|
![]() |
#451 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Da to je cilj potpuni nadzor firme, marzi i svega, a da ne pricam kad podaci padnu u krive ruke. A od eracuna email, meni su isto poslali, to salju svima u bazi nadajuci se da ce netko kod njih preci. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 | |
Premium
|
Znači situacija je sljedeća sa ovim e-mailovima . Društvo ELEKTRONIČKI RAČUNI d.o.o., oib: 42889250808 je jučer 13/10/2025 oko 15:59 na serveru porezne uprave označilo tisuće korisnika kao svoje korisnike. Pa su onda danas ujutro poslali na tisuće e-mailova kojima traže od tih istih korisnika da ih potvrde kao svoje posrednike.... Meni je apsolutna lakrdija da netko tek tako može mijenjati podatke na serveru porezne uprave. Ako imate e poreznu, sve ćete vrlo jednostavno vidjeti: crnom bojom je zatamnjen oib ime i prezime ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
To sam baš htio postati - samo što su nas označili u 15:53. Kako su to uspjeli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Od dotične firme sam prije koji tjedan dobio phishing email da platim neki PDF račun u privitku koji veze s vezom nema. Mi im trebamo vjerovati da je ovo što sad rade legalno?!
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ne bih rekao da su oni ishakirali backend porezne ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 | |
Premium
|
Citiraj:
Govori mi čovjek upućen u problematiku da su i FINU registrirali kao svoje korisnike. Čak su i svoju konkurenciju registrirali kao svoje korisnike :D Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Uptime 99.99%
|
Nemas ih kome prijaviti kad ce od nove godine svi sve vidjeti. Kad se radi o gdpr, to se ne odnosi na drzavnu i drzavne firme. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
#465 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Uptime 99.99%
|
![]() |
#469 |
Uptime 99.99%
|
Dobijes ulazni eracun i onda napravis izlazni? A svi su proizvodi kategorizirani po sifrarniku. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Otvaranje firme ili obrta
Nebitno ako drzava vidi, ionako se predaje godisnja prijava. Bitno je da informacijski posrednici nemaju uvid u takve stvari jer se te stvari dijele i informacije prodaju i za novac, kao što znamo. “Izvinjavamo se, slučajno procurili podaci”. Ne znam kako bi posrednici uspjeli šifrirati svoje sustave da nemaju uvid u to osim samim korisnika. Zadnje izmijenjeno od: spawn. Danas u 00:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|