|
![]() |
#601 | ||||
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Čuo sam da te fore preko proxya nece upaliti, kao ni ono da se dalje mozes logirat sa bilo kojeg ip-a jer oni dopustaju samo skandinaviju, a druge banaju po kratkom postupku. Ovdje sam samo trazio potvrdu ti ionako nista neznas.. Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Jea wrajt... lejm ekskjuz ... ps sretno ti u kupnji pozivnica.. ![]()
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Covijek me je zamolio da pitam za njegov FTN. Da ga imam nebi ga trazio. Ne razumijem sta te tu tocno muci? Sto se tice proxy-a, na thepiratesociety.org accounti za SweDVDR se tu trejdaju strancima, i imas instukcije kako se logirat na tracker sa non swe ip adrese. Posjeti forum, pa onda zakljuci tko zna a tko nezna. Prodajem ovo, prodajem ono? Ja nista ne prodajem, sorry ali ja ScT account nemogu dat za djabe jel ja onda necu nista imat. Sve sto mi treba je dobar HD tracker ili Trance Traffic, i za to sam spreman dat sve sto imam (NE PRODAT, MIJENJAT). Ako nemas povijerenja to je tvoja stvar. Ja ti se sada otvoreno nudim da kazes ovdje sta zelis da se uvjeris da nisi u pravu. Mogu ti ponuditi screenshoot sa danasnjim datumom i torrentima bilo kojeg trackera kojeg sam naveo u slici. Mogu ti ponuditi SS foruma sa prikazom danasnjih postova na forumu... Ti reci sta te zanima, koji tracker, koje dokaze zelis i ja cu ti ih dat. Nemoj samo pricat da ja serem il w/e mislis da radim. Onaj tko mi da tracker koji trazim dobit ce sve sto imam. Nema smisla napadat me, i svadat se samnom jel gle ni ja ni ti nemamo koristi od toga.
![]() |
#604 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Kad smo vec kod tvoje ponude trackera, vecina je nedavno imala otvorene registracije ili su jos uvijek otvorene ili ih nije toliko tesko za nabaviti tako da ti zamjena svega toga za hdbits.org ne drzi bas vodu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da je ScT sa svojim packovima cist dosta ![]() Tu je jos i Bit-HDTV,RevTT i ima jos par odlicnih trackera.
![]() |
![]() |
#606 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Sad sam se malo raspitivao, navodno su prije dozvoljavali da se samo regaš s njihovog IP-a i poslije koristiš druge, izgleda da u novije vrijeme to ipak ne dozvoljavaju. Za foru s proksijima ne bih znao koliko je uspješna...
![]() |
![]() |
#607 | ||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Meni (na wafflesu doduše) seeda aplikacije 5x bolje nego muziku ![]() Citiraj:
Kako uostalom da bude teško seedat na trackeru sa preko 150 000 ljudi ![]() A ta težina TL je mit...kao šta je mit da je to najbolji tracker ikad, pa ga traži ekipa koja ni ne zna šta je torrent ![]()
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
što je veći broj usera teoretski (a uglavnom i praktično) je lakše odseedat. nedavno sam se regao na par novijih manjih trackera i seed je tamo ubitačan. sve što skineš, a da je tamo više od tjedan dana, seedaš tjednima... a TL... Tamo mi je račun disejblan zbog neaktivnosti. Tolko o tome ![]() Jednostavno, tracker je u svakom smislu postao preglomazan... BTW, primjetih da sve više novih trackera ide na time seed, umjesto da gledaju ratio...
![]() |
#611 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
pa ako imaš FTN onda imaš najveći ePeni* u selu. to ti je to. uvijek će dio ljudi težiti da ima nešto što je jako teško za dobiti, tako da će i s vremenom se pojaviti neki novi FTn koji će ljudi htjeti
![]() |
![]() |
#612 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Torrent freek
|
PTN ima nešto slično, doduše oni zahtjevaju 3 dana u seeda u 10 dana nakon završetka downloada ako se ne varam. IMHO, sve je to k, torrent je uvik bija 1:1, sve ostalo je izmišljanje toplo vode koje koristi ekipi koja nije u stanju održavat 1:1, pa imaš no seed sys, pa karma bodoce, pa bonusbodove, pa IRC bonus, pa forum post bonus, pa ....
![]() |
#615 | |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Odrzava ga community i "leet" useri kojima nije stvar uzeti sto vise, nego seedati i djeliti to sa drugima, malo je tamo onih koji rade hnr.. Citiraj:
![]() |
![]() |
#616 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Dijele jos uvijek na IRC-u od TL pozivnice.. Treba se registrirat na Travian.com prvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
vidim sad pljujete po TL - nema potrebe za time. meni VRLO drag tracker. nemoram pishat krv da vratim nesto sto sam skinuo. dosta dugo ljudi drze seed tako da nije problem skinuti i malo stariju stvar. nedavno sam dobio GFT koji je takodjer(kao i FTN) no ratio tracker sto oni i ponosno isticu : Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
|
joj danijele sad me tjeras da idem opet u nabavu pozivnica iako sam odavno odlucio da necu vise ![]() idem vidjet dali jos imam account na travianu. nekad sam se regao da isprobam. necak me natjerao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Torrent freek
|
Ma "problem" svih tih mega jakih trackera koji obično imaju troslovnu kraticu s ponekom zvjezdicom u imenu je to šta su stvoreni za elitu. I kao takvi redovito imaju skroman broj članova, a ti imho nit ima previše smisla, nit meni osobno paše. Kažete TL preglomazan, a u drugu ruku drkamo na nekakve ScT, ScL i ostale trackere koje imaju par tisuća ili stotina usera, pa je toliko zajebano opstat da se masu ekipe suzdržava od seeda ![]() Ok, ok, ne mora mi se sad javit par onih koji imaju dobar buffer, vama svaka čast, ja govorin o velikoj većini. Većini koja ima BitMeTV, ali ga ne koristi, nego skida sa tvt.ro jer je lakše odseedat i sl. Većini koja ima ScT, ali i dalje skidaju sa SCCa i TDa, većini koja nabavi What i waffles (da, da, oba dva ![]() Eto ja sam od tih "elitnih" ima BitMeTV pa sam ga poklonija jednom liku kad sam vidija da tu nemam šta tražit pošto većinu onoga šta me zanima iman na tvt-ro i tvt.com. Ima san i ScL pa san skužija da nije to to, a sad sam na PTNu koji je ok, ali brate onih 1600 usera ga uništava. Da imaju 16000 usera recimo, bili bi no1 mjesto za filmove, ovako su samo prosjećan sajt koji drži jedino "no ratio sys" bez toga bi bili na razini demanoida...
![]() |
#620 |
Premium
|
mislim da su u onim ocjenjivanjima trackera bash to nepravedno zapostavljeno: "Koliko je lagano opstat?" svi vi koji lovite 1337 trackere razmislite o tome. (koliko ce te puta morati propustiti nesto sto zelite odigrati/pogledati jer morate seedad ono sto ste vec skinuli) za mene je to ovako: 1. sadrzaj 2. opstanak 3. pretime 4. 1337nes lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Pa ne znam baš. Koliko je meni poznato tu je trejdanje zabranjeno. Da je dozvoljeno imali bi najvjerojatnije Trade Invites podforum kao i neki drugi forumi, ali ga nemaju. A i u pravilima im stoji da nema trejdanja. Mislim da si ti nešto pobrkao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
Premium
|
Citiraj:
Objektno gledajuci ( Izostaveci lvl-e trackera ). TL je daleko najbolji tracker. Koju god kategoriju usporedis sa SCC-om ScT-om ili slicnima, vidjet cete da TL ima vise toga nego konkurencija. Sto nije ni cudno jel TL ima 200 tisuca usera a npr. ScT 20 tisuca usera. Plus kod ScT-a je npr. neki "Horror movie pack" ili za ljubitelje animea "Naruto pack" muzike, "Mp3 no.102031 pack" koji su obicno veliki po 200++GB i free leech su ![]()
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kako je naziv Torrent OT onda sam htio tu pitat, zanima me dali ti stvarno moze ista policija ako skines neki sadrzaj s torrent stranica, koji je naravno zakonom zabranjen, dali je moguce da te oni pronadu i dali u praksi policija trazi one koji skidaju takav sadrzaj. Ako necete rec nesto na tu temu molim vas nemojte bubat bezveze gluposti! Zadnje izmijenjeno od: kiwwy. 29.01.2009. u 10:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Premium
|
BEZ linkova. ostat cemo bez ove teme |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
pa dobro kak je up ? daj stavi taj link samo ga malo maskiraj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
4K FTW
|
tv točka torrents točka ro dvotočka 8000 nadam se da je dosta maskirano ![]() ![]() nemam pojma zašt je tako, nadam se da je privremeno. sutra ili sljedećih dana bi trbalo biti više info na njihovom ircu, ali sto to znači ako većinom pričaju rumunjski. jedino ako je staff na ircu pa odgovara na engleskom ![]() Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 29.01.2009. u 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|