|
![]() |
#31 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
dobiješ odgovor: "otvarao si KOMTJUTJER (neki nepismeni tipovi)" @Router - Lapsuz... ![]() ![]()
![]() |
#32 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() sto se tice hgspota, eto u cetvrtak sam prvi put nesto kupio kod njih, u sisku - chiefteca 400W. lik ode i donese fino zapakiranu kutiju u celofan, unutra sve kako treba. kaze mi, mogao mi je i dati bulk (cisto napajanje bez kutije/serafa/kabla, jel), ali ovo je bolje. rekoh ok, meni bolje a njemu ocito jednako jer su cijene jednake. tako da ovisi ocito i do poslovnice.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Taj HGrac** je koma, ali imam jedno 3-4 frenda tam, pa ovaj...nije fer od mene da govorim kaj sam sve kemijao tamo, ali nemam nikakvih problema ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa ja ne mogu reći da su prema meni bili loši...štoviše. ![]() Kupio sam autopunjač za lap. i ispostavilo se da ne isporučuje dovoljno struje te neće puniti. Vratio ga nazad u roku 3 dana i oni mi fino vratili cash iako sam ga plato kreditnom karticom. ![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
U Vinkovcima isto tako sve funkcionira bez greske. Nesto pod garancijom ti je krepalo a oni imaju to isto u trgovini? Odmah dobijes drugo. Sumljas da je nesto sto uopce nisi kupio kod njih u banani a nemas drugo da isprobas? Zamoli i decki ce ti posuditi ispravnu komponentu da testiras. Fali ti neki konektor/adapter kojeg bas tad nema nigdje za kupiti - ako imaju u servisu dat ce ti. No stoji da imaju odredjenih problema s nabavom robe u zadnje vrijeme no za to su najmanje krivi decki u poslovnicama sirom HR, problemi su u Zg i traju vec poprilicno dugo. HGspot funkcionira po principu fransize i te male poslovnice nisu bas direktni predstavnici firme bilo da ljudi s njima imaju dobra ili losa iskustva. Zato se i javlja toliko suprotnih misljenja o njima. Za ove nase mogu reci sve najbolje, sto ne bi mogao reci za Vk vemil koji makar u zadnje vrijeme stoji s ponudom valjda 10x bolje (cesto i s cijenama) izbjegavam u sirokom luku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
ajme majko još netko i kupuje u Hgspot..ja sam mislio da se tamo više ništa nekupuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pazi, ma nitko ne krivi cijelu firmu, (meni npr ne pada na pamet pljuvat po nekome) samo hocu reci da netko ocito ili ne zna ili ne radi dobro svoj posao... pa jbte ja kad dobijem na poslu da se nesto treba napraviti pa to se mora rijesiti, a ne ide mi u glavu kako mozes nekoj poslovnici ne isporuciti neki komad hardvera ako te ovi zicaju x puta da im se to posalje? mislim, nekome ocito nije u interesu da firma kao takva zaradi! u mom slucaju - ja sam bio spreman potrositi preko 2 milje kn, a ovako sad - puška! ja da imam trgovinu i da nabasam na negativne komentare na ovakvom jednom forumu pa zapitao bi se wtf?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Osnovni razlog zašto ne kupujem u HGspotu je taj što mi je Ve-mil bliže i njemu više vjerujem. Osim spomenuta dva ostale trgovine su male i valjale_ne_valjale, o njima će biti manje komentara. Prvo što me smeta kod oba dućana što imaju očajno rješenu logistiku. Jebeš ti najveću trgovinu u Hrvatskoj (svejedno o kojoj govorim HG-šrot ili Ve-mulj) kad dođeš u trgovinu ne samo da nemaju nekoliko komponenti koje ti trebaju nego ne znaju ni kad bi ih mogli dobiti. Štoviše, ako komponente nema na glavnom skladištu ne možeš složiti konfiguraciju jer oni to možda nikad neče dobiti. I te neke rezervacije komponenti. Ispada lakše složit komp u Japanu i uvesti ga. Što se tiče skupljih stvari, kupovao sam u obije trgovine i obije su bile ok. Što se tiče jeftinih stvari, imam loše iskustvo s HGspotom, no Ve-mil je ok. Ono što me jako nervira u Ve-milu je što moraš sve što imaš ostaviti u one njihove pretince (u poslovnici u ZG, u drugim gradovima im to nije zaživjelo). Neodoljivo me to podsjeća na GETRO, no općenito me nervira taj šibicarski način razmišljanja koji kupce svrstava u kategoriju zadnje stoke. Mda, na kraju i dalje kupujem u Ve-milu, ali kad bi mi bliže bio Telebit ili vranoga1 otvorio neku trgovinu radije bi tamo malo više platio znajući da RAM koji upravo kupujem nije prije dva dana vrtio Crysis na overclocku. ps: Emp. ajd napiši epilog cijele priče oko produljenja garancije. Jesu li ti to više riješili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Eo ovako,ja sam imao ok iskustva sto se tice HGspota ( uvjek nova stvar i cak uz doplatu koliko treba,bolja) ali zato za vemil mogu reci bas upravo suprotno.Prvo mi je crkla Gainward 8800GT i ja ju donesem,lik ju testira ,ja reko jel mogu uzet gigabyte-icu umjesto nje,kaze on mozes ali je garancija onda godinu dana kao od gainwardice ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
meni isto pozitivna iskustva sto se tice hgspota...a kao sto vec isto nekolicina su rekli u vezi vemila i nisu bas toliko...nedao bog da kod njih nesto kupim...od sad vjerujem jedino adm-u...bio kod njih (u podrumu...hahahahhaa...legende) i covjek lijepo usluzan, sve ti odmah kaze (tocno!) ako ima na webu ima i u ducanu...ugl od sad kupujem u aquisitumu samo |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Beskorisna bitanga...
|
Ja ne vjerujem nikome od trgovaca, ne mislim pri tome samo na informatičke... ![]() ![]() Što se ADMa tiče nemogu se požaliti, neki su spominjali da su imali s njima probleme s reklamacijama ali ja nisam ništa reklamirao (i inače se rijetko dešava da meni nekaj crkne, posebno unutar garantnog roka) kod njih pa o tome nemrem reći...
![]() |
#43 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
dok su "mali" sa tobom su najbolji prijatelji, svi ste si super. a kasnije prerastu u ono sto je HG ili vemil sada.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
Koji su ovo likovi legende. Dođem danas već 30 puta kod njih, da mi riješe tu garanciju. Šefa poslovnice nema ,a ovi mulci koji nemaj pojma o ničemu,još mi se mamlazi nešto počeli smijat na izlasku. Kad im onda nisam pištolj iz autu izvadio. Ubijaju me u pojam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Il se zauzmi za sebe il se pokrij ušima..pisanje po forumima o pištoljima, nindžama i nunčakama jednostavno nemaju smisla.
![]() |
![]() |
#46 |
Terminirani determinator
|
A šta da kažem tom telcu,koji nezna uopče od koga su uzeli garanciju. Naručit adekvatnu garanciju za određeni model laptopa,zar je to toliko teško. A ovo za pištolj je da izbacim malo bijes iz sebe,jer ovo stvarno predugo traje i dopizdilo mi više. ![]() Ako ču još nešto u tom HGspotu kupit,majko mila. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
si zvao potrošač? 30 puta ići u HGspot je jako puno vremena i novaca, da mi nisu riješili iz prve, odmah svim silama po drugoj fronti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam u lipnju otišel do hgspota u koprivnici i pitam dal ima "ati 3850 agp" . Prodavač me prvo gleda a onda mi veli "agp više ne postoji, to se već par godina opće ne proizvodi" A ja mu velim da je to sad nova grafička zadnja koja izlazi za agp, a on veli "ne ne to ste vi nekaj krivo vidli", a ima ju na cjeniku, treba samo pogledati, al on je siguran 100% da to nepostoji. Ja si mislim WTF kaj si ti friško zaposlen pa nemaš pojma o hardveru ili u čemu je problem. Mjesec dana posle ja opet dojdem i taj isti lik mi proda tu grafu, ovaj put bez ikakvih komentara. Pa sad ja neznam dal oni zaposle ljude koji nemaju pojma o kompjuterima pa ih onda uče ili me zaposlenici namjerno zaje*avaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#50 |
Beskorisna bitanga...
|
I meni došlo da izvadim nunčake i sastavim ga sa zemljom di stoji... ...a onda sam mu rekao zapamtit ćeš ti mene... ...pazi dobro - sad i do kraja života uvjek gledaj ko ti je iza leđa sa šurikenom... ...neznaš ti ko sam ja!??!... ![]()
![]() |
#51 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
A chain whip? omotaš ga oko pasa (nije preporučljivo poslije obilnog jela) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
jos malo 'ljepota' iz hg-a... http://www.reklamacije.net/reklamaci...hg-spotom.html http://www.reklamacije.net/reklamaci...ijek-isto.html http://www.reklamacije.net/reklamaci...ot-strava.html http://www.reklamacije.net/reklamaci...hg-spot-3.html p.s. - reklamacija jos uvijek nije rijesena, proces zivciranja traje vec samo 3 mj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Terminirani determinator
|
Ovo još nije riješeno. ![]() Pokušavam sad Senso Mikro kontaktirati ,pa čemo vidjeti šta bude. Ako ne zovem potrošača,pa da vidimo čija majka crnu vunu prede. Ja nisam nigdje pogriješio ,a netko je odgovoran i ja sam oštečen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
ja sam radio u vxxxxx i kad se sjetim kako sam MORAO lagat ljude zbog nekih stvari, bilo mi je zlo. lažem tipu u facu jer su mi tako naredili, a znam da bu mi sutra došao zbog toga i bu sral meni... bila je cijela serija IBM notebooka, ne sjećam se više, mislim N200, kaj su im bile neispravne baterije, i mi smo to znali, ali smo morali prodati jer je bilo bitno da se novac slije u našu blagajnu, a to kaj će laptop ići na popravak 40 dana, to nije diralo nas već distributera IBM-a. Jedno vrijeme smo imali seriju atijevica X1650 pro kaj nisu šljakale zbog memorije, kupci su se vraćali, a mi smo im morali govoriti da su si sami spalili karticu jer su "osjetljive na strujnu mrežu, i ako imate loše napajanje, to se događa, to ne ulazi u garanciju", jer se njima nije dalo zafrkavat za 400-500kn... sve su to lopovi, a mi smo budale. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|