaci unlimited, support isto ok, te se najjeftiniji (250gb hard, 1.8proc, 1gb ram), dode nekih 200kn na mjesec. Samo je fora sto se ne moze naruciti iz Hrvatkse jer traze osobne podatke (samo ovh .uk, .fr, .de, i .sp) Od ovog mjeseca su kao uveli mogucnost i za ostale drzave ali se placa velik setup fee (oko 500kn), a dalje normalno po 200kn na mjesec. Nisam bas previse upucena u to mozda je doslo do nekih problema. Pa zato (ako nemaju neku rodbinu/prijatelje u inozemstvu, velik broj ljudi se odlucuje na kupovinu preko OVH resellera (www.seedhost.eu). Cijene su nesto skuplje, ali ipak manje od vectorala ili ostalih npr. Jos bi spomenula www.leaseweb.net, koji slovi za jedne od boljih, i mozda jos eventualno www.dedibox.fr . 1Gbit boxevi su, dakako, puno skuplji (oko 100eura na mjesec). Opcenito o seedboxu (dedicated server): vjerojatno vec svi znate, normalno racunalo(server) hostano u nekoj drzavi sa brzom konekcijom, stavis na njega neki torrent program (uTorrent, wTorrent, rTorrent, azureus ili nesto trece), i pustis da seeda za tebe ![]() Nakon par dana na TL-u npr to izgleda recimo ovako: ![]() ![]() Za trackere na kojima je "malo teze" seedati, moras biti malo geek i cekati novi torrent da ga ulovis u prvih 5-10min i stavis na webui (to znate sto je) Evo to bi bilo to, nadam se da su Vam neke stvari sad malo jasnije, da ste nasli odgovore na neka pitanja...pitajte slobodno na PM ak vas nest jos zanima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
vidish u tome je stvar. ti morash platiti i tih 300-ak+ mb rama da vrtish win GUI, a ja bi seedbox s linuxom i pristupom root acc. ja bi nesto s 256-512 MB rama, 40+ GB HDD i 100 Mbit s flat prometom. i Fleks hocemo u biznis? EDIT: @ flyer1 - to ponuda za TL pozivnicu? bolje je pokloni nekom drugome.(bolje ce je iskoristiti) mene zanima samo HD sadrzaj. hvala na ponudi @ PussyCat - koristi RSS - serije lako filtrirati i automatski dodati na download. kod filmova - popularne filmove redovno prati veliki hipe - tako da ni to nije bash tesko |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
Znam za RSS, i dosad nisam imala potrebe to koristit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
JDM
|
Citiraj:
Kaj uzmemo nas recimo 5-6 svaki stotku i seedamo cijeli mjesec, nabimo ratio i uzivancija. Svak 3-4 mjeseca opet uzememo i bok... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Ma ja sam gleda sam uzet, pa san skužija da mi je skupo (cca 500 kn), pa san gleda podilit pa san opet skužija da mi je relativno skupo ![]() ![]() Doduše ja san gleda godinu dana... Eve vatrogasne mjere tipa mjsec ili sva su možda i bolje te jeftinije rješenje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
JDM
|
pa nevidim problematiku, ti Mr.Ex.President si ozbiljan, DaNiJ3L je ozbiljan, a i ja cu to ozbiljno shvatit, samo moram naglasit da nisam upoznat tolko sa tematikom uz seedbox, al voljan sam naucit sto mi fali u znanju. Uglavnom to je troje, nadjemo jos 1-2 i veselje. A za 70ak kuna po glavi niko nece propast... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
damn - steta sto se nemoze ovaj OVH. http://www.ovh.co.uk/individual/prod...rplan_mini.xml to je nekih 450 kn mj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Ima li ovdi ko iz inozemstva ![]() I bilo bi dobro da mod primjeste ove neke stvari, ja san na jednom forumu uredio to tako da sam otvorio 2 teme - Pozivnice (i to SAMO pozivnic) - Bittorrent topic (sve ostalo vezano za BT) Jer ovo baš nema smisla ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
edit: evo su mi disejblali iptorrents, psmtr vise ni demonoida nedam taman da nudite isusovu papuču! Zadnje izmijenjeno od: DjedMraz. 11.09.2008. u 20:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Torrent (OT iz pozivnica)
Ovdje mozete raspravljati o torrentima. Pravila foruma jos uvjek vrijede, sankcije jos uvjek na snazi. Pazite sta pisete, vise ne upozoravam ![]()
![]() |
#25 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako želim uzeti sebi jedan seedbox kojeg bi dijelio sa frendom - koji moram uzeti? moram shared ili ide i na 1-person server? http://www.seedhost.eu/seedbox |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
E da moze koji tip kako drzat ratio na TL-u...trenutacno vucem seed na nekih 20kbps, gledam da skinem nekaj "popularnog" pa si nabijem uploada... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Da se nadovežem na temu održavanja ratia na torrentima. Najbolje za dizanje ratia su TV serije u HD verziji. Potražite na googleu Top TV Series. Tako će te imati najbolji uvid u ono što se traži.
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |