![]() |
vas avatar
ovo je tema vis a vi "vaš nick" by K82
.... moj je očigledno Aragorn prije fajta s orcima iz prvog dijela trilogije LOTR. sviđa mi se jer simbolizira nešto pravedno, dobro, uzvišeno, požrtvovno, mistično.... vrijednosti koje cijenim. mislio sam staviti nekog elfa, ali nisam našao ništa ni približno dobro. sviđao mi se elvenov legolas s lukom ali ne bi bilo fora duplat... nisam ga mjenjao preko godinu dana i nemam nikakvu namjeru. |
Moj je Smucalo iz "Letećih medvedića":D
|
Trebam li ja uopće komentirati svoj avatar?
Svima koji hodaju na dvije noge a trećom misle, je sve jasno. |
uspomena na amigu :)
|
Trenutno lik iz igre Worms ...
Inače koristim avatare - kak na koji naletim :D |
moj hipnotizira :D
|
Pa evo slučajno sam još prije naletio na ovaj na netu i skinuo ga.
Predstavlja kao šta vidite lika koji sjedi za kompom i lupa glavom u stol :D |
Evo,moj je Spock.
|
...
huh
lets dance |
Moj je NAJBOLJI, NAJJACI, NAJLJEPSI, ...:D
Barem do drugog posta ;) |
moj mis pjeva :beer:
|
Ma daj da vidim ko se moze nosit s malim Yodom na kraju Epizode II kad se razbaca.
|
moj Osama gazi sve i redovito se mijenja da ne bi nekome dosadio:D
|
Cap't'n Picard...
Idolu pravednosti, čvrstoće a ipak zdravo razumski moralizira i pravednost i čvrstoću uz želju da se svakim svojim postupkom poboljša na putu da stvarno bude ljudsko biće... Dosljedan i konkretan... Čovjek koji živi u svom vremenu i živi ono što želi... Osjećajan i tvrd - našao je pravo otjelovljenje tek Patrickovom glumom... Ne priježe od diplomacije ali kad mora čvrstinom dokazati svoje ideale - to radi... Da nas je više takvih :clap: |
Mene u školi voliju uspoređivati sa Datom , zbog ponašanja , reakcija , zaključivanja i svega ostalog , a i meni je Data najbolji lik u ST svemiru pa sam ga metnul za avatara ( a i da ga usput sačuvam na barem nekakav način kad su ga več oni bedaki morali uništiti u Nemesisu :fuming: , ima da ga vratiju kak god znaju i umiju :rambo: )
|
Imam bebi facu, a ponasanje definitivno nije bebasto. Stoga i odgovarajuci avatar.
|
Pa...uspomena na firmu koje više nema! |
Volim LOTR, pa eto i avatara.(bio sam ljubomoran na horzu jer ima aragorna pa sam i ja morao uskočit)!:D :beer:
|
;)
|
Volim mačke, pogotovo bijesne:D
|
A moj Vas samo GLEDA i uvjek sve vidi. :) :beer: :beer:
|
Yeah baby yeah!
|
Ja suosjećam s onim frajerom koji je dobio strganu Quadro-sicu.
|
meni je moj avatar bas super... :D
|
Moj je Drizz't do Urden... Najpoznatiji dobar Drow (dark elf) u Forgotten Realms settingu. Zaštitni znak su mu dva scimitara...
Slika mi je stvarno super, a Drizz't mi se sviđa zbog onog što predstavlja. Eleganciju, spretnost (elfovi po defaultu :) ), inteligenciju i onu mističnost koju može imati samo good dark elf :D |
Citiraj:
a kad smo vec kod njega, reci mi elven jesi mu ukrao oba scimitara u prvom dijelu, to su inace najjači macevi u igri??:D :D a sto se tice mog avatara, svi znaju za UT, moj nadraži FPS:D :beer: |
ne moram objasnjavati
|
hmhmmfmfmf:) :)
Najdraži lik mi je iz South Parka(jadan uvijek nastarada:mad: ) Evo gledam jučer definitivno su ga ubili:grrr: :grrr: ) |
meni je Cartman najjači...:beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:36. |