|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
bump, ocemo review ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
dogodile su se neke.... neprilike na koje se nije moglo utjecati niti su se mogle predvidjeti pa sam bio odsutan sa portala nekoliko dana. danas sam poceo sredivati zaostatke, no nemogu nista obecati. da djelomicno utazim glad, napravio sam galeriju slika pa mozete pogledati. http://www.imagesforme.com/gallery/5...68_27.jpg.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
imam mx518 i uzasno me iritira sto postaje ljepljiv kad duze igram i ruka se znoji... inace ga ne bih mijenjao vjerojatno nikad ali ta ljepljivost me ubija.. kakav je kone po tom pitanju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
tijelo misa je od gumirane plastike. buduci da su hladniji dani, nisam imao problema sa znojenjem mis takoder jako dobro lezi u ruci i ja nisam osjecao nikakvo naprezanje ili umor pa da bi se ruka znojila. medutim primjetio sam da nakon duzeg koristenja ostaje dobro vidljiv otisak gdje se prst odmarao. konkretno, mislim da mis nebi postao "ljepljiv" nakon maratonskog koristenja u sparnim uvjetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ko' roden za narkomana: http://www.imagesforme.com/view.php/10269_28.jpg ![]() sorry na offtopicu, ali je bilo jace od mene ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Miš je od neke brušene gume tak da neće samo tako postati ljepljiv od znoja. Ali da, ostaju poslije otisci (ako to baš nekom smeta).... Mekši su glavni gumbi od mx510(8)...baš sam prešao s njega pa mi je trebalo malo vremena da se naviknem na novi klik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
kad idem vadit krv, da vidis kako se tete vesele kad pokazem vene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Miš izgleda stvarno močno. Baš bi ga htio probati ali cijena me obeshrabruje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
zgubidan
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Zamislite neki trustov miš s ovakvim komentarima na testu. Vjerojatno bi dobio ocjenu 26%.
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Uuffffffff pa konačno gotov review, i baš sam se sjetio kolege "Omege" jučer i sad htjeo nači temu pa da opet uložim kritiku ![]() te se nemogu načuditi ![]() Hvala i sad idem čitati napisano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
hmz, evo nakon 2 mjeseca korishtenja imamo dosta razlicite primedje na mish. sto se tice mog reviewa, njegovo pisanje slijedi cim mi prodje ispitni rok slijedeci tjedan ![]() Ako imate dodatna pitanja i dalje mozete slati na PM, pa cu im se posvetiti u clanku.
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
scroll i tipke za regulaciju osjetljivosti traze period navikavanja, sto je sasvim normalna stvar. otkazivanje poslusnosti pri paljenju racunala se dogodilo 2 puta u 10 dana. disko ball se dogodio prve dvije noci i potom je feature nestao. rusenje softvera sam dozivio 2 puta u prvom danu koristenja i to sa starijom revizijom. preciznost misa je savrsena jednom kad se pronade dobitna kombinacija.... u mom slucaju to je bio komad A4 bijelog papira. svi ovi nedostatci su proizvod softvera koji ce se popraviti, ako vec i nisu. mogu iskreno reci da sam sa odusevljenjem koristio mis 10-ak dana i da imam tolko para viska bio bi moj prvi izbor. prvenstveno zbog odlicne ergonomije, jer mis se jednostavno stopi sa rukom. ovo sa linksom necu komentirati, jer pljucao sam u prijasnjim testovima po proizvodima koji su to zasluzili, pljucao sam i po Kone-u... no iza ocjene stojim, a editor's choice je upravo to... urednikov izbor. edit: da je G9 bio centimetar i pol duzi, te malo visi, dao bi mu ocjenu 99% ali nije. niti ce taj mis odgovarati vecini ljudi sa vecom sakom. meni su prst doslovno visili sa misa, a dlan mi se jedva oslanjao na leda misa. oba misa imaju svoje negativne i pozitivne strane, no na kraju treba objektivno odvagati da li pozitivne stvari mogu prevladati negativne te u kojoj mjeri. ocjena je objektivna, editor's choice nagrada je subjektivna. eto, nadam se da sam pojasnio malo Zadnje izmijenjeno od: Omega. 29.03.2009. u 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
OK, možda je komentar o linksu bio nepotreban. Al i dalje smatram da navedeni komentari u tekstu i konačna ocjena nikako ne idu zajedno. Kone nije logitech 58 gdje možeš testirat samo kako leži u ruci i kako se ponaša. Ovdje imaš i software s kojim koliko sam skužio nikako nisi zadovoljan. A bez tog softwarea miš uopće ne funkcionira (tvoje riječi). Tu gore si naveo i da ti je popio pozamašnu količinu živaca plus ovo: Uz pokoje kompletno rušenje upravljačkog softvera, sitnih bugova bi vjerojatno mogao još nabrojati da sam ih zapisivao. Rekao si i da; "Kone ponekad zna ostaviti dojam nedovršenog poluproizvoda." Pa si mislim, čime si ti uopće toliko zadovoljan na tome mišu? Kad netko čita i pročita sve što si naveo i onda vidi ocjenu 90%, lagano posumnja u vjerodostojnost. I dalje si mislim da je bio neki trust s takvim problemima da bi dobio ocjenu not recommended. Bez ljutnje, to je samo IMO.
![]() |
#50 |
Premium
|
naravno da nema ljutnje, uzimam u obzir tvoj IMO i drago mi je sto kritiziras. treba uzeti u obzir da se jos ucim u ovom poslu, pogotovo na polju periferije. bez ovakvih kritika puno sporije cu napredovati, dakle... hvala ![]() da odgovorim na pitanja. veca kolicina izgubljenih zivaca se odnosilo na pisanje i objavljivanje samog clanka koji se nepotrebno razvukao zbog xy razloga, a ne na samog misa i njegove osobine. sta se tice kritiziranja softvera u clanku, mozda sam bio pre grub jer sam stvarno puno ocekivao od istog. nisam zadovoljan instalacijskom procedurom te nepotrebnim kompliciranim podesavanjem da bi se doslo do zeljenih performansi. no s obzirom da je ovo ipak "komplicirani" mis, vjerojatno se nije moglo izbjeci. procedura podesavanja je trajala kod mene cca 2 dana i u tom vremenu se vecina ako ne i svi bugovi manifestirali. mis sam koristio 10-ak dana, a nakon podesavanja samo jednom mi se dogodilo da moram iskljucit iz usb-a i ukljucit ponovno jer je mis "blokao". buduci da nisam mis mogao testirati duzi period, ne znam da li se ovakvi bugovi stalno ponavljaju ili je to jednostavno bila nesretna kombinacija mog primjerka sa mojim kompom, ili bi ti bugovi bili ispravljeni sa novim driverima. u svakom slucaju, osjecao sam potrebu da spomenem sve nedostatke sa kojima sam se susreo buduci da se za mis ipak izdvaja poprilicna svota novca cime sam zadovoljan kod misa? sa svime ostalim sto je usljedilo nakon ta dva dana podesavanja (iskljucujuci tvrdi scroll koji mi nije legao u tom periodu). kad se podesu opcije, naprave profili, macro kombinacije, kalibrira TCU na jednobojnoj podlozi... sve radi onako kako bi trebalo. mogao bi povuci usporedbu sa DFI plocama. svi znamo da su to odlicni proizvodi, no i kod njih se pojavljuju ponekad problemi sa kompatibilnoscu ili hardver ne radi kako treba dok se ne podesi... a proces podesavanja kod njih zna ubiti ukupni dojam proizvoda upravo zbog previse mogucih kombinacija. roccat kone nije za svakog. nije ni za mene, no da imam pare uzeo bi ga bez razmisljanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dobar review, miš se čini OK kad se sve uštima. Ove prve verzije vjerovatno se ni ne isplati uzimat dok ga i harwerski ne poboljšaju. GLedam po jutubu i puno ljudi pljuje Roccat zbog puno razloga. De mi Omega reci, dali su klikovi glasni? Jedna od večih zamjerki okolo: http://www.youtube.com/watch?v=pCFE0...eature=related
![]() |
#52 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Inače, pohvale za trud ![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
pokusat cu barem jednom mjesecno odvojiti vremena za testiranje periferije, pa me pitaj isto pitanje za jedno pola godine ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
U tome i jeste poanta ![]() Jer ako za ovoga mišonju staviš 90%... Ali dobro, ja ga nemam (još ![]() Samo sam htio skrenuti ozornost da ti komparacija sa DFI-jem nije baš pogođena...barem po mome mišljenju. No, samo ti nastavi, veselim se budućim recenzijama ali još više radovima na moddingu kućišta. |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
Čitajući review zaključio sam da se ovaj mišonja od drugih razlikuje po izgledu i lošem softweru.. A IMHO dati 609 kuna da ti miš u mraku svijetli ko božićno drvce, da moraš resetirat komp da bi se on upalio/ugasio, da bi ti usred partije COD-a softwer otkazao poslušnost je najveća idiotarija koju čovjek može napraviti pored mišonja poput 518-ice ili G5, cijele game Razera, Microsofta, Logija pa i Sharkoona koji svoj posao rade korektno! Istina, ne svijetle u mraku u nijansama roze boje, al to im opraštam. ![]() edit: Dobro kaže ovaj kolega forumaš, da se toliko mana pripisalo nekom mišu od 200 kuna ne bi dobio ni 30% a ne 90... Ako već košta toliki novac, preko bilo kakve mane se ne smije prijeći.. I gore je rečeno da je ocjena objektivna a editors choice subjektivna nagrada - Pa to nije istina! Testiralo se kako dobro leži u ruci čovjeku koji testira (editor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
ako cemo tako gledati, moze li se periferija drukcije testirati osim subjektivnog testa? upravo iz tog razloga nas je dvoje sudjelovalo u testu i razmjenom misljenja i konzultacijom smo dosli do navedenih ocjena i citavog clanka. sad... moguce je da smo oboje bili subjektivni na isti nacin ![]() no opet primjecujem da ovdje ima dosta ljudi koji su se vec zamjerili kone-u bez da su ga vidjeli... kamoli probali. ja sam svoje rekao... kolko ce vam to znaciti to je vasa stvar, no ukoliko kupujete gamerskog misonju kone bi definitivno trebali uzeti na razmatranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
ne mjesham se u raspravu, samo: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
to se podrazumijeva da postoje odredene stavke i karakteristike koje se mogu i moraju objektivno ocjeniti ![]() da sam ocjenivao subjektivno onda bi onom G9 dao nulu, jerbo s njim smirglam nokte po podlozi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
zgubidan
|
koliko sam ja shvatio iz reviewa, miš je odlicno napravljen izuzev softvera koji nevalja i taj softver ce vjerojatno biti ispravljen. imam miša, dosad nemam zamjerke, softver perfektno radi, miš odlican... samo me muci sto mi narancasta boja ledice ne radi ![]() ko svijetlo zuta je, pa ako netko ima neka kaze dali radi narancasta boja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
zgubidan
|
i dajem zamjerku samo sto mi se driveri ne upale nekada iako mis radi i sve funckije na njemu... kad idem upalit preko pograma ne upale mi se driveri, cudno, novu verizju softvera ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|