|
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Moj predstavlja tim, zajednicki rad, pozrtvovnost... ma pogledajte kako ponosno stoje iako kisa lije ko iz kabla.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
slikica je rucni rad i mislim da je tip fenomenalan.... imam jos par njegovih.... aka unreal shit.... usput sve je rucni rad sto je jos dodatni plus |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Tko je igrao Dune 2, zna tko su i što su Sardaukari (oni iz filma su pi**ice prema ovima). Ostali mogu zaključiti i sami iz slike ![]() A avatar mi je zato jer sam baš na starom kompu odlučio ponovo odigrati Dune 2 pa mi je zapeo za oko opaki dizajn njihovog oklopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Oni koji vole motore znaju koji je ovaj znak, za sve druge... Ovo je logo od firme Akrapovic koja je svijetski poznata u izradi ispušnih sustava za motore. Da mi je jedan ovakav za po doma. Npr. Kompletan ispušni sustav sa granama od titana i topom od titana dođe preko 13000kn, ovisi od modela, do modela motora za koji je namijenjen.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Na slici je kao što se vidi markantan mladić izrazito muskulativne fizionomije koji pokušava kroz ronjačko odijelo promandrljat(op.a. mandrljavanje je starolatinski izraz za meškoljenje skrotumskih vrečica iliti podomači jajaca).Za tipa sam čuo da je svjetski čovjek,dobrica,poturica,dobročinitelj i nadasve spreman dati svoje tijelo u ruke nekoliko žena koje bi mogle vršiti opite svake vrste nad njime. Pa ako znate neke žemskinje javite .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Mogu samo da kazem: Legenda (Lep, zgodan, privlacan, spretan, majstor borilackih vestina kao dziu-dzicu, dzudo, kung-fu, karate, budokai, nambudo, kai-bo, shen-chi itd, majstor u baratanju hladnim i toplim oruzjima bez obzira na duzinu cijev/kalibar, maljav, te nadasve inteligentan, mudar i pametan, a kao secer na kraju, jos k tome i RENDZER i to ne bilo koji, neg TEKSASKI!) Eto vam ga na... P.S. Joza, daj si te hlace nategni prek sisa drugi put, pliz!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Sta rec o mom avataru.... AKo ste gledali Dragonball/Dragonball Z/ Dragonball GT sve vam je jasno. A vi sto niste (grom vas sprzio zbog toga ![]() SonGoku Super Saiya-Jin 3, i "puni" svoj KI za fajt. Najjaci je avatar na ovom forumu. Nemoze mu nista ni sbp-ov rejnđer ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
Banned
|
Citiraj:
Jedino si zaboravio kod Teksašanina spomenut ving-tzun i majstorsko baratanje čačkalicom! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
A eto, moj avatar simbolizira snagu, pouzdanost, kvalitetu... Jednostavno INTEL... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
mog avatara ne treba komentirat jel starija ekipo? ![]() oduvijek je tu bio, uvijek ce tu bit...SISE aaaaaaa :clap:
![]() |
#43 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Kad se sjetim koje su to bile spike... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
Moj nis ne znaci, ali plasi malu djecu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
A tek sa Genki-damom (Spirit Bombom)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Moj predstavlja natpis koji bi svaka firma trebala imati na servisu. ![]() A naüao sam ga negdje u dubinama neta
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
moj je jednostavno intel ![]() Ma šugav je do besvijesti, al nisam još našao niš bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
moj je "kustom dizajn" u napadaju dosade... predstavlja...:confused: pa...javim vam kad smislim... ![]() ![]()
![]() |
#52 |
|
predstavlja nekaj opako,opasno sa kalašnjikovom..... ![]()
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
|
pa DII i nije bas cisti RPG,vise je Hack'h'Slash
![]() |
#57 |
SSJML4
Datum registracije: Feb 2004
|
iz prilozenog se jasno vidi...favorite BADASS guy iz DBZ/GTa! Vegeta RULES!!
![]() |
#58 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Moj je iz mojeg najdražeg crtića. Upravo radi na novoj grafičkoj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
ja nisam nigdje uspjel nać BUBIMIRA ![]()
![]() |
#60 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|